I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]DESTINY NEBOLI MISELIN / JB 1

Příspěvekod jcobjw » 12 čer 2023, 15:17

1. Masinka - STEAM_0:0:419327002
2. Popis of situation - Takze na zaciatok, ano obchadzal som ban, mozte mi tam rovno hodit dalsi, nech tu neriesime hluposti a podme k situacii. Chillujem si v dverach jak uplny pan, top pozicka - strazim vaznov, vsak povedz ty. Nevystrelil som ani jeden jediny naboj ako mozete vidiet na deme a v tom na nasho Miselinka prisli klasicke halucinacie, ktore uz mal v minulosti z toho zlteho pikenka. Zdvihol ma do vzduchu, zacal po mne hukat, vraj som ho nahitoval a ma 9hp, co ako mozte vidiet absolutne nie je pravda. Vravel som mu, ze nech si ide kludne pozriet demo, ze som nikoho nehitoval. Pan Miselin ktory vsak uz nevie moc rozpoznat realitu od halucinacii z lacnych drog si nic nenehal vysvetlit, ziadne demo nesiel pozriet a proste ma pleskol o zem a napisal ze dalsiu mapu nemam ist k CT. Do tejto doby som bol este dost kludny a nemal dovod sa takto ku mne spravat, takze na tomto priklade vidite ako sa tento admin uz nejaku dobu sprava k hracom vasho portalu.

3. Dôkaz - http://leteckaposta.cz/594310369 - posledne kolo mapy
jcobjw
Amatér
Amatér

[Z]DESTINY NEBOLI MISELIN / JB 1

od Rumcajz » 12 čer 2023, 15:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DESTINY NEBOLI MISELIN / JB 1

Příspěvekod Miselin308 » 12 čer 2023, 15:29

Dík, aspoň to můžu jen vyčasovat.
Prvně než se dostaneme k tomu co chceš řešit, poprosil mě hráč virus, ať se podívám na demo, že si mu dal fk, a voilá, co jsem nenašel na 39:30, 39:15 od prvního příkazu co simon dal to kolo, si dal fk.
Následně k tomu co jsem řešil s tebou, než jsem tě grabnul, tak jsem se otázal fellow admina Lifa, jestli mi nedal naschvál hit, mi řekl že měl celou dobu dgl od prvního killu při mojí výhodě v ruce, což mu jakožto fellow adminovi budu věřit, druhé ct mělo awp, a tak mi bylo jasné, že si mě hitnul ty, nebo na koho jiného to chceš hodit, na vd? Anyway, ten hit si mi dal přesně na 53:00, "omylem" si střelil tam kde jsme plnili atrakci, a místo toho aby ses omluvil, protože si ten hit na 100% slyšel, dost i možná viděl s tím nekvalitním wh co asi máš, tak si začal ječet jak děcko do voicu sotva jsem se tě na to zeptal. (cca 53:40 jsem to začal řešit s tebou). Za mne vše
Miselin.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod jcobjw » 12 čer 2023, 15:34

nemam ani silu ti odpovedat, lebo to co ty splietas je silny prepal. uz sa prosim nevyjadruj, kludne zmaz aj tento bullshit co si napisal a pockame na vyjadrenie vyssich
jcobjw
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 12 čer 2023, 16:52 VIP

Na demu jsi dal FK, lhal jsi adminovi o tom, že jsi nestřílel, přitom jsi střílel a velmi podezřele přímo na hlavu, asi šťastný den.
Za tvé obcházení banu jsem tě již odměnil a admin postupoval správně.

Stížnost neoprávněná.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy