• Stránka 1 z 1
Nové Zombie mapy
Na naše Zombie servery sme pred nejakým časom pridali niekoľko nových máp, väčšinu z nich vytvoril náš bývalý mapper Luther, za čo mu týmto ďakujeme
Premiéru majú úplne nové mapy aj niektoré staršie.
Pridané mapy:
Zároveň sme odstránili nehrané/neobľúbené mapy, aby dostali nové mapy viac priestoru na vote
Odobrané mapy:
V prípade chýb/bugov spojených s novými mapami, využite prosím tento topic alebo mi napíšte PM

Pridané mapy:
Zároveň sme odstránili nehrané/neobľúbené mapy, aby dostali nové mapy viac priestoru na vote

Odobrané mapy:
zm_2_crazy_tower2x_fix
zm_biohazard_zone
zm_cpl_biohazard
zm_dust_undead
zm_energy_neon_gs
zm_facility_final
zm_csgo_train_v2017
zm_biohazard_zone2_mini
V prípade chýb/bugov spojených s novými mapami, využite prosím tento topic alebo mi napíšte PM

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Nové Zombie mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové Zombie mapy
Proč neodstraníte mapu zm_cpl_egyptian Však se vůbec nehraje 

[EVIP] Zombie Blood #1
[EVIP] Avatar Battle
[EVIP] Avatar Battle
-
DusKunKwow - Zkušený
Malinko nechápu rozhodnutí dát na servery i Avatar Battle mapy, asi jen aby bylo něco přidáno.
Moc ani nerozumím tomu, proč na serveru nejsou finální verze map zm_bunker_tr a zm_army_fall. I když je to jedno, stejně je nikdo nechce hrát.
Za mě jsou novinkou jen zbývající mapy, které jsou zpracováním "weird" ale hráčům se líbí a asi i dobře hrají.
Z odebraných map mě mrzí zm_dust_undead, která byla u hráčů, v poslední době, docela v oblibě. Zbytek map měl zmizet už dávno.

Za mě jsou novinkou jen zbývající mapy, které jsou zpracováním "weird" ale hráčům se líbí a asi i dobře hrají.

Z odebraných map mě mrzí zm_dust_undead, která byla u hráčů, v poslední době, docela v oblibě. Zbytek map měl zmizet už dávno.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Malinko nechápu rozhodnutí dát na servery i Avatar Battle mapy, asi jen aby bylo něco přidáno.Moc ani nerozumím tomu, proč na serveru nejsou finální verze map zm_bunker_tr a zm_army_fall. I když je to jedno, stejně je nikdo nechce hrát.
![]()
Mapy zm_mountain_base a zm_anvil_base si prezentoval ako Avatar/Zombie mapy... Napriek tomu, že ich prvky sú blízke práve Avataru, tak sa pomerne dosť hodia aj k téme Zombie. Okrem toho obe mapy poskytujú pár vhodne rozmiestnených kempov a veľa voľného priestoru, takže si hru užijú hráči, ktorí sa radi skrývajú aj hráči, ktorí radi behajú po celej mape s Terminatorom/Hanibalom a veľkým speedom

Čo sa týka zm_bunker_tr, tak neviem o tom, že by som použil nejakú staršiu verziu. Ani neviem ako je to možné

Nie je vylúčené, že sa zm_dust_undead časom nevráti

-
Hlásím 2 bugy a asi je to nastavením Chronic serveru.
- Na mapě zm_anvil_base nemá helikoptéra zvuk rotujících vrtulí. Myslel jsem, že bylo záměrně ztlumeno, ale na Bloodu je slyšet normálně.
- Na mapě zm_tc_death_zg jsou kempy úplně bez osvětlení viz video. Mapa má přitom kempy krásně osvětlené.
Nevím jak na Bloodu, tam jsem ji ještě nehrál.
Ta army_fall je ok, tam jsem "jen" updatnul model za méně náročný a tuším, že to skutečně bylo pár dní po updatu serverů. Ale ta bunker_tr je na serverech v snad 1. zveřejněné verzi. Finální verze má úplně jinak udělaný osvětlení kemp, nemožnost běhat po střechách ale za to kempy jsou "více kempami".
- Na mapě zm_anvil_base nemá helikoptéra zvuk rotujících vrtulí. Myslel jsem, že bylo záměrně ztlumeno, ale na Bloodu je slyšet normálně.

- Na mapě zm_tc_death_zg jsou kempy úplně bez osvětlení viz video. Mapa má přitom kempy krásně osvětlené.

eXtr3mer píše:Čo sa týka zm_bunker_tr, tak neviem o tom, že by som použil nejakú staršiu verziu. Ani neviem ako je to možnéPri zm_army_fall to možné je, keďže mapa už bola nahodená na serveri, až potom si na nej urobil nejaké úpravy...
Ta army_fall je ok, tam jsem "jen" updatnul model za méně náročný a tuším, že to skutečně bylo pár dní po updatu serverů. Ale ta bunker_tr je na serverech v snad 1. zveřejněné verzi. Finální verze má úplně jinak udělaný osvětlení kemp, nemožnost běhat po střechách ale za to kempy jsou "více kempami".

-
Luther - Spamerův sluha
Další problém:
Mapa zm_tc_death_zg masivně spawnkilluje hráče. A to si vemte, že nás hraje průměrně 5-10 lidí. Přitom spawnů má mapa 34, takže při při plnějším serveru vás to má šanci killnout 2-krát a jste zombie.
A je to nepříjemný hlavně proto, že když se takhle spawnu, tak přijdu u veškerou výbavu (bz, janusku, laser gun a jiné)!

Kdo ty mapy testoval?

Mapa zm_tc_death_zg masivně spawnkilluje hráče. A to si vemte, že nás hraje průměrně 5-10 lidí. Přitom spawnů má mapa 34, takže při při plnějším serveru vás to má šanci killnout 2-krát a jste zombie.

A je to nepříjemný hlavně proto, že když se takhle spawnu, tak přijdu u veškerou výbavu (bz, janusku, laser gun a jiné)!

Kdo ty mapy testoval?

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Další problém:
Mapa zm_tc_death_zg masivně spawnkilluje hráče. A to si vemte, že nás hraje průměrně 5-10 lidí. Přitom spawnů má mapa 34, takže při při plnějším serveru vás to má šanci killnout 2-krát a jste zombie.![]()
Kdo ty mapy testoval?![]()
Trochu ma prekvapuje, že sa takýto problém objavil 2 mesiace po nahodení, ale som rád, že o tom viem..
Skúsil som trochu zmeniť spawny, možno to pomôže

-
eXtr3mer píše:Luther píše:Další problém:
Mapa zm_tc_death_zg masivně spawnkilluje hráče. A to si vemte, že nás hraje průměrně 5-10 lidí. Přitom spawnů má mapa 34, takže při při plnějším serveru vás to má šanci killnout 2-krát a jste zombie.![]()
Kdo ty mapy testoval?![]()
Trochu ma prekvapuje, že sa takýto problém objavil 2 mesiace po nahodení, ale som rád, že o tom viem..
Skúsil som trochu zmeniť spawny, možno to pomôžeAk nie, tak dáme tú mapu preč
Kdyby si hral ten zm mod, tak bys to urcite vedel

e.eX Serverov je veľa, nedá sa byť na všetkých miestach naraz

-
bajgar - Mistr
Další "bug":
V poslední době hodně padají servery a po jejich resetu je mapa zm_facility_final. Přitom byla odstraněna a už nejde nijak nominovat.
V poslední době hodně padají servery a po jejich resetu je mapa zm_facility_final. Přitom byla odstraněna a už nejde nijak nominovat.

-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1