I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] odysenko a ajay

Příspěvekod pradaa » 19 črc 2023, 12:39

http://hltv.fakaheda.eu/20312-230719121 ... lf.dem.zip

04:50 free hit Ajayovi od odysenka
08:00 zbytecny a nesmyslny grab, sam Ajay to psal
08:25 Ajay zabije Odysenka, ktery drzi hrace v grabu (To se prece nesmi ne? Nebo to ze je HLSA z toho dela vyjimku?)
11:50 Odysenko da umyslny FK Ajayovi, Odysenko hrozne vtipne argumentuje ze "haha to som nebol ja to mi tu dcerka cukla s myskou" nebo co to vubec rikal, neco takovyho, no proste strasne vtipny. To snad neni vubec mozny, ze si tohle admin dovoli pred HLSA, ktery to neresi :D
12:58 Odysenko da webmasterovi free VD, to Ajay taky neresi - neschopnost simona

Ajay sam ve hre psal, ze za toto chovani na serveru co dnes prevedl urcite Odysenka potresta, ale sam si myslim ze to byla jen ironie. Proc by prece trestal kamose? :)

Prosim at to posoudi nekdo nezavisly, at to vyresi spravedlive. Zacinam pochybovat ze tady se ty spravedlnosti moc clovek nedocka
pradaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] odysenko a ajay

od Rumcajz » 19 črc 2023, 12:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: odysenko a ajay

Příspěvekod pradaa » 19 črc 2023, 12:43

11:50 Odysenko da umyslny FK Ajayovi, Odysenko hrozne vtipne argumentuje ze "haha to som nebol ja to mi tu dcerka cukla s myskou" nebo co to vubec rikal, neco takovyho, no proste strasne vtipny. To snad neni vubec mozny, ze si tohle admin dovoli pred HLSA, ktery to neresi :D

+ pak prichazi grabovani a slayovani Odysenka o zem
pradaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod odyseenko » 19 črc 2023, 12:50 VIP

PEto píše:Demo
  • Nezostrihaný a neupravený záznam vo formáte .dem, v prípade veľkosti nad 10MB aj s povinným vyčasovaním.
  • V prípade potreby môžete použiť HLTV, ktoré sa nachádza na vybraných serveroch - vyberte server -> detail serveru -> video záznam
  • Záznam môžete nahrať napr. na https://easyupload.io/

Tu to nie je potrebné, nakoľko si bol prítomný na serveri. Ale dám si tú námahu.

1. To, že som sa podpichoval s Ajayom nie je tvoja starosť. Dostal VD. Navyše, hráča som upozorňoval najmä kvôli tomu, že už dávno mal byť prehodený, nakoľko už predtým zbytočne vykecával + tieto jeho reči o češtine mi už liezli krkom.

2. FREE VD websmasterovi bolo neúmyselné, to tam nedáš do časovania, ako som si uznal chybu? :O

3. Ajay nevidel prv, či grabujem.

Čo sa týka trestania, teba do toho nie je nič.

Maxovski maxovski... Chcel si mier, vyvolal si vojnu... Cya at battlefield 8-)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 19 črc 2023, 12:56 VIP

Tak jdem na to.

FA jsem řešil v admin chatu. Grab byl zbytečný a proto jsem ho také zabil, jinak se samozřejmě zabíjet takto admini nemají, ale pokud považuješ za lepší to, že mu skočím do řeči, a začnu mu snižovat autoritu na serveru, budiž. Ano Ody mi dal úmyslný FK, za což už dostal trest (plus i daný slay) a na závěr, se Ody omluvil, že dal špatně VD.

Jinak, docela by mě zajímalo co se s tímto klukem stalo post1070207.html?hilit=Maxovski#p1070207. Na to jak jsem byl za tebe rád, jsem se v tobě neuvěřitelně zklamal, i když oba víme, že jsi měl/máš na víc. Ale každý si vybírá svoji cestu.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod pradaa » 19 črc 2023, 13:01

PEto píše:
Demo
Nezostrihaný a neupravený záznam vo formáte .dem, v prípade veľkosti nad 10MB aj s povinným vyčasovaním.
V prípade potreby môžete použiť HLTV, ktoré sa nachádza na vybraných serveroch - vyberte server -> detail serveru -> video záznam
Záznam môžete nahrať napr. na https://easyupload.io/

nechapu, ale jak rikam, u tebe klasika

1. Jasne ze to neni moje starost, ale Vam prijde normalni tohle delat na serveru pred lidma, jeste s HLSAckem? :D
2. Moc se omlouvam kamo, mas pravdu, priznal si chybu. Tak ci tak si mu ale dal freeVD, coz bys nemel ;)
3.Nechapu?

Čo sa týka trestania, teba do toho nie je nič.

prave o to mi jde nejvic, aby se konecne zaclo trestat podle spravedlnosti, to ze si nekdo vyssi zavola admina na teamspeak, tam proberou jak jde zivot, kolik vydrzel v noci se starou v posteli a pak dojde na forum a napise Konzultovano na TS, vyreseno, tak to fakt byt nema :D

Maxovski maxovski... Chcel si mier, vyvolal si vojnu... Cya at battlefield 8-)

jj battefield si muzes hrat doma na PC a streamovat to pro 5 lidi

FA jsem řešil v admin chatu. Grab byl zbytečný a proto jsem ho také zabil, jinak se samozřejmě zabíjet takto admini nemají, ale pokud považuješ za lepší to, že mu skočím do řeči, a začnu mu snižovat autoritu na serveru, budiž. Ano Ody mi dal úmyslný FK, za což už dostal trest (plus i daný slay) a na závěr, se Ody omluvil, že dal špatně VD.

hezky vyjadreni, cenim

Jinak, docela by mě zajímalo co se s tímto klukem stalo post1070207.html?hilit=Maxovski#p1070207. Na to jak jsem byl za tebe rád, jsem se v tobě neuvěřitelně zklamal, i když oba víme, že jsi měl/máš na víc. Ale každý si vybírá svoji cestu

timhle budes argumentovat jeste v hrobe?
pradaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod odyseenko » 19 črc 2023, 13:51 VIP

pradaa píše:nechapu, ale jak rikam, u tebe klasika

1. Jasne ze to neni moje starost, ale Vam prijde normalni tohle delat na serveru pred lidma, jeste s HLSAckem? :D
2. Moc se omlouvam kamo, mas pravdu, priznal si chybu. Tak ci tak si mu ale dal freeVD, coz bys nemel ;)
3.Nechapu?

1. Niektorí sa nad tým pousmiali, keďže aj my admini sme len ľudia a nie NPC na VPN :)
2. Však hej, tu sme sa zhodli, že áno, urobil som chybu, za ktorú som sa ospravedlnil :D
3. Zdalo sa mi, že Ajay nevidí, že grabujem.

pradaa píše:prave o to mi jde nejvic, aby se konecne zaclo trestat podle spravedlnosti, to ze si nekdo vyssi zavola admina na teamspeak, tam proberou jak jde zivot, kolik vydrzel v noci se starou v posteli a pak dojde na forum a napise Konzultovano na TS, vyreseno, tak to fakt byt nema :D

Ver mi, že správni ľudia to vedia a tebe ako DIP to môže byť jedno.

pradaa píše:jj battefield si muzes hrat doma na PC a streamovat to pro 5 lidi

Obrázek

Nechajme vyšších vyriešiť túto "sťažnosť" a nespamujme/nepíšme sem :-)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 21 črc 2023, 10:39

Na všetky väčšie chyby bol admin upozornený priamo na serveri a potom dodatočne aj na TSku...

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy