• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] orsysel - FK
Nick hráče: orsysel
SID hráče: STEAM_1:1:598384531
Screen SID hráče: Ve videu - 3:11
Odkaz na hráčův HlStats: Tady
Přibližný datum a čas: 31.7.2023 - 21:45
Server: JB #2
Popis situace: Hrál se fotbal, který nebyl podle pravidel. Využil jsem toho a dostal jsem FK za podvádění. Ke konci se ještě vydával za bývalého admina. Což bych taky bral jako přestupek. Ve videu - 3:30
Důkaz: Tady 2:20
SID hráče: STEAM_1:1:598384531
Screen SID hráče: Ve videu - 3:11
Odkaz na hráčův HlStats: Tady
Přibližný datum a čas: 31.7.2023 - 21:45
Server: JB #2
Popis situace: Hrál se fotbal, který nebyl podle pravidel. Využil jsem toho a dostal jsem FK za podvádění. Ke konci se ještě vydával za bývalého admina. Což bych taky bral jako přestupek. Ve videu - 3:30
Důkaz: Tady 2:20

7800XT 16GB OC, Ryzen 7 5800X, 32gb RAM

-
DarkenBroz - Pokročilý
[Nedostatečné] orsysel - FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: orsysel - FK
Ahoj,
orsysel ban nedostane.

orsysel ban nedostane.
- Kill jsi měl dostat už mnohem dříve; nejen, že jsi vyběhl z branky jen tak, ale i potom sis šel jen tak pro míč a následně jsi ještě vzal míč, když ho měl mít protihráč.
- Jinak fotbal je podle pravidel automaticky pokud řekne zahrajeme si fotbal.

-
Ondra3255 - CS:GO Admin
Re: [Nedostatečné] orsysel - FK
Proč hrajete tu hru jenom aby jste našli důvody někoho dát na forum vole ? Jako to je insane, víš že se těch adminu na tu situaci mužeš zeptat? ještě předtím než ze sebe na fóru uděláš uplnýho arogantního čuráka? Jako sorry ale borec si tam napiše že "2 duvody" vydavani za admina i když šlo jasně vidět že si z tebe borec dělá prdel, tak jak by správně v této situaci měl, když jsi kokot žeo. Bylo by dobrý si vytáhnout tyčku z prdele a hrát tu hru protože ji chceš hrát a protože tě baví. Na dalšího naegovanýho kokota v A-T tady už nemá nikdo nervy. Neřeknu kdybys byl normální, pak si do A-T běž, ale vidím že budeš další z těch potících kokotů kterým dělá strašnou radost dávat bany protože se cítí nadřazeně, že Fijipku?
-
Kroker - Drbna
Kroker píše:Proč hrajete tu hru jenom aby jste našli důvody někoho dát na forum vole ? Jako to je insane, víš že se těch adminu na tu situaci mužeš zeptat? ještě předtím než ze sebe na fóru uděláš uplnýho arogantního čuráka? Jako sorry ale borec si tam napiše že "2 duvody" vydavani za admina i když šlo jasně vidět že si z tebe borec dělá prdel, tak jak by správně v této situaci měl, když jsi kokot žeo. Bylo by dobrý si vytáhnout tyčku z prdele a hrát tu hru protože ji chceš hrát a protože tě baví. Na dalšího naegovanýho kokota v A-T tady už nemá nikdo nervy. Neřeknu kdybys byl normální, pak si do A-T běž, ale vidím že budeš další z těch potících kokotů kterým dělá strašnou radost dávat bany protože se cítí nadřazeně, že Fijipku?
Nemusíš se chovat arogantně.. Jsem člověk a furt se učím. Stalo se mi hodněkrát, že někoho nechali být, ať si podvádí, že to nezakázali, tak se mi to zarylo do paměti že je to tak správně... Jsem rád že mi aspoň Ondra vysvětlil, že to tak není... Od toho je Akademie, abych se naučil...

7800XT 16GB OC, Ryzen 7 5800X, 32gb RAM

-
DarkenBroz - Pokročilý
Aby se nám tu nerozjela diskuze o tom, jak je kdo schopnej nebo neschopnej, tak to pro jistotu lockneme.
Lock.
Lock.

-
Ondra3255 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1