I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] brano nebanuje dip hrace?

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 00:20

čus, admin Brano nechává hrát dip hráče jako je stejk který zde má permanetní ban a ajay ho už banoval přes jiny ns účet (důkaz má v pm zde na forku) viz ajay

stejk
obchazec jesse pinkman a dalsi jsou ve stiznosti na jb

už vidim jak napises ze jsem psal blbosti ktere te moc vyprovokovali tak sis musel zjistit moji ip abys me mohl zabanovat, ale dobre

vidim jak to tu dospelo ze se hrac jako ja snazi hrat normalne a musim cekat na reset kterej nikdy nebude a musim kupovat steam ucty protoze jste me zabanovali pres vole vsechny internetove site asi?

ale samozrejme se tu muzu snazit vam pomahat na serverech a vy me budete stale banovat

nevim zda jste uplne na hlavu jebnuty nebo vam dela dobre kdyz tam mate dip hrace kteří vam tam shčkujou či se domlouvate pres steam kdy mate prijit na jb nebo jako jak to je brano? zatim nevidim v banlistu zabanovaneho stejka.

Moji ip sis zjistil a id changer? jak vis ze mam jinou id mam jen tento ucet ne? takze kdyz sis dokazal zjistit moji inicialy tak proc si nekickl stejka a ostatni obchazece?

doslova https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php tento hráč se ti napojil s valve id dal si nick ktery pouziva na steam a pak se ti napojil na steam uctu takze cekam na odpoved frajirku

:) gn
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] brano nebanuje dip hrace?

od Rumcajz » 06 črc 2023, 00:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: brano nebanuje dip hrace?

Příspěvekod Brano21 » 06 črc 2023, 00:29 VIP

Tvrdíš že všetci hráči, ktorých si nahlásil sem obchazeni-banu-t261201.html obchádzajú ban. Ja som si ich hľadal a žiadne dôkazy k tomu, že skutočne obchádzajú ban nemám tak nebudem predsa banovať hráčov za niečo čo v skutočnosti nemusí byť pravda.

Ty si nadával dostal si kick a zrazu sa napojíš pod iným ID. Tak si dostal ban za ID changer.
https://ctrlv.sk/V8w7
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2785
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 00:35

Brano21 píše:Tvrdíš že všetci hráči, ktorých si nahlásil sem obchazeni-banu-t261201.html obchádzajú ban. Ja som si ich hľadal a žiadne dôkazy k tomu, že skutočne obchádzajú ban nemám tak nebudem predsa banovať hráčov za niečo čo v skutočnosti nemusí byť pravda.

Ty si nadával dostal si kick a zrazu sa napojíš pod iným ID. Tak si dostal ban za ID changer.
https://ctrlv.sk/V8w7
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2785

čus,
1. proč mi sem dáváš úplně jiný screenshot? kick jsem dostal na úplně jiný mapě a ban taky na jiný mapě.
2. Pokud sis dal čas hledat moji ip a moje idčka tak proč sis nedal čas s nemi?

Psal jsem ti do pošty že ti tu hráči obchází ban.
Moc dobře víš kdo byl na serveru, nedelej ze sebe hlupaka. Tohle se deje uz nekolik dni co tu ses na nočních na jb a dela to vetsina adminu. Já vás nechtěl nahlašovat i když jsem dip, bany jsou mi u prdele ale pokračuj takhle dal a budu si na tebe točit každé demo, každý detail co posereš a věř mi že admina nebudeš mit. Udělam klidne 20 gamesites uctu aby pan extremer mel tak moc prace se mnou.

Takže ti doporučuju hrat ferove a cestne ke vsem ostatním.
Takže to zopakuju ti hráči se ti tam objevují často, skoro každý večer.

Z tech nahlášených jsem vybral hráče co si myslím že jsou sus. Si myslíš že jsem nějakej zvěrohackermág co ma jejich ip? od toho ses ty a ja ti napsal do posty na serveru ze tu mas obchazece a ignoroval si to. Pinkman a stejk ostatní jsou mi u prdele a nereagoval si ničím na to. Až když jsem tě nahlasil.

Dobře víš kdo to je takže přemýšlej jak se budeš ke mně chovat, nedopadne to fajne ;)
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 00:37

a nejzrejmejsi duvod toho ze sis zjistil ze mam id changer byl ten ze ti to nekdo primo rekl, protoze proc bys tohle si zjistoval.

takze zrejme ti urcite nekdo napsal do posty nebo na steam a pak ses jen toho chytl a šupl mi ban. :?

požadam at se toho ujme vyšší a prošetří to.

nema smysl me banovat, udelam dalsi ucet takze extremer nedelej to tf proste k cemu..

do dneska vycasuju demo
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 00:49

zologolo123 píše:a nejzrejmejsi duvod toho ze sis zjistil ze mam id changer byl ten ze ti to nekdo primo rekl, protoze proc bys tohle si zjistoval.

takze zrejme ti urcite nekdo napsal do posty nebo na steam a pak ses jen toho chytl a šupl mi ban. :?

požadam at se toho ujme vyšší a prošetří to.

nema smysl me banovat, udelam dalsi ucet takze extremer nedelej to tf proste k cemu..

do dneska vycasuju demo

e. vlastne ani demo nemusim delat, staci si overit ipčky a steam idčka thats all, to ze admin pochybil je jasny
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Brano21 » 06 črc 2023, 00:49 VIP

Je veľa hráčov čo sú DIP a ja si nepamätám kto je kto. Si to mám vycucať z prsta alebo ako inak im mám dokázať, že je to skutočne ten a ten hráč.

Do hry mi napíšeš "Niekto ti tu obchádza ban." super no ani nick nedáš nič to má byť teda veľká pomoc. Pozrel som sa teda na fórum ,kde si nahlásil tých "obchádzačov" ale ani jednému som nemohol dať ban pretože nemám k nim žiadne dôkazy, že obchádzajú ban.
A ako vidím tak ani ty sám im to nevieš dokázať keď napíšeš toto:
zologolo123 píše:Z tech nahlášených jsem vybral hráče co si myslím že jsou sus.

Ty si urobil veľmi amatérsku chybu takže dôkazy k tebe som tu dal. Dostal si ban + sám si sa tu aj priznal.
Nikto mi nič o tebe nepísal ;) .

BTW
Tie PMky, že mi zoberú práva atď. radšej sa na také reči vykašli.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 00:58

Brano21 píše:Je veľa hráčov čo sú DIP a ja si nepamätám kto je kto. Si to mám vycucať z prsta alebo ako inak im mám dokázať, že je to skutočne ten a ten hráč.

Do hry mi napíšeš "Niekto ti tu obchádza ban." super no ani nick nedáš nič to má byť teda veľká pomoc. Pozrel som sa teda na fórum ,kde si nahlásil tých "obchádzačov" ale ani jednému som nemohol dať ban pretože nemám k nim žiadne dôkazy, že obchádzajú ban.
A ako vidím tak ani ty sám im to nevieš dokázať keď napíšeš toto:
zologolo123 píše:Z tech nahlášených jsem vybral hráče co si myslím že jsou sus.

Ty si urobil veľmi amatérsku chybu takže dôkazy k tebe som tu dal. Dostal si ban + sám si sa tu aj priznal.
Nikto mi nič o tebe nepísal ;) .

BTW
Tie PMky, že mi zoberú práva atď. radšej sa na také reči vykašli.

Mně je u prdele zda jsem dostal ban, ty imbecile ty lidi ti tam chodí už 3-4tej večer a nedokázal sis zjistit jejich sid?

Vy jste tak useless admini ty kokos. To když přijde Rookie nebo extremer na server tak mě ihned banujou protože mají na to toolky ale vy jste useless. Většina mě pozná přes hlas ty kokos. Neser mě do prdele.

Ano. Píšu ti do hry že ti někdo obchazí ban ale zrejmě ti to je u prdele když ani nenapíše kdo. Ty si admin.. ne já. Já jsem hráč co ti chce pomoct a ty si čurak co mi pak dá ban za id changer o kterým si ani nevěděl ty debžote. Takže ten amatér si tu ty a ne já. Doslova jdeš o půlnoci banovat mě co já necheatuju asi už nevim jak dlouho a tu máš stejka co vám tu shazoval portál a nevím co ještě.
Už mě nezajímají vaše výmluvy že "nevím kdo to je" mám totálně někde. Vy jste admini a máte mít v tomhle pořádek. Samozřejmě nemluvě o tom, že na serveru padlo pár FK a úmyslné dávání nevýhod ale samozrejmě toho sis taky nevšiml jak jinak?

Já nejsem povinný ti říkat kdo obchází, ty můžeš být rád že ti vůbec něco takového říkám a ne mě ještě za to jebat že jsem ti nenapsal jména.

ale samozřejmě se zaměříš na mě vole protože já jsem hlavní nepřítel gamesites a celeho serveru víšco tak prostě jen já a já. šupaci zasrany
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 01:01

tobe uz neverim ani hovno ze o nich nic nevíš že jsou na serveru a hrajou tam, sus jak piča
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zologolo123 » 06 črc 2023, 01:05

typek ma nahranych asi 2 hodiny na ucte visco jeste na nonsteam uctu jedno jmeno, malej chat proste a ty mi jdes rikat ze neumis poznat cheatera? lhat moc neumis a ja se jdu divat na filmy, jestli budu mit ban tak novej ucet, cs ;)
zologolo123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 06 črc 2023, 11:31

Stále to isté, stále tie isté výmysly a klamstvá...

Keď cheatuješ a obchádzaš bany, tak dostaneš proste nový ban. Je úplne jedno či zrazu hráš 5min. slušne a podľa pravidiel, pretože už len tým, že si s aktívnym banom na serveri porušuješ pravidlá :)

Vždy ma baví ako píšeš o tom, že nejakí hráči, ktorí ťa nemajú radi o tebe píšu adminom len aby si dostal ban, pritom nič také nie je potrebné, pretože si tak hlúpy, že sa vždy prezradíš sám :)

Do nahlásenia v PP aj tu v sťažnosti si napísal, že hráči sú podľa teba sus, že máš podozrenie na obchádzanie banu. Napriek tomu vyčítaš adminovi, že ich okamžite nepotrestal, aj keď ani on, ani ty nemáš žiadny dôkaz, ktorý by podložil tieto podozrenia.

Začni niečo robiť s tou poruchou osobnosti a možno ti prestanem banovať účty na webe :)

Admin postupoval správne...

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy