I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Nsoo

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 13 srp 2023, 22:49

Gungame.
jako lvl 25 HE jsem zabijel protihrace jen s glockem(nehraju na vyhry)hlavni obet byl prave Nsoo, kteremu se to nelibilo, poté napsal tohle: ak nebudes plnit mod a hrat len s pistolkou, rychlo to poriesim.
ja na to kyvl a napsal jsem presne tohle: trapi te neco, princezno? :D. to jako provokaci brat nemuzeme,
slo mu jen o to, se me na tu chvili zbavit, aby mohl uspesne utect ze spawnu, abych mu dal pokoj, zneuzivani prav? pěkna vyčuranost teda. Neverim tomu, ze kdyby to kdokoli jinej napsal adminovy, dostal by hned kick. Mohl aspon napsat, at ho tak nenazyvam, ze se mu to nelibi.

Dukaz nemam, neni ani potreba. Vsak Nsoo vi o cem mluvim
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

[V] Nsoo

od Rumcajz » 13 srp 2023, 22:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nsoo

Příspěvekod Nsoo » 13 srp 2023, 23:25

Ani si nevieš predstaviť ako som rád, že píšeš. V podstate rovno aj s priznaním, čiže asi nemám k tomu čo viac dodať.
To, že zámerne toto robíš, či už pre znepríjemnovanie hráčom hru alebo zbieraním killov považujem za rovnaké kazenie hry ako keď niekto na publicu nejde plant/defuse, na ctf pre flagu atd...
Každý kto tam hrá vie čo má robiť, všetci plnia mód, len ty musíš stále obchádzať niečo. A áno tvojimi poznámkami to beriem ako provokáciu.
Dopĺňam ďalšie tvoje priznania:
1) propagovanie a volanie ľudí na kotelnu (zaujímavé, keďže u nich si mal tiež viaceré bany za kazenie hry a otravovanie hráčov):
2023-08-13 22:54:31 kotlna je nejlepsi.
2023-08-10 23:50:45 cskoTECKA:27027.
2023-08-10 23:50:30 aim.
2023-08-10 23:50:29 tak pod na ktlnu.
2023-08-10 23:50:24 jen ty a ja.
2023-08-10 23:50:21 protái sobe.
2023-08-10 23:50:15 jestli chces muzeme dat aim.

Tvoj slovník a písanie slabším hráčom do team chatu nech sa odpoja radšej už neriešim.

Ešte k tomu ako sa odpájaš pri slabších gun a pri team hrách ideš cez spect do druhého teamu kým tvoj má napr scout. (demá sú od hráčov čo sa na teba sťažujú)
https://ulozto.cz/tam/c93761f4-f1fc-405c-b721-c788469aa18d
https://ulozto.cz/tam/c997f51b-69cb-4de8-8895-c601c8a89dfe

A áno, ak budeš kaziť a znepríjemňovať hráčom hru, budem to s tebou riešiť. Vždy ťa na to vopred upozorním ako potrestám.

Prosím nespamovať nič ďalšie a počkaj na vyhodnotenie u vyšších adminov.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 13 srp 2023, 23:52

Co je spinaveho na tom, že si hraju na killy a umrti? Od toho gungame snad je. Je rozdil mezi gungame a fun serverech.
Jako kažení to fakt neber Nsoo.
Nemluvme o tom, že tu vytahujes špínu na me tím, co je už dávno vyřešené, že nekomu říkám ať jde na kotelnu na aim server, proč? Protože vam na GAMESITES smrdi boti ktery jen kazi hru , jsou tam zbytečný, proto jsem mu napsal at jde na kotelnu kde je člověk muze vklidu vyhodit ze serveru, když jsem to napsal do možnosti uprav serveru na forume nikdo se na to nevyjadril, kdyby to tady fungovalo stejne nemam problém mu napsat pod na aim maps od gamesites.
Když jsi to bral jako provokaci, mas něco říct a ne mlcet. Zbytecnej kick.
Sám hru kazis mne, a to tím, že se dej se co dej hazis do protejsiho tymu jenom abys hral proti mně a kazil mi skóre tvym ubohym skakanim přes celou mapu s nozem.
Odpojuju se protože mam v tymu vetsinou kopyta, vnimam to už behem hrani a čtení vašich zprav na mě. Nemáte radi muj styl hrani, nelibi se vam moje skore, chcete mi jen škodit, pokaždý musim bejt já vas protihrac? Mě strasne udivuje, jak na zacatku kazde mapy kategorie hracu ktery server ovladaji jen cekaji kam se zrovna já napojim, aby mohli hrat proti mne. Pak tu jsou tymy kdy při scoutech v obojim tymu ty a tvoje parta VIP skakate jen s nozmi JEN s nozmi. Aby jste pristi zbrani mohli mít krasne zabiti, já to prostě vnimam jako kazeni mé hry, ale pokud tebe nekdo zabiji na spawnu mezitim co máš granat muzes se pokakat z toho že mas na cele napsane admin a buh ví jak to budes řešit, co?
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 14 srp 2023, 00:15

Mě je fakt ukradený, jestli mame scouta, co mi fuk ale neni je fakt, že při tymech Scout vs scout jdes kuchat slabe hrace v mem tymu a jen krades body... Ale jakmile narazis na me s tim tvojim nozikem za cenu bozi mě nejses schopnej zabit, prostě na to nemas, a nerikej že lžu. A divis se, že se já odpojim když už se dostanete na lepsi zbran ? jen diky slabych hráčů? Kdo je na tenhle styl hrani zvedavej. Omlouvam se za ty kopyta. Nepremyslel jsem
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nsoo » 14 srp 2023, 00:49

ďakujeme za tvoj príbeh ako ti celé GG chce iba zle a ty si tá obeť všetkých hráčov. Názor hráčov na teba si čítaš pravidelne v chat-e čo vidíme všetci. Ako si si všimol sa už objavím na GG málokedy, presne kvôli takým ako ty čo si musia stále niečo dokazovať. A dodaj dôkazy na sťažnosť (základná podmienka)
Sťažnosť musíte vždy podložiť dôkazom o prehrešku admina!
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 14 srp 2023, 11:25

to nemusím, jen jsem ti odpovedel na to co tu o mne pises
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 14 srp 2023, 11:38

a ty dema teda těžce nechapu, sice jsem se tisickrat napojil a pripojil ale z jakeho duvodu? abych pomohl protejsimu tymu lvl 13vs25 ti nic nerika, co?
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nsoo » 15 srp 2023, 22:10

keďže to tu nie je uzatvorené, prikladám ďalšiu vec z dnešného večerného tvojho hrania, kde ti chceli všetci zle a keď sa dostali na knife tak si si resetol lvl aby si ich mohol huntiť (možno kompetentná osoba dobanuje):
https://ctrlv.sk/gclZ

Asi si nepochopil ten zákaz resetu čo ti aj extremer napísal :?
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 15 srp 2023, 22:49

zakaz resetu byl z duvodu zdrzovani.
3 hraci meli granat a 1 nuz
kdyz jsem se extremera zeptal na tuhle situaci vis co udelal? napsal mi at to proste nedelam a uzavrel to, kdyz sem prispevek vytvoril zase z duvodu ze mi neodpovedel "co kdyz to nezdrzuji?" vis co udelal? nic, vysral se na to odpovidat mi, tak kdyz tu mate takovy lidi tak je to potom tezky, ja konflikty nikdy nehledal, urcite ne pres hru, ale za vsechno muze vzdy Ignac

medmed huno pod k nam :D
medmed on potom odide :DD

Medmed tohle napsal hned po napojení, kdyz jsme byly krasnych 2V2
chtel aby vzniklo 3V1.
nemluvim o dnesku kdy jsem hral do lvl 7 sam proti trem, neustaly prehazov do pretejsiho tymu, ja mam rad kdyz hraju proti tezsimu hraci, ale trosku respektu, ne?
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Re: [V] Nsoo

Příspěvekod eXtr3mer » 22 srp 2023, 14:08

Aj keď si úplne neviem predstaviť ako hráč s glockom môže kaziť hru ostatným hráčom s lepšími zbraňami, tak tu chýba dôkaz, ktorý by toto tvrdenie podporil...

Sťažnosť bez dôkazov, sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] Nsoo

Příspěvekod dnUIJWgFHRUIeha » 22 srp 2023, 14:13

děkuju za normalni odpoved, bohuzel se tahle situace uz nikdy nestane protoze admini ze serveru utikaji popripade se hazeji do spectu kdyz se napojim, tak zas nekdy kluci
dnUIJWgFHRUIeha
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy