• Stránka 1 z 1
[V]Tokarev
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=257
Nickname [1337] death by dishonor
Herni ID STEAM_0:0:637786716
SteamCommunity ID 76561199235839160
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 30.07.2023 - 19:54:39
Délka banu 2 Dny (2880 Minut)
Vyprší dne 01.08.2023 - 19:54:39 (1 Den 22 Hodin 31 Minut zbývá)
Zabanovaný od Tokarev
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Proč mě banuješ za malou chybu ve které se ani nic nestalo?
- Žádný FK; MFK nic takového?
Psal jsem ti zde do pošty, že každý se splete nebo si nepamatuje ani zákazy které dá před 5 sekundama a ostatní CT se ho ptají jestli dával zákazy.. Taky nemám mozek jak Einstein. Místo toho abys mi vysvětlil co jsem řekl tak mě chytneš do grabu a jen mě označuješ tím, že "CO SI ŘEKL ZA PŘÍKAZ" ale neřekneš mi co jsem vážně řekl?
Co to má pak za pointu? Tohle je jen to, že mě tu huntíš po serveru.
Dojdeš na 15 minut a odejdeš.. Na server přijdou DIP hráči viz. (Vaše HLTV) a všichni hráči na serveru dostanou FK a hráč gutsinor má PP každé kolo.
Nadávky do rodiny aby nám umřela matka a jiné věci. Maxik na serveru se steamem? Asi nefunguje ID changer s flatem? Kdo ví..
Dal jsem na radu extremera a Ajayee. Hrál jsem v klidu bez nadávek a stejně dojde nějaký admin a napálí mi 24 hodinový ban za menší blbost kde nepadl FK a nic takového.
Hlavně že když jsem tu lítal před resetem na serveru tak si mě nechával hrát i když jsem obcházel a najednou mě tu budeš hlídat, hlídat každý můj krok a pak mě instantně zabanuješ?
Nickname [1337] death by dishonor
Herni ID STEAM_0:0:637786716
SteamCommunity ID 76561199235839160
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 30.07.2023 - 19:54:39
Délka banu 2 Dny (2880 Minut)
Vyprší dne 01.08.2023 - 19:54:39 (1 Den 22 Hodin 31 Minut zbývá)
Zabanovaný od Tokarev
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Proč mě banuješ za malou chybu ve které se ani nic nestalo?
- Žádný FK; MFK nic takového?
Psal jsem ti zde do pošty, že každý se splete nebo si nepamatuje ani zákazy které dá před 5 sekundama a ostatní CT se ho ptají jestli dával zákazy.. Taky nemám mozek jak Einstein. Místo toho abys mi vysvětlil co jsem řekl tak mě chytneš do grabu a jen mě označuješ tím, že "CO SI ŘEKL ZA PŘÍKAZ" ale neřekneš mi co jsem vážně řekl?
Co to má pak za pointu? Tohle je jen to, že mě tu huntíš po serveru.
Dojdeš na 15 minut a odejdeš.. Na server přijdou DIP hráči viz. (Vaše HLTV) a všichni hráči na serveru dostanou FK a hráč gutsinor má PP každé kolo.
Nadávky do rodiny aby nám umřela matka a jiné věci. Maxik na serveru se steamem? Asi nefunguje ID changer s flatem? Kdo ví..
Dal jsem na radu extremera a Ajayee. Hrál jsem v klidu bez nadávek a stejně dojde nějaký admin a napálí mi 24 hodinový ban za menší blbost kde nepadl FK a nic takového.
Hlavně že když jsem tu lítal před resetem na serveru tak si mě nechával hrát i když jsem obcházel a najednou mě tu budeš hlídat, hlídat každý můj krok a pak mě instantně zabanuješ?
- soldat
- Pokročilý
[V]Tokarev
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tokarev
Začnu tím, že když si hrál před resetem, tak ses "choval normálně", jelikož si nechtěl ten ban/dalo se s tebou bavit. Od doby co hraješ na steamu, svém hlavním, eh, nic moc. Jde o to že já se tě zeptal co jsi řekl, následně jsem ti oznámil, co jsi řekl, jelikož si mi řekl blbost, a ban jsi dostal za neschopnost ct, bo zatím pokaždé co jsem tě viděl na serveru tak si udělal nějakou blbost u těch ct. Následně, abych měl čisté svědomí, jsem se šel podívat na demo, a pro tvojí smůlu jsem viděl kolo před mým napojením, kde jsem tvojí atrakci nepochopil, což zas tak asi nevadí.
Ale spíš mě zajímá: "kdo chce, dáte si atrakci o výhodu" chvilku nic, a následně "první reakce o výhodu na napsání slovo autobus" - proč dáváš výhodu o neúčast u atrakce o výhodu, u které s tím jak jsi jí vysvětlil, tak ani nikdo neměl umřít? Následně nadržuješ hráči, který ti nesplnil příkaz, aneb "po 20ti vteřinách běžte na blok" a hráč co měl tu výhodu, asi, ti tam nejde i když jsi mu nic jiné neřekl? Nemluvě o tom že jsi těm dalším 2 hráčům dal fk?
Nepatříš k ct, za mne vše.
Časy:
31:55 - dobrovolná atrakce o výhodu, nic dalšího, hráči jdou na blok a ty jim teprv potom řekneš že přitom umřou, bez šance aby mohli jít zpátky že se nechtějí účastnit
32:15 - reakce o výhodu
33:25 nadržování
Ale spíš mě zajímá: "kdo chce, dáte si atrakci o výhodu" chvilku nic, a následně "první reakce o výhodu na napsání slovo autobus" - proč dáváš výhodu o neúčast u atrakce o výhodu, u které s tím jak jsi jí vysvětlil, tak ani nikdo neměl umřít? Následně nadržuješ hráči, který ti nesplnil příkaz, aneb "po 20ti vteřinách běžte na blok" a hráč co měl tu výhodu, asi, ti tam nejde i když jsi mu nic jiné neřekl? Nemluvě o tom že jsi těm dalším 2 hráčům dal fk?
Časy:
31:55 - dobrovolná atrakce o výhodu, nic dalšího, hráči jdou na blok a ty jim teprv potom řekneš že přitom umřou, bez šance aby mohli jít zpátky že se nechtějí účastnit
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Re: Tokarev
Miselin308 píše:Začnu tím, že když si hrál před resetem, tak ses "choval normálně", jelikož si nechtěl ten ban/dalo se s tebou bavit. Od doby co hraješ na steamu, svém hlavním, eh, nic moc. Jde o to že já se tě zeptal co jsi řekl, následně jsem ti oznámil, co jsi řekl, jelikož si mi řekl blbost, a ban jsi dostal za neschopnost ct, bo zatím pokaždé co jsem tě viděl na serveru tak si udělal nějakou blbost u těch ct. Následně, abych měl čisté svědomí, jsem se šel podívat na demo, a pro tvojí smůlu jsem viděl kolo před mým napojením, kde jsem tvojí atrakci nepochopil, což zas tak asi nevadí.
Časy:
Ale mě nezajímá co si o mně myslíš. Tak jako mě nezajímá co si o mně myslí celý portál proboha.
Přestan tu vracet minulost. Necheatuju? Necheatuju.
Dobře, nadávám DIP hráčům a vy to banujete. Vaše smůla že tu berete jejich příspěvky ač jsou úplně malicherné a nedostačující z většiny rovnou zamknuté nebo ani nejsou pravdivé, vaše věc.
Tady jde vidět jak mě jen huntíš s ostatními adminy a jak tě to vyloženě baví.
Místo toho abys mi řekl, co jsem udělal špatně u toho fotbalu tak si mě instantně zabanoval a nebyl si schopny mi to vysvětlit.
Ta stejná stížnost u Sesa a u jeho chování kdy nebyl schopny vysvětlit důvod banu..
Už jen to, že prohlížíš celý demo a hledáš na mě každou maličkost o tobě značí tyhle věci a to samé jcob.
Brano dostal nahlášení s demem kde jsem myslím nadával ale nevšiml si těch FK?
Já tě varuju, pokračuj v tomhle a bude to pro obě strany špatné.
AJayy, můžeš to locknout.

- soldat
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1