I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]tokop jb

Příspěvekod spravceporadku6 » 18 čer 2023, 16:57

http://hltv.fakaheda.eu/20312-230618155 ... 20.dem.zip
5:20 logic buguje guns tokop nic
8:44 nadavka tokop nic
18:22 nadavka tokop zase nic
23:27 hrac opusti atrakci tokop mu neda kill ani nevyhodu dela ze to "nevidi" :oops: '
23:40 tokop zase nadrzuje hrac nejde ve skupine tokop mu neda nevyhodu ani kill :oops: jj urcite sis nebyl jisty kdo to je kdyz si mel cross primo na nem a jeho nick pres pul obrazovky :mrgreen:
spravceporadku6
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]tokop jb

od Rumcajz » 18 čer 2023, 16:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tokop jb

Příspěvekod L0GiC1337 » 18 čer 2023, 17:49 VIP

zase si prisiel revat na web ? #2 ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Tokop » 18 čer 2023, 18:30 VIP

Čas 5:20 může vypadat zvláštně z HLTV, jelikož jsem předtím i potom psal do chatu nebo se pohyboval ve hře, jelikož jsem nedlouho předtím banoval známého SHckaře Jawse a pak se snažil zjistit jestli se tam nenachází ještě někdo takový, protože zrovna on často chodí ještě s někým. A to má prioritu takže jsem ten bug zbraně neviděl, kdyby si napsal místo nadávek, co se stalo, tak uděláš líp a dá se to řešit. 8:44 a 18:22 jsou takové drobné narážky, tu první bych ani moc neřešil i kdybych si ji všiml a u té druhé jsem zrovna něco řešil ve voicu, tak bych logica upozornil. 23:27, co to píšeš? Ještě jsem se ptal CTček jestli jsem říkal ať jdou za mnou a CT mi odpověděl, že ano, takže to co k tomu píšeš je úplná blbost. 23:40 nebyl jsem si 100% jistý, kdo to byl, pokud si nejsem 100% jistý, tak nezabíjím.

Ve zkratce: Yevgeni chodíš na servery pod jinými účty a IP a pak nahlašuješ každé blbosti, protože máš nějaký problém s Logicem a ty si myslíš, že já jsem jeho kámoš. Dodal si HLTV, protože víš, že pokud dodáš demo ze svého účtu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=111816 tak dostaneš okamžitě ban. Je možné, že HLSA najde nějakou drobnost, kterou jsem mohl udělat lépe, ale i kdyby si podobných stížností dal několik, tak tím stejně ničeho nedocílíš, protože čas admina strávený na serveru je nevyčíslitelný, kdy se dá JB normálně hrát a hru tam nekazí takový lidi jako jsi ty a tvůj gang. Takže tě chci poprosit, aby jsi přestal plýtvat svým i mým časem. Samozřejmě připomínek od hráčů, kteří na GS hrají normálně si vážíme a je i dobré, když někdy dají stížnost pokud mají problém s nějakým adminem, ale toto určitě není ten případ. :)
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod spravceporadku6 » 18 čer 2023, 18:44

Tokop píše:Čas 5:20 může vypadat zvláštně z HLTV, jelikož jsem předtím i potom psal do chatu nebo se pohyboval ve hře, jelikož jsem nedlouho předtím banoval známého SHckaře Jawse a pak se snažil zjistit jestli se tam nenachází ještě někdo takový, protože zrovna on často chodí ještě s někým. A to má prioritu takže jsem ten bug zbraně neviděl, kdyby si napsal místo nadávek, co se stalo, tak uděláš líp a dá se to řešit. 8:44 a 18:22 jsou takové drobné narážky, tu první bych ani moc neřešil i kdybych si ji všiml a u té druhé jsem zrovna něco řešil ve voicu, tak bych logica upozornil. 23:27, co to píšeš? Ještě jsem se ptal CTček jestli jsem říkal ať jdou za mnou a CT mi odpověděl, že ano, takže to co k tomu píšeš je úplná blbost. 23:40 nebyl jsem si 100% jistý, kdo to byl, pokud si nejsem 100% jistý, tak nezabíjím.

Ve zkratce: Yevgeni chodíš na servery pod jinými účty a IP a pak nahlašuješ každé blbosti, protože máš nějaký problém s Logicem a ty si myslíš, že já jsem jeho kámoš. Dodal si HLTV, protože víš, že pokud dodáš demo ze svého účtu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=111816 tak dostaneš okamžitě ban. Je možné, že HLSA najde nějakou drobnost, kterou jsem mohl udělat lépe, ale i kdyby si podobných stížností dal několik, tak tím stejně ničeho nedocílíš, protože čas admina strávený na serveru je nevyčíslitelný, kdy se dá JB normálně hrát a hru tam nekazí takový lidi jako jsi ty a tvůj gang. Takže tě chci poprosit, aby jsi přestal plýtvat svým i mým časem. Samozřejmě připomínek od hráčů, kteří na GS hrají normálně si vážíme a je i dobré, když někdy dají stížnost pokud mají problém s nějakým adminem, ale toto určitě není ten případ. :)

hrac ti napsal ze si bugl zbran ty si misto toho napsal klid protoze napsal urazku dalsi vec takze podle tebe je drobna narazka kkt, pojebany?

v tom spechu jsem zapomnel dopsat svoje steam id Nejkulatoulinkatejsi_:D VALVE_0:0:951608357
spravceporadku6
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tokop » 18 čer 2023, 20:09 VIP

v tom spechu jsem zapomnel dopsat svoje steam id Nejkulatoulinkatejsi_:D VALVE_0:0:951608357

Tak to je fakt zvláštní, že když si dával minule něco do PP, tak si už 12 dní nebyl na serveru, ale zrovna co ten bentley odešel, tak tam došel SH a jakmile si napsal tu stížnost, tak se bentley zase opět připojil. Ta náhoda je někdy zrádná. :)

Takže tě chci poprosit, aby jsi přestal plýtvat svým i mým časem.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod AJayy » 20 čer 2023, 20:00 VIP

Při bugnutí zbraně měl přijít hned slay, ale Tokop řešil v té době jiného hráče v rámci zbavení se cheatera na serveru a nevšiml jsem si, že by to někdy dělal schválně nebo toto úmyslně neřešil. Mohlo ovšem přijít minimálně upozornění do chatu, ať to příště nedělá. Ohledně nadávek a vnímání děje na serveru v časech, které jsi zde uvedl, bude příště Tokop dávat větší pozor, aby vyřešil dané situace tak, jak má.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy