I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Meli/jb1

Příspěvekod Vlastovka65 » 11 srp 2023, 16:53

https://easyupload.io/hre2kc
25:10 ma si napsat jestli to chce s gravitaci nebo bez, nic si nenapise, nema nevyhodu ani kill
30:55 maji doplnovat dal od sachty, borec si tam primo pred ni beha jak blazinek, bez reakce
31:15 da meli fk, nesplnitelny prikaz, nebyly ani zakazy, vd typecek nedostane
Vlastovka65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Meli/jb1

od Rumcajz » 11 srp 2023, 16:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Meli/jb1

Příspěvekod Meli » 11 srp 2023, 17:34 VIP

1. Toho jsem si nevšimla, mohlo to říct jiné ct,
2. Jop moje chyba, ale taky mohlo upozornit aj ct, když v demu šlo vidět jak šlo poté ke mně.
A za 3. dostal fk ano, pak jsem si to uvědomila a za kolo či tři dostal vd
čas v tom demu 36:00

Mohl si tam klidně počkat pár kol a nemusel si zdrhat, aby jsi viděl, že to VD opravdu dostal. :)
*hádame malíček*
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Meli
Akademik+

Re: Meli/jb1

Příspěvekod AJayy » 11 srp 2023, 18:05 VIP

Je potřeba si přehrát celé kolo a co se v něm stalo. U prvního času vysvětlil atrakci tak, že zapne gravitaci 2, a jejich úkolem je se dostat na vlajku atd.. Pokud by chtěli, tak si mohou napsat zda chtějí vypnout gravitaci a získat tak výhodu. Navíc příkaz u Vendesse byl "Gravitacia, bez?" neslyším tam proto příkaz, aby musel cokoliv napsat. Tudíž nebyl důvod zasahovat.

V dalším čase neslyším pořádně příkaz, takže tu bych já osobně Simona upozornil, ovšem přikláním se k variantě, že měli doplňovat dále od šachty jak zde píšeš. Poslední čas padl 2x FK, a VDčko se nakonec dalo, ale po spoustě kolech oběma.

Meli je tu teprve krátce a tak si na to vše musí zvyknout. Věřím že podobné nedostatky, které se na této mapě odehrály, se nebudou opakovat a vyřeší se tak, jak mají.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy