• Stránka 1 z 1
[V]Kick za co?
Strapo STEAM_0:0:90678737
https://easyupload.io/ad52hz
26:45 dostanu kick
2023-09-03 20:55:45 nevíš co meleš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2023-09-03 20:55:42 kámo drž hubu radši. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
Tohle byly jediný dvě zprávy, který jsem předtím napsal, žádný upozornění, nic, prostě rovnou kick. Že by bylo, co jsem napsal až tak tvrdá nadávka, že za ní rovnou dostanu kick se mi moc nezdá
Nevím jestli mě kicknul Patrikus nebo Meli, ať se vyjádří ten, co to udělal, dík
https://easyupload.io/ad52hz
26:45 dostanu kick
2023-09-03 20:55:45 nevíš co meleš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2023-09-03 20:55:42 kámo drž hubu radši. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
Tohle byly jediný dvě zprávy, který jsem předtím napsal, žádný upozornění, nic, prostě rovnou kick. Že by bylo, co jsem napsal až tak tvrdá nadávka, že za ní rovnou dostanu kick se mi moc nezdá
Nevím jestli mě kicknul Patrikus nebo Meli, ať se vyjádří ten, co to udělal, dík
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
[V]Kick za co?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick za co?
Ahoj, kicknul jsem tě já.
V případě, že se tam řeší Simonovo potenciální chyba a omluvil se za ní - není určitě na místě tvé nevhodné chování. Tebe se situace netýkala a určitě se jde vyjadřovat lépe. Kick za mě naprosto v pořádku, špetku slušného chování je třeba mít na paměti vždy
V případě, že se tam řeší Simonovo potenciální chyba a omluvil se za ní - není určitě na místě tvé nevhodné chování. Tebe se situace netýkala a určitě se jde vyjadřovat lépe. Kick za mě naprosto v pořádku, špetku slušného chování je třeba mít na paměti vždy

Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Ok, tak se omlouvám výše zmíněným, netuším, že máš práva a netuším kdo seš, každopádně co se týče toho kicku, tak jako banovací pořádek snad pořád funguje. Navíc mi nepříjde úplně ok mi na to odepsat toto
2023-09-03 20:56:44 Pokud se ti zdá tvoje chování ok, tak takhle mluv s rodiči. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
2023-09-03 20:56:44 Pokud se ti zdá tvoje chování ok, tak takhle mluv s rodiči. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Nechápu, k čemu zmiňuješ banovací pořádek - já ti žádný ban neudělil a kick ti byl udělen za absolutně neslušné vyjadřování.
Ke zmíněné citaci - jak ze samotné citace plyne, rodina nebyla v žádném případě dotčena. Pouze jsem ti odpovídal na tvoje překvapené "za co jsi dostal kick".
Ke zmíněné citaci - jak ze samotné citace plyne, rodina nebyla v žádném případě dotčena. Pouze jsem ti odpovídal na tvoje překvapené "za co jsi dostal kick".
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
absolutně neslušné vyjadřování, že napíšu drž hubu, si spadl z višně ne? Banovacím pořádkem bylo pro méně inteligentní myšleno banování nadávek (upozornění/kick/ban)
-
Telecipowa - Pokročilý
Poslyš, ty mi můžeš psát "kámo, drž hubu", "nevíš, co meleš".
Ale obratem mi tu přeposílaš citaci
Já tvojí rodinu v žádném případě neurazil ani jsem jí nenadával, ale zdá-li se ti tohle vyjadřování na úrovni, tak si takhle promluv s rodiči a uvidíš jejich reakci
.
Místo neustálého ztrácení času psaní stížností na adminy se zkus zamyslet nejdříve nad svým vyjádřováním a chováním. Kicknutí za nadávky je především na uvážení daného Administrátora, za mě bylo toto hodné kicku.
Ale obratem mi tu přeposílaš citaci
, že se ti nezdá v pořádku?2023-09-03 20:56:44 Pokud se ti zdá tvoje chování ok, tak takhle mluv s rodiči. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman
Já tvojí rodinu v žádném případě neurazil ani jsem jí nenadával, ale zdá-li se ti tohle vyjadřování na úrovni, tak si takhle promluv s rodiči a uvidíš jejich reakci

Místo neustálého ztrácení času psaní stížností na adminy se zkus zamyslet nejdříve nad svým vyjádřováním a chováním. Kicknutí za nadávky je především na uvážení daného Administrátora, za mě bylo toto hodné kicku.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Takovéto slova si k adminovi dovolovat na serveru opravdu nebudeš, takže se nemůžeš divit a ani já nemám za zlé adminovi to, že ti dal hned kick. To, že se někdo splete se občas stane a dokonce se za to omlouval na serveru.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1