I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Brano / maxovski

Příspěvekod soldat » 22 črc 2023, 23:48

cus.

rád by jsem se zeptal zde admina Brana proč me banuje na zaklade vypisu z hlstats kdyz ma jasne stanovene na foru a zde že se má nahlašovat dle zakladniho vzoru.

to samé mohu říct u nahlašovaní hráču co obchází bany.. to staci kdyz clovek napise hlstatsx a ban a uz dostava automatickej ban? (obrazne receno) takze jsi mi dal da se rict free ban jelikoz jeho prispevek od maxovskeho nebyl opodstatnen demem? jako vazne?

jakoze... prvne banujete podle hlasu me... pak maxika, pak nebanujete dle hlasu a pak tu banujete na zaklade hlstats? protoze jsem opet ecnebi a pouzivam jeden steam ucet? jakoze rlly?

opravdu zajimave jak admins postupuji zvlast kdyz vam to tu nahlasuje ex admin a dip hrac kterej ceka ve spectu se svou tamanskou vpn xdd

takze bych prosil vysvetleni + zvlast kdyz nejsem nahlasen nikde v pp a admin nebyl pritomen na serveru.

děkuju :3
soldat
Pokročilý
Pokročilý

[V] Brano / maxovski

od Rumcajz » 22 črc 2023, 23:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brano / maxovski

Příspěvekod lein » 23 črc 2023, 00:12

jeste kdybych te nahlasoval ja ty tupelo, vid :cry:
lein
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Brano21 » 23 črc 2023, 05:10 VIP

soldat píše:rád by jsem se zeptal zde admina Brana proč me banuje na zaklade vypisu z hlstats kdyz ma jasne stanovene na foru a zde že se má nahlašovat dle zakladniho vzoru.

To stejný mužů říct o tom jak dodávate dema z HLTV. Máš to podobný neboli stejný. A ja určitě nebudu tolerovat když někdo napíše během pár hodin xx hrubých nadávek (to jsem neviděl za celou dobu čeho si byl schopný napsat). Pak se nemůžeš divit, že dostaneš i daný trest. Hlavně když tam napíšeš "kupujem unban" čo si má potom člověk myslet..
to samé mohu říct u nahlašovaní hráču co obchází bany.. to staci kdyz clovek napise hlstatsx a ban a uz dostava automatickej ban? (obrazne receno) takze jsi mi dal da se rict free ban jelikoz jeho prispevek od maxovskeho nebyl opodstatnen demem? jako vazne?

Tohle si řeš s někým jiným. Já sem tam jasné napsal důvod proč toho hráče banovat nebudu.
jakoze... prvne banujete podle hlasu me... pak maxika, pak nebanujete dle hlasu a pak tu banujete na zaklade hlstats? protoze jsem opet ecnebi a pouzivam jeden steam ucet? jakoze rlly?

Já jsem si zatím ani jednou nevšiml, že by někdo z DIP hráčů hrál za dozorce a v klidu hrál.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Whh » 24 črc 2023, 02:05 VIP

Ahoj,

všechny bany co jsi obdržel byly oprávněné. Pro příště neporušuj pravidla a vyhneš se banům.

Zamítnuto.
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy