• Stránka 1 z 1
[Z] EMENTAL MISELIN
tento schzofrenik ma kickuje v kuse ani sa nestihnem napojit a tym mi zabranuje hrat, lebo som dostal ban na chat? toto ako dava zmysel
napisal som "retard" lebo simon chcel T prestrelku uz 10 kol a on zacne zabijat CT
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2573

napisal som "retard" lebo simon chcel T prestrelku uz 10 kol a on zacne zabijat CT
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2573
mam wyjebane
- rcc
- Amatér
[Z] EMENTAL MISELIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EMENTAL MISELIN
Jelikož banlist zřejmě nezaznamenal že bys neměl mluvit tak jsem se rozhodl jak tebe, tak tvého vtipného kamaráda kickovat do doby dokud by vám ten ban se nenahodil, nebo dokud by vás to neomrzelo.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Jelikož banlist zřejmě nezaznamenal že bys neměl mluvit tak jsem se rozhodl jak tebe, tak tvého vtipného kamaráda kickovat do doby dokud by vám ten ban se nenahodil, nebo dokud by vás to neomrzelo.
a to je moja vina? staci napisat ze nech nepisem, aky vtipny karamat ty si fakt schizo
mam wyjebane
- rcc
- Amatér
Tobě jakožto někomu kdo tak rád provokuje na serveru napíšu určitě něco stylem "hej rc, máš ban, můžeš přestat psát?" a ty mě určitě budeš poslouchat, to fakt vidim.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Tobě jakožto někomu kdo tak rád provokuje na serveru napíšu určitě něco stylem "hej rc, máš ban, můžeš přestat psát?" a ty mě určitě budeš poslouchat, to fakt vidim.
a vyskusal si to? radsej vzdy preskakujes k poslednemu rieseniu

mam wyjebane
- rcc
- Amatér
Jestliže hráč po obdržení mute stále píše do chatu, admin může hráče kicknout ze serveru, aby se mu mute aktivoval. Alespoň pro příště budeš vědět, že nemáš na serveru nadávat.
Admin postupoval správně.
Admin postupoval správně.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1