I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Mišelin

Příspěvekod DeeDee21 » 24 črc 2023, 14:07 VIP

Názov témy - ADMIN / SERVER JB 1
1. Váš nick a ID petr.v STEAM_0:0:210844616
2. Popis situácie - Admin rajty U ct mě požádal až vezmu simona tak sem vzal řekl sem bjež te do boxu box byl zavřenej tak sem řekl před bránu pak sem ho otevřel říkám bježte na zelené pole potom sem šel na Věježičku na mapě jail_birsey_mr tam je ta věžičak malá a oni se tam blokovaly tak sem řekl neblokujte se ale stále se blokovaly tak nebudu zabijet někoho kdo blokuje třeba na konci na hoře tak sem řekl ještě jednou neblokujte se šel sem na horu abych to tam mohl řídit poté mě T zboxovaly a já sem doastal přehoz od Admina Mišelina Řekl něco ve stlylu že mam ještě dlouho od CT tak sem mu napsal že pujdu pozdějc k ct až on nebude tím sem myslel další mapu ale on mě dal Ban /símon
3. Dôkaz - AŽ bude Hltv tak vyčasuju
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1

[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
DeeDee21
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Z] Mišelin

od Rumcajz » 24 črc 2023, 14:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mišelin

Příspěvekod Miselin308 » 24 črc 2023, 14:19

Za celou mapu co jsem byl na serveru a ty u ct, tak jsem jen viděl tvoji neschopnost. Nebyl si schopný uhlídat simona, buď sis hrál, neuměl ses zeptat v chatu jestli má třeba všechny, díky tomu mu taky utekla půlka t, že, následně místo toho abys mu pomohl zabít t, nechal si ho ať umře a mezitím sis prakticky vedle něj dělal animaci, a když si měl vzít simona, první co si udělal bylo žes dal nesplnitelný příkaz, a následně si dal příkaz že jediné co se dalo udělat, tak vsadit se že umřeš, nebo dáš mfk. Vyhrálo to, že si umřel, a dostal si přehoz, rovnou s banem, jelikož prostě nejsi schopnej hrát u ct. 6 let chodíš k ct jen dělat problémy a dávat mfk. GL with that.
Za mne vše
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod DeeDee21 » 24 črc 2023, 14:26 VIP

celou mapu tam hráč i ct Nadáva když jdu šachta tak taky nadáva neboj vyčasuju HlTV A BUDE DŮKAZ
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1

[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
DeeDee21
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Miselin308 » 24 črc 2023, 14:47

http://hltv.fakaheda.eu/20312-230724144 ... mr.dem.zip
13:45 hráč ve zbrojce, ty si střílíš do atrakce
16:30 simon se zas snaží zabít hledaného, ty si skáčeš po boxu
17:10 nechápu pointu toho proč si v tej šachtě tak dlouho, jediné co bylo slyšet bylo rozbití šachty, žádné plavání nic, a ty tam prostě čumíš, ani ses nezeptal simona jestli má všechny, prostě rovnou běžíš k šachtě která je snad nejjednodušší na zabití t vůbec, samozřejmě simonovi všichni utečou a ty umřeš na vd které ti šlo do zad
19:00 ??? nejen že nehlídáš, ty ani neumíš ubránit sám sebe když vidíš že tě neposlouchají
22:40 tvé legendární kolo, řekl bych že až do tvé smrti a přehozu to stojí za to
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod DeeDee21 » 24 črc 2023, 14:57 VIP

Hráč nadává časi
18:16 nadávka do rodiny
19:18 nadávka další

Nebudu někoho zabijet když mi to saimon sám neřekne co když chce dát výhodu a já ho zabiju tak to bude FK
22:39 Beru simona + je tam slyšet Šachta a ani jedno ct nejde zabít Toho v Šachtě jenom Čučej na mě 23:33 jdu na Věž stím 23:38 říkam nebude te se blokovat dostanete KIll ale pak sem se tam šel podívat a blokoval to někdo na hoře stim že sem ho neviděl tak nebudu zabijet tak sem vilezl na horu a tam mě zboxovali ct to měly líp uhlídat 24:11 Mišelin 24:30 mluví o Cestě dlouhej pak sem mu napsal pujdu až tu nebudeš tím sem myslel druhou mapu následoval Ban
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1

[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
DeeDee21
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Whh » 24 črc 2023, 23:29 VIP

Ahoj,

po zkouknutí dema a časů od admina se nemůžeš divit, že jsi dostal ban. Tvoje konání u CT bylo doopravdy otřesné. Ničíš atrakce, nehlídáš simona a když si simona vezmeš, tak se nebezpečně přibližuješ k vězňům co vyústilo ve vzbouru a tvou smrtí..

Mišelin tě upozornil, že takový způsob hraní u CT nepůjde a přehodil tě k T. Ty jsi mu pak napsal, že až odejde, tak se znova k CT připojíš.. Místo toho, aby jsi se omluvil za své činy, tak napíšeš tohle. Ban který jsi dostal byl oprávněný.

K tvým časům, kde jsi vyčasoval dvě nadávky. V čase 18:16 se nejednalo o nadávku do rodiny a v čase 19:18 byl hráč upozorněný adminem.

Stížnost zamítnutá.
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy