• Stránka 1 z 1
[V] Brano
Nevím co se tu zavádí za totální sračky, ale jako to jak banuje Brano?
Dnes jsem nahlásil hráče co měli stejný chat nadávek tak jako já to i hráč CICINA a SMAJDALF který je nechvalně tímto prosnulý nadáváním jak někomu vy**** rodinu atp.. poté jsem to poslal zde na forko a Brano jako klasicky mou žádost zamítne protože prostě mě nesnáší.
Šel jsem na server a hráč CICINA nadával do rodiny jak nám jí podřeže, že naše matky jsou kundy a děvky.
To vlastně mohu říct i o hráčovi insane posse co dostal permanetní ban a který tu nadále nahlašuje mě za nadávky na něho.
Nepochopím tedy spíš vůbec nerozumím a nedává mi to mozek proč Brano přijímá stížnosti od DIP hráče, který Vám shazoval servery což udělal i dnes kde jsem napsal Tokopovi o hráčovi s kterým se stejně nic nedělalo a který tu měl práva a vyhodili jste ho za jeho dementní hlavu zřejmě.
Psal jsem Tokopovi a ostatním adminům a to jak postupuje Brano v banování je úplně schyzo..
Dostanu ban na základě hlstats bez dema, bez screenu SID.
Dodávám zde potřebné informace:
HLTV
• Existuje stála nahrávacia stanica, ktorá nahráva server → HLTV
• Demá používajte na cheating, nadávky (v chate, nicku),
• HLTV ku každému JB serveru nájdete kliknutím SEM.
• Při dodání HLTV, musíte mít povinně SID viz. bod 9.
Musí mít povinně SID nebo DEMO což je nejdůležitější důkaz.
Opakovaně..
Brano tu banoval podle hlasu, potom s tím přestal pak se banuje podle toho že mám spraylogo? Pak se bude banovat podle toho že ti to napíše Dandoušek nebo co? Nebo Jaws kterého máš na STEAMU?
Psal si at dělám stížnost podle vzoru že mi to nebudeš řešit tady máš stížnost ale není podle vzoru a řešíš to?
Chci aby toto řešil vyšší admin v nejlepším HLSA a ne Brano. Nechci ani tvůj argument.
Dnes jsem nahlásil hráče co měli stejný chat nadávek tak jako já to i hráč CICINA a SMAJDALF který je nechvalně tímto prosnulý nadáváním jak někomu vy**** rodinu atp.. poté jsem to poslal zde na forko a Brano jako klasicky mou žádost zamítne protože prostě mě nesnáší.
Šel jsem na server a hráč CICINA nadával do rodiny jak nám jí podřeže, že naše matky jsou kundy a děvky.
To vlastně mohu říct i o hráčovi insane posse co dostal permanetní ban a který tu nadále nahlašuje mě za nadávky na něho.
Nepochopím tedy spíš vůbec nerozumím a nedává mi to mozek proč Brano přijímá stížnosti od DIP hráče, který Vám shazoval servery což udělal i dnes kde jsem napsal Tokopovi o hráčovi s kterým se stejně nic nedělalo a který tu měl práva a vyhodili jste ho za jeho dementní hlavu zřejmě.
Psal jsem Tokopovi a ostatním adminům a to jak postupuje Brano v banování je úplně schyzo..
Dostanu ban na základě hlstats bez dema, bez screenu SID.
Dodávám zde potřebné informace:
HLTV
• Existuje stála nahrávacia stanica, ktorá nahráva server → HLTV
• Demá používajte na cheating, nadávky (v chate, nicku),
• HLTV ku každému JB serveru nájdete kliknutím SEM.
• Při dodání HLTV, musíte mít povinně SID viz. bod 9.
Musí mít povinně SID nebo DEMO což je nejdůležitější důkaz.
Opakovaně..
Brano tu banoval podle hlasu, potom s tím přestal pak se banuje podle toho že mám spraylogo? Pak se bude banovat podle toho že ti to napíše Dandoušek nebo co? Nebo Jaws kterého máš na STEAMU?
Psal si at dělám stížnost podle vzoru že mi to nebudeš řešit tady máš stížnost ale není podle vzoru a řešíš to?
Chci aby toto řešil vyšší admin v nejlepším HLSA a ne Brano. Nechci ani tvůj argument.
- vojak
- Kolemjdoucí
Re: Brano
Dnes jsem nahlásil hráče co měli stejný chat nadávek tak jako já to i hráč CICINA a SMAJDALF
vulgarismus-na-serveru-t261456.html
Hráči nemajú ani zďaleka rovnaký alebo podobný chat ako ten tvoj. Určite ich nebudem banovať za niečo kde v podstate trest dostali -> upozornenie na serveri / 10 minútový ban. Hráči sa nemajú dvakrát trestať za ten istý prehrešok.
Tvrdíš, že Cicina vám nadával do rodiny. Kde sú k tomu dôkazy ?
Nepochopím tedy spíš vůbec nerozumím a nedává mi to mozek proč Brano přijímá stížnosti od DIP hráče
Je to nahlásenie ako každé iné. Nerozumiem ani trochu tvojmu argumentu, že prečo by sa nemalo brať nahlásenie v PP od DIP hráčov. Slušne nahlásili hráčov, ktorí porušovali pravidla vrátane teba. Ak sa mi tým snažíš povedať, že akonáhle je DIP hráč na serveri tak máte právo porušovať pravidla ? To dúfam nemyslíš vážne.
Dostanu ban na základě hlstats
Pomocou hlstats sa dá dohľadať celá chat história, nicky, atď... nie je v tom žiadna šanca aby sa to dalo sfalšovať. A keď človek vie tak si dokáže aj dohľadať, za ktoré veci bol už hráč potrestaný.
Brano tu banoval podle hlasu
Mal som k tomu riadne dôkazy. 1honza-jailbreaks-t261224.html
potom s tím přestal
Zrejme od tej doby nechodil k CT nemyslíš sám ?
pak se banuje podle toho že mám spraylogo
jb-brano-t261262.html si to asi nečital celé však ? Nakoniec ti vtedy dal ban eXtr3mer
Pak se bude banovat podle toho že ti to napíše Dandoušek nebo co? Nebo Jaws kterého máš na STEAMU?
Nechápem ale budiž.
bug-mapy-neznalost-atp-t261443.html toto tvoje nahlásenie je totálny grc a chýbalo ti tam veľa vecí. Slušne som ti napísal do PMky aby si sa viac držal vzoru. https://ctrlv.sk/NHvR
V PP som ochotný nejaké chyby tolerovať a dohľadať si veci sám tak nevidím v tom žiadny problém aby hráč, ktorý porušuje pravidlá dostal aj zodpovedný trest.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: Brano
Ahoj,
píšeš že hráči které si nahlásil mají stejný chat log jako ty. Podívej se prosím ještě jednou a pochopíš, že tomu tak doopravdy není. Navíc jak píše Braňo, hráči za jejich vyjadřování na serveru jsou průběžně trestáni.
To co jsi posledních pár dní předváděl na serveru bylo odměněno banem, který odpovídá tvému chování.
Po zkontrolování nahlášení v PP souhlasím s tím, jak to Braňo vyřešil.
Zamítnuto.
píšeš že hráči které si nahlásil mají stejný chat log jako ty. Podívej se prosím ještě jednou a pochopíš, že tomu tak doopravdy není. Navíc jak píše Braňo, hráči za jejich vyjadřování na serveru jsou průběžně trestáni.
To co jsi posledních pár dní předváděl na serveru bylo odměněno banem, který odpovídá tvému chování.
Po zkontrolování nahlášení v PP souhlasím s tím, jak to Braňo vyřešil.
Zamítnuto.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1