• Stránka 1 z 1
[V]mašelin308 / agresivni admin -_-
Dobry den..
Dnes jsem dostal 24 hodinový ban k CT... za to že jsem zabil hráče co se zdržoval před zbrojkou..
Tbh. Adminovi jsem říkal, že otevřel dveře ale po HLTV zkouknuti jsem zjistil, že je neotevřel... ale zaroven jsem ho hitoval skrz to, že se ke mně nebezpečně přiblížil. Proto jsem ho pak zabil,
rád by jsem to i adminovi vysvětlil, ale zřejmě k jeho rychlému přístupu grabu a vysvětlování jak jsem pochybil.. tak to nemělo cenu, tak píšu sem.
NO MIŠELIN VYJADŘI SE TY KIDE
hltv: 29. 07. 09:51 jail_humor_2k20 20312-2307290951-jail_humor_2k20.dem.zip Stáhnout
jestli chcete vyčasovat tak muzu, ale MR. MISELIN SI TOHO JE VEDOM!!!!!!!!!!!!
dekuju
Dnes jsem dostal 24 hodinový ban k CT... za to že jsem zabil hráče co se zdržoval před zbrojkou..
Tbh. Adminovi jsem říkal, že otevřel dveře ale po HLTV zkouknuti jsem zjistil, že je neotevřel... ale zaroven jsem ho hitoval skrz to, že se ke mně nebezpečně přiblížil. Proto jsem ho pak zabil,
rád by jsem to i adminovi vysvětlil, ale zřejmě k jeho rychlému přístupu grabu a vysvětlování jak jsem pochybil.. tak to nemělo cenu, tak píšu sem.
NO MIŠELIN VYJADŘI SE TY KIDE
hltv: 29. 07. 09:51 jail_humor_2k20 20312-2307290951-jail_humor_2k20.dem.zip Stáhnout
jestli chcete vyčasovat tak muzu, ale MR. MISELIN SI TOHO JE VEDOM!!!!!!!!!!!!
dekuju
- soldat
- Pokročilý
[V]mašelin308 / agresivni admin -_-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mašelin308 / agresivni admin -_-
Prošel okolo zbrojky, ty si zrovna vylezl ze zbrojky, ty ses nebezpečně přiblížil k němu, shoda náhod možná, nemění to nic na tom že hráč před tou zbrojkou stál max tak 3 vteřiny, a tys ho instantně šel dorazit, protože proč ne, a tvoje výmluva "ale když ho zabiju před zbrojkou tak nemá nárok na vd" se k tomuto pravidlu určitě nevztahuje
Hlavně žes ho viděl jak to otevřel co?

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Prošel okolo zbrojky, ty si zrovna vylezl ze zbrojky, ty ses nebezpečně přiblížil k němu, shoda náhod možná, nemění to nic na tom že hráč před tou zbrojkou stál max tak 3 vteřiny, a tys ho instantně šel dorazit, protože proč ne, a tvoje výmluva "ale když ho zabiju před zbrojkou tak nemá nárok na vd" se k tomuto pravidlu určitě nevztahujeHlavně žes ho viděl jak to otevřel co?
Ty noumo..
1) ja se mu omluvil, v chatu jsem se mu omlouval
2) pokud je hrac pred zbrojkou tak se nedava vd i kdyby to byl omylem fk
3) no dobre jsem se spletl boha jeho, ale to nemeni nic na tom ze mel umrit
4) takze by jsem prosil pan admin unban

- soldat
- Pokročilý
1 - omluvil ses mu stylem "kdybych fakt dal fk"
2 - nekomentuju
3 - wh ti nefunguje
4 - ne.
2 - nekomentuju
3 - wh ti nefunguje
4 - ne.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:1 - omluvil ses mu stylem "kdybych fakt dal fk"
2 - nekomentuju
3 - wh ti nefunguje
4 - ne.
1. omluvil jsem se mu normalne do miku...............
2. komentuj
3. nečituju frajere
4. tak potom chci aby to zkontroloval nejaky vyssi admin

bo si myslim ze jsem se mu omluvil ale nemel narok na to VD bo za 1) ct zona (zbrojka) + priblizeni ke mne, jeste jsem si ho nahitoval.
5. vlastne on ani nema bejt pred zbrojkou, vlastne muze tam bejt ale je to na vlastni riziko a nebezpeci.
Pokud si tam nekoho samozrejme spletu tak ano, muze dostat vd jenze kdyz byl primo pred zbrojkou asi 1 metr od dveri tak si myslim ze toto je dostačujici aby nedostal vd, ne? nereknu kdyz bude 5-10 kroku od zbrojky to by jsem dal VD, ale kdyz jsem ho videl primo u zbrojky i skrz to priblizeni tak mi prijde ze by nemel mit vd.
Takze at to nekdo zkoukne a nebo mi to aspon zkrat na 4 hodiny

- soldat
- Pokročilý
Nevidím zde žádné vyčasování dema, a věř že to opravdu hledat nebudu. Pokud chceš můžeš mi čas poslat do PMky a následně to zde doedituji.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Nick: myšelin
VYČASOVÁNÍ:
45:43 - Musel jsem otevřít cely aby vězni vyšli ven jelikož bylo HVD a ostatní spoluhráči na to srali..
45:49 - Nebezpečné přiblížení + byl u zbrojky na metr u dveří.
46:48 - v chatu jsem se mu upřímně omluvil a dostanu tak či tak ban?
kde jsou kodexy gamesites ze kdyz se hrac omluvi tak je to v pohode?
49:21 - tu pise admin nejake veci ze kdyz je hrac pred zbrojkou tak se ma davat vd.. wtf odjakziva to tu bylo ze kdyz hrac dostane omylem fk pred zbrojkou nebo u ct zony a ja jsem ho sam nahitoval skrz priblizeni aby jsem o nem vedel a pote jsem ho sel hledat..... i skrz tohle samozrejme skrz i otevreni vrat u zbrojky, kde jsem zjistil ze to neotevrel ale vem to čert, mel umrit a ja dostal free ban od admina co akorat z toho chytl rapla a psal mi nesmysly.
DEMO: http://leteckaposta.cz/819388724
VYČASOVÁNÍ:
45:43 - Musel jsem otevřít cely aby vězni vyšli ven jelikož bylo HVD a ostatní spoluhráči na to srali..
45:49 - Nebezpečné přiblížení + byl u zbrojky na metr u dveří.
46:48 - v chatu jsem se mu upřímně omluvil a dostanu tak či tak ban?
kde jsou kodexy gamesites ze kdyz se hrac omluvi tak je to v pohode?
49:21 - tu pise admin nejake veci ze kdyz je hrac pred zbrojkou tak se ma davat vd.. wtf odjakziva to tu bylo ze kdyz hrac dostane omylem fk pred zbrojkou nebo u ct zony a ja jsem ho sam nahitoval skrz priblizeni aby jsem o nem vedel a pote jsem ho sel hledat..... i skrz tohle samozrejme skrz i otevreni vrat u zbrojky, kde jsem zjistil ze to neotevrel ale vem to čert, mel umrit a ja dostal free ban od admina co akorat z toho chytl rapla a psal mi nesmysly.
DEMO: http://leteckaposta.cz/819388724
- soldat
- Pokročilý
Re: [V]mašelin308 / agresivni admin -_-
PMka to úplně není, ale může být.
V situaci, která nastala VDčko dostat měl. Nemůžeš jen tak někoho zabít, následně říct, že jsi se spletl a VDčko mu nedát. Jiná situace by byla, kdyby vypukla vzpoura a daný hráč stál v přestřelce před zbrojnicí, tehdy je to jeho blbost a VDčko nedostane. Je potřeba rozlišovat tyto dvě situace.
S banem dále souhlasím a považuji za vyřešené.

V situaci, která nastala VDčko dostat měl. Nemůžeš jen tak někoho zabít, následně říct, že jsi se spletl a VDčko mu nedát. Jiná situace by byla, kdyby vypukla vzpoura a daný hráč stál v přestřelce před zbrojnicí, tehdy je to jeho blbost a VDčko nedostane. Je potřeba rozlišovat tyto dvě situace.
S banem dále souhlasím a považuji za vyřešené.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
No dobře, ale nebezpečně se přiblížil. To neměl umřít? Pokud vím, tak teroristi můžou být před zbrojkou s určitou vzdálenosti protože pokud budou před zbrojkou u dveří 3 kroky a otevře to zebra tak je jasné, že můžou dostat FK bez nároku na VD, right?
Takže je celkem jeho chyba, že tam vůbec byl a ne moje.
Vyčasoval jsem tam i že jsem musel otevřít cely a jak jsem se měl asi vrátit zpět? Ze zhora by jsem těžko do toho střelil když tam je ta hovadina a riskoval by jsem zboxování od věžnů.
Takže hráč měl stejně umřít, takže moc nesouhlasím s tvým verdiktem.
Takže je celkem jeho chyba, že tam vůbec byl a ne moje.
Vyčasoval jsem tam i že jsem musel otevřít cely a jak jsem se měl asi vrátit zpět? Ze zhora by jsem těžko do toho střelil když tam je ta hovadina a riskoval by jsem zboxování od věžnů.
Takže hráč měl stejně umřít, takže moc nesouhlasím s tvým verdiktem.

- soldat
- Pokročilý
Dobrá, zavedu tedy speciálně pro tebe pravítko do hry, včetně měřítka na kroky a pěkně si to vždycky odměříme jak daleko jsou od zbrojky.
Přiblížili jste se k sobě oba a on to určitě neudělal úmyslně, takže nebyl sebevětší důvod ho zabít. Dále si znovu přečti to, co jsem napsal..
Přiblížili jste se k sobě oba a on to určitě neudělal úmyslně, takže nebyl sebevětší důvod ho zabít. Dále si znovu přečti to, co jsem napsal..
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1