I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Miselin308 / JB3

Příspěvekod jcobjw » 03 črc 2023, 16:54

1. JCOBJCOBJCOBJCOBJCOBJCOBJCOB - STEAM_0:1:108780322
2. Uplne v klude si simonujem, dal som atrakciu o vyhodu ktoru hrac splnil a mal dostat vyhodu. Pri tom ma miselin v teamchate vyrusil s tym, ze hraci chcu mikrofon, tak som okamzite mikrofon dal a na vyhodu som uplne zabudol, co sa moze stat hocikomu (miselinovi asi nie, ten v zivote na nic nezabudol) a na to mam ctcka, aby mi to pripomenuli. Prisli sme na atrakciu kde som dal dalsiu vyhodu inemu hracovi. V tom ma grabol miselin a nic nehovoril, len ma drzal vo vzduchu, to samozrejme mohli byt technicke problemy no z jeho spravania usudzujem ze sa jednalo skor o provokaciu. Potom sa ozval, ci som na nieco nezabudol. Vravim ze neviem na co, nech mi pripomenie. Nasledne mi pripomenul ze som zabudol na vyhodu ktoru som dal na zaciatku kola, tak som mu podakoval za pripomenutie a v tom ma hodil o zem a prehodil. Pravdepodobne nema najlepsi den a prisiel si to vybit na jailbreak.

3. https://easyupload.io/b6c3qh
kolo zacina 7:35 - vsetko sa udialo v jednom kole, viac si myslim ze netreba casovat, keby hej dajte vediet
jcobjw
Amatér
Amatér

[V]Miselin308 / JB3

od Rumcajz » 03 črc 2023, 16:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Miselin308 / JB3

Příspěvekod Miselin308 » 03 črc 2023, 17:15

Tak, jelikož si mě na serveru tak hezky poprosil ať se nevyjadřuju, tak ti k tomu něco povim.
http://hltv.fakaheda.eu/20312-230703164 ... sh.dem.zip
3:20 - proč ignoruješ ct když ti něco řekne do chatu/popř tvoje jediná odpověď je "mluví jen simon"? Já řešil dipkaře, tudíž jsem nic jiného nějak tak dělat v danou chvíli nemohl, a najednou když jsem se tě já na něco ptal v chatu, proč si hned odpověděl?
Zapomněl si dodat jak si mi na konci minulé mapy, a dokud jsem tě nepřehodil lezl do zadku tak hluboko, že ti ani nebyly vidět nohy, a hned po přehozu si mi začal spamovat steam a urážet mne jak tam, tak na serveru :lol:.
4:25 je první věc kdy lituji že jsem řešil dipkaře a ne tebe, ty si mumláš do mikrofonu, abych slyšel to co si řekl jsem si to musel pustit dvakrát, t ani neví co mají dělat, až na jednoho zázračného, a tobě to je jedno.
9:05, nějak jsem si nevšiml že bys měl zájem si pamatovat hráče s výhodou, jelikož jeho jméno nikde nebylo řečeno, a zapomenout to za nějakých 20 vteřin je taky úspěch.
Za mně celkově nejsi schopné ct, zatím pokaždé když jsem tě viděl u ct, měl si kecy, dával si fks, nebo si obcházel ban :) A je mi jedno jestli si mi lezl do zadu ironicky nebo doopravdy, ale u ct nemám zapotřebí nechávat někoho takového.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod jcobjw » 03 črc 2023, 18:02

lezl do zadku xddddddddd ty nie si v poriadku
jcobjw
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 04 črc 2023, 11:37 VIP

Přehoz, i přesto že jako hráč nemáš problém zajít daleko, byl přehnaný a s adminem to proberu.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy