• Stránka 1 z 1
[V]jb/82
1. pernik STEAM_0:0:739395444
2. 16:00 začíná situace, kde mají jít hráči na stoly Hapiik jde pozdě,ale napíše, že ho blokuju v cele. Simon ví, že jsem byl s ním v cele, takže je to možné, ale neviděl, že bych ho blokoval, tak se ptal ostatních CT, ale ty mu taky neodpověděli. Takže simon pokračoval dál ve hře a přišel přehoz za to, že hráč nedostal nevýhodu za kterou si ani simon nebyl jistý, jestli jí má mít nebo ne:D
18:46 přehoz
50:49 Jaws dostane FK, který 82 neřeší
(straferko řešil nevýhodu, patrikus byl se mnou)
jeste předtím dostal Jaws podle mě nesmyslný přehoz za to, že řekl Wayzovi, že je plačko...
3. http://hltv.fakaheda.eu/20312-230902232 ... ow.dem.zip
2. 16:00 začíná situace, kde mají jít hráči na stoly Hapiik jde pozdě,ale napíše, že ho blokuju v cele. Simon ví, že jsem byl s ním v cele, takže je to možné, ale neviděl, že bych ho blokoval, tak se ptal ostatních CT, ale ty mu taky neodpověděli. Takže simon pokračoval dál ve hře a přišel přehoz za to, že hráč nedostal nevýhodu za kterou si ani simon nebyl jistý, jestli jí má mít nebo ne:D
18:46 přehoz
50:49 Jaws dostane FK, který 82 neřeší

jeste předtím dostal Jaws podle mě nesmyslný přehoz za to, že řekl Wayzovi, že je plačko...

3. http://hltv.fakaheda.eu/20312-230902232 ... ow.dem.zip
- pernik21
- Amatér
Re: jb/82
1. 16:00 - Simon se do toho dostal sám, řekl, že přišel pozdě a hráč mu jen odpověděl, že ho blokovalo VD. Po té usoudil, že mu tu nevýhodu nedá. Ale jak jistě víme, vězňům se věřit z pozice CT nemá. Když už, tak to měl napsat v moment, kdy ho blokoval. Na demu je vidět, že hráč prostě jenom neposlouchá, za mě přehoz na místě.
2. Já řešil v té chvíli úplně jiné věci a toho, že ho vůbec zabil jsem si nevšiml. Dodatečně dostal ještě ban, takže bych považoval za vyřešené.
A JawS dostal přehoz za provokaci. Za celou mapu provokace jeden přehoz si myslím, že asi adekvátní, ne?
2. Já řešil v té chvíli úplně jiné věci a toho, že ho vůbec zabil jsem si nevšiml. Dodatečně dostal ještě ban, takže bych považoval za vyřešené.
A JawS dostal přehoz za provokaci. Za celou mapu provokace jeden přehoz si myslím, že asi adekvátní, ne?
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
1. no to sice jo,ale napsal, ze ho blokovalo vd sice Hapiik kecal, ale to nic nemeni na tom, ze se zeptal ostatních ct jestli to viděli nebo ne
a nikdo mu to nepotvrdil a simon si sám nebyl jistý, tak mu tu nevýhodu nedal
na tom podle mě není nic špatného a šlo to vyřešit normálně než přehozem,ale to ať posoudí Whh nebo Ajay
2. jj, to už psal i Straferko, že jsi resil s nim tu nevýhodu, tak sry. akorát nám to přišlo všem divný, že hráč dá fk a na otázku za co zabil hráče odpoví "jen tak" tak nám to přišlo v tu chvíli, že to neřešíš schválně zrovna vůči Jawsovi
sry za spam

2. jj, to už psal i Straferko, že jsi resil s nim tu nevýhodu, tak sry. akorát nám to přišlo všem divný, že hráč dá fk a na otázku za co zabil hráče odpoví "jen tak" tak nám to přišlo v tu chvíli, že to neřešíš schválně zrovna vůči Jawsovi

- pernik21
- Amatér
V první situaci byl přehoz na místě. Hráč nenapsal předtím, že ho někdo blokuje, z dozorců to nikdo neviděl a jediné co viděli bylo to, že hráč šel pozdě na stůl. Nevýhodu dostat měl a když Simon odmítal poslechnout admina, dostal správně přehoz. U druhé situace, to následně začal řešit Straferko a ban nakonec Gagynous dostal.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1