• Stránka 1 z 1
[Z]žadost o admin práva na dust2
Čau jmenuji se Pavel (Rapt0r) je mi 26 let mám dvě děti (3r a skoro 5m) jsem z Bystřice nad Pernštejnem. chtěl bych požádat o admin práva na dust2 jelikož se tam čím dál tím víc objevují hackeři a sprostý děti co uráží nebo schválně kazí hru ostatním a na moc adminů tam člověk nenarazí možná jich je dost ale ne online. mám u vás na public a dust2 extra vip už nějákej pátek. cs hraju cca od 5 třídy na základní škole do dnes. denně jsem schopen být i 3-4 h aktivní pokuď mě to dovolí děti, žena a nebo nejsem v práci na montáži. pokuď vím tak bany nikde nemám. s adminováním mám zkušenost ze samp kde jsem asi 5 let dělal admina na drift serveru než server skončil. no dál nwm co psát snad že mě přijmete a server bude moct v klidu fungovat bez hackerů a jiných problémů 

- CH1P1
- Kolemjdoucí
[Z]žadost o admin práva na dust2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o admin práva na dust2
Čau, sepiš to podle vzoru - vzorova-ziadost-t127607.html
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: žadost o admin práva na dust2
Asi není potřeba - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 438&page=1
Nemáš Steam a neumíš se chovat.
Zamítnuto.
Nemáš Steam a neumíš se chovat.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]žadost o admin práva na dust2
no o chování nwm ale když už chcete aby vám dávali lidi prachy za vip tak na ty servery aspoň choďte a starejte se o ně samej hacker nebo hňup s komplexama co nadává a schválně hazí bomby kam se nedostanete jestli to čtete tak na public teď byl nebo je hráč ( . ) a hází bombu furt na nepřístupná místa
- CH1P1
- Kolemjdoucí
Zdravim jmenuji se Jirka (Krysa) chtěl bych dostat prava jelikož mě štvou cheateri a trolleři posledí dobou tam jsou často. mam evip + steam csko hraju už hodně dlouho. je mi 21let jsem z Ostravy hraju pokažde když jsem doma i 2-3h. byl bych moc rad za zpětnou zpravu děkuju s pozdravem Krysa. 

- Krysa176
- Kolemjdoucí
Krysa176 píše:Zdravim jmenuji se Jirka (Krysa) chtěl bych dostat prava jelikož mě štvou cheateri a trolleři posledí dobou tam jsou často. mam evip + steam csko hraju už hodně dlouho. je mi 21let jsem z Ostravy hraju pokažde když jsem doma i 2-3h. byl bych moc rad za zpětnou zpravu děkuju s pozdravem Krysa.
Ahoj, založ si samostatnú žiadosť podľa vzoru

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1