• Stránka 1 z 1
[V]Meli JB1 SMAJDALF
čus chci nahlasit admina nebo admina akademika (co ja vim co to je) Meli
1. SMAJDALF VALVE_0:0:908237376
2. Hráč si požádal o mikrofon, tak mu ho simon zapnul a řekl nesmyslný příkaz...kdo jiny zapne voice dostane facku, zapl jsem ho jednou, simon mi dal FA(a ještě sama Meli napsala, že mám mít nevýhodu XD za nesmyslný příkaz) simon potom řekl naposled, já ho zapl ještě jednou a zabil mě, takže to, že simon řekne "Kdo zmáčkne voice dostane facku", tomu mám rozumět, že mě zabije, když ho zmáčknu ? Meli u toho byla a ani nezareagovala na to co simon říká a řekla poté, že jsem dostal oprávněný kill, potom ještě lhala o tom co daný simon říkal, protože neřekl nic o killu ani nic že "ještě jednou tak dostanu kill" jak píše dál a lže o celé situaci.
)
prosím o potrestání, děkuji.
3. https://easyupload.io/ab1syl
časy:
29:20 situace FK
37:58-cca 40:00 lži od Meli
1. SMAJDALF VALVE_0:0:908237376
2. Hráč si požádal o mikrofon, tak mu ho simon zapnul a řekl nesmyslný příkaz...kdo jiny zapne voice dostane facku, zapl jsem ho jednou, simon mi dal FA(a ještě sama Meli napsala, že mám mít nevýhodu XD za nesmyslný příkaz) simon potom řekl naposled, já ho zapl ještě jednou a zabil mě, takže to, že simon řekne "Kdo zmáčkne voice dostane facku", tomu mám rozumět, že mě zabije, když ho zmáčknu ? Meli u toho byla a ani nezareagovala na to co simon říká a řekla poté, že jsem dostal oprávněný kill, potom ještě lhala o tom co daný simon říkal, protože neřekl nic o killu ani nic že "ještě jednou tak dostanu kill" jak píše dál a lže o celé situaci.

prosím o potrestání, děkuji.
3. https://easyupload.io/ab1syl
časy:
29:20 situace FK
37:58-cca 40:00 lži od Meli
- MedaBeda1
- Amatér
[V]Meli JB1 SMAJDALF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Meli JB1 SMAJDALF
o.O
Kámo tu Meli nahlašuje někdo snad každy den
Kámo tu Meli nahlašuje někdo snad každy den
- LukFaryCZ
- Kolemjdoucí
Nenahlasil bych ji, ale rozhodla se lhát, tak to tady má, lháře nemám moc v oblibě.
- MedaBeda1
- Amatér
"Kdo promluví kromě Rocika, dostane facku"
Nebyl to FK, protože jsi porušil příkaz , a to, že jsi také neměl říkat nic do voicu, nebo ho mačkat.
Simon měl být upozorněn na to, jak daný příkaz řekl.
Příště na to Simona upozorním.
Omlouvám se za chybu.
Braňo mě ponaučil.
Nebyl to FK, protože jsi porušil příkaz , a to, že jsi také neměl říkat nic do voicu, nebo ho mačkat.

Simon měl být upozorněn na to, jak daný příkaz řekl.
Příště na to Simona upozorním.
Omlouvám se za chybu.
Braňo mě ponaučil.
*hádame malíček*
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!
------------------------------------------------------------------------------------------------
- Meli
- Akademik+
porušil příkaz, který nebyl platný na to abych dostal kill a i tak jsem ho dostal, dohromady máte asi 10 iq koukám
- MedaBeda1
- Amatér
Kill Smajdalf neměl dostat v žádném případě, Simon nijak nespecifikoval ať nemluví. Meli příště bude dávat větší pozor co Simon říká, ať zbytečně nevzniká na serveru zmatek.
Tobě už jsem několikrát ale říkal, že pokud na serveru je problém a nesouhlasíš s postupem admina, máš jít hned sem a ne se tam neustále hádat a shazovat adminovu autoritu na serveru. Ale občas chci asi moc.
Vyřešeno.
Tobě už jsem několikrát ale říkal, že pokud na serveru je problém a nesouhlasíš s postupem admina, máš jít hned sem a ne se tam neustále hádat a shazovat adminovu autoritu na serveru. Ale občas chci asi moc.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1