• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva ONLY MIRAGE
Nick na serveru: Sp4rkzzz
SID: STEAM_1:0:138358651
Sekce, na které chci práva: MIRAGE ONLY
Věk: 26
Mé HlStats:
Bany, které jsem dostal: Nikdy sem ban nedostal
Něco o mně: Je mi 26 a jsem z Liberce. Normální a v pohodě uvažující . Sednu si s každým. Všechno řeším v klidu. Nic není problém
Proč právě já: Protože mě na serveru zná snad každý. Protože už jsem měl servery na CSS kdysi. Poznat nekoho s WH nebo aimassistem popřápadě cimkoliv mi nedělá problém během 2 kol .
Zkušenosti s CS:GO: CS 1.6 sem zapnul před 19 lety. CS- Source sem hrál tak 6 let a dotoho jsem měl s lidma servery. CSGO hraju už nekolik lel. Hrál jsem i LANKY po republice. AWP GOD
Případné poznámky: Nic jineho mě nenapadá. HLSTATS sem akorat nenašel sám sebe.
SID: STEAM_1:0:138358651
Sekce, na které chci práva: MIRAGE ONLY
Věk: 26
Mé HlStats:
Bany, které jsem dostal: Nikdy sem ban nedostal
Něco o mně: Je mi 26 a jsem z Liberce. Normální a v pohodě uvažující . Sednu si s každým. Všechno řeším v klidu. Nic není problém

Proč právě já: Protože mě na serveru zná snad každý. Protože už jsem měl servery na CSS kdysi. Poznat nekoho s WH nebo aimassistem popřápadě cimkoliv mi nedělá problém během 2 kol .
Zkušenosti s CS:GO: CS 1.6 sem zapnul před 19 lety. CS- Source sem hrál tak 6 let a dotoho jsem měl s lidma servery. CSGO hraju už nekolik lel. Hrál jsem i LANKY po republice. AWP GOD

Případné poznámky: Nic jineho mě nenapadá. HLSTATS sem akorat nenašel sám sebe.

- Sp4rkzzz
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o práva ONLY MIRAGE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva ONLY MIRAGE
Zdravíčko,
Tady je tvůj hlstats..
Máme tu nějaké podmínky, které žadatel musí splnit, aby prokázal, že o admin práva opravdu stojí. Na serveru tě potkávám, takže by to pro tebe neměl být žádný problém.
Takže nahlaš do pp sekce 3-5 hříšníků (alespoň 1 cheater) a poté přejdeme k další části.
Můžeš si mě přidat na steamu a v případě nějakých dotazů mě neváhej kontaktovat.
V řešení.
Tady je tvůj hlstats..
Máme tu nějaké podmínky, které žadatel musí splnit, aby prokázal, že o admin práva opravdu stojí. Na serveru tě potkávám, takže by to pro tebe neměl být žádný problém.
Takže nahlaš do pp sekce 3-5 hříšníků (alespoň 1 cheater) a poté přejdeme k další části.
Můžeš si mě přidat na steamu a v případě nějakých dotazů mě neváhej kontaktovat.
V řešení.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Re: [V řešení] Žádost o práva ONLY MIRAGE
Okey) Přidal sem si.
- Sp4rkzzz
- Kolemjdoucí
Re: [V řešení] Žádost o práva ONLY MIRAGE
Bez zájmu, až budeš chtít projevit i snahu, tak si můžeš znovu požádat za měsíc.
Zamítnuto.
Zamítnuto.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1