• Stránka 1 z 1
[V]Brano/JailBreak 1
KarloVie Metro Da Pinci / STEAM_0:0:63580788
https://easyupload.io/3k3vhd
84:30- Simon řekl běžte k sobě, hráč byl zády k druhému hráči rozhlédl se, udělal krok od něj a vrátil se k němu, přitom wedix stál na místě a kill nedostal (cca. 2 sec.), přítomný admin Brano, řekl "nikdo nedávál pozor neřeš to", ale já to řešit chci, proto zde píšu, když už nedávají CT pozor měl kouknout na hltv a hráče aspoň upozornit nebo potrestat, jenže pánovi se nechtělo, tak to udělám zde.
87:40- Další příklad, byla atrakce kde hráč splnil atrakci co vymyslel simon přebegripnout tu blbost, první hráč stál u atrakce jak to splnil a na výzvu simona šel ke zdi kde mu řekl, pak šel Mrkv3 a šel automaticky na stěnu i když simon neříkal nic (platí pro tebe to samé např.). Upozorňoval jsem simona na to a pak po nějaké chvíli se vložil Brano a že hráč by měl dostat nevýhodu a nebo kill, ale daný hráč nedostal nic.
A ještě mi budeš psát, že mi to hned zamkneš, dělej jak myslíš.
https://easyupload.io/3k3vhd
84:30- Simon řekl běžte k sobě, hráč byl zády k druhému hráči rozhlédl se, udělal krok od něj a vrátil se k němu, přitom wedix stál na místě a kill nedostal (cca. 2 sec.), přítomný admin Brano, řekl "nikdo nedávál pozor neřeš to", ale já to řešit chci, proto zde píšu, když už nedávají CT pozor měl kouknout na hltv a hráče aspoň upozornit nebo potrestat, jenže pánovi se nechtělo, tak to udělám zde.
87:40- Další příklad, byla atrakce kde hráč splnil atrakci co vymyslel simon přebegripnout tu blbost, první hráč stál u atrakce jak to splnil a na výzvu simona šel ke zdi kde mu řekl, pak šel Mrkv3 a šel automaticky na stěnu i když simon neříkal nic (platí pro tebe to samé např.). Upozorňoval jsem simona na to a pak po nějaké chvíli se vložil Brano a že hráč by měl dostat nevýhodu a nebo kill, ale daný hráč nedostal nic.

A ještě mi budeš psát, že mi to hned zamkneš, dělej jak myslíš.

- PanKush
- Kolemjdoucí
[V]Brano/JailBreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brano/JailBreak 1
Najprv si odpovedz čo týmto chceš dosiahnuť ?
1)
Prečo klameš ?
Ja som poriadne nevidel ako sa CT pozerali na hru a ako ju sledovali. Simon sa k tomu vyjadril, že bol zameraný na tých dvoch hráčov čiže to nevidel. Pokiaľ CT nemali ako vidieť a ani ja im to neviem poriadne dokázať, že sa jedná o nadržovanie tak postráda zmysel aby som zasahoval do hry a doslova bonzoval aby niekto dostal kill.
2) Bolo to vysvetlené priamo na serveri. Nevedel som kto to porušil a CT to zrejme zabudli čo je bežné.. (V tej dobe som sa venoval otázkam ohľadom pravidiel, ktoré mi boli hovorené hráčom na TS...)
1)
přítomný admin Brano, řekl "nikdo nedávál pozor neřeš to"
Prečo klameš ?
2023-09-02 17:10:35 CT asi nedavali pozor.... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
Ja som poriadne nevidel ako sa CT pozerali na hru a ako ju sledovali. Simon sa k tomu vyjadril, že bol zameraný na tých dvoch hráčov čiže to nevidel. Pokiaľ CT nemali ako vidieť a ani ja im to neviem poriadne dokázať, že sa jedná o nadržovanie tak postráda zmysel aby som zasahoval do hry a doslova bonzoval aby niekto dostal kill.
2) Bolo to vysvetlené priamo na serveri. Nevedel som kto to porušil a CT to zrejme zabudli čo je bežné.. (V tej dobe som sa venoval otázkam ohľadom pravidiel, ktoré mi boli hovorené hráčom na TS...)
-
Brano21 - Spamer Veterán
Já jsem na to ale upozornil, ale místo aby jsi to vyřešil, tak jsi to odfláknul, nechci dokázat nic, jen jsi mě naštval, co potom děláš i ty u CT, když nedáváš pozor, potom tady vzniká toto.
A k tomu že to CT neviděli neřeš to něco takového si prohlásil 

- PanKush
- Kolemjdoucí
PanKush píše:Já jsem na to ale upozornil
Nauč sa čítať s porozumením. Ja tu píšem, že mňa hlavne zaujímalo ako to videli CT. Len ja som to nevidel ako to videli z ich strany a nemal som im to dokázať. Čo stále na tom nechápeš ? Je nelogické zasahovať do hry, keď simon odpovedal, že sa sústredil na tých dvoch hráčov čiže to nevidel a ďalšie CT sa nevyjadrili k tomu (možno boli AFK alebo neviem čo v tú dobu robili).
Tebe príde normálne, že admin by mal zasiahnuť do hry a nahlásiť ako TT nebo mŕtvy nevýhodu hráčovi poprípade kill, AJ KEĎ to CT nemali odkiaľ vedieť a ja im to nemám ako dokázať (lebo som to z ich strany nevidel), že sa JASNE nadržuje... Je to nehorázna blbosť čo ty sa tu snažíš napísať.
86.25 -> moje vyjadrenie k prvému času. Zbytočne by sa to riešilo lebo by sme tým aj tak nič nedosiahli.
Pri druhom bode som tu napísal, že som sa venoval aj hráčovi, ktorý bol so mnou na TS a nevedel si poradiť s pravidlami. V ten moment ako ste plnili vymyslenú atrakciu tak som vedel o tých dvoch hráčov na stene, kde porušili zákazy. Potom som sa ďalej venoval otázkam, ktoré boli ku mne smerované na TS.
Vec som vám vysvetlil pri trampolíne, kde som jasne povedal, že mal dostať kill alebo nevýhodu. Simon odpovedal, že už je mŕtvy (podľa dema nebol, v daný moment som to nemal odkiaľ vedieť) tým to bolo ďalej zbytočné riešiť pretože by sme nedosiahli ničoho a len s dohadovali, že kto to vlastne bol.
91.45 -> moje vyjadrenie k druhému času
místo aby jsi to vyřešil, tak jsi to odfláknul
Pokiaľ mieniš sa takto chovať aj naďalej k adminovi tak ako povieš.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Braňo, kdyby ses aspoň neoháněl pořád nějakým tskem.... byl jsi na serveru a bohužel, mohl si to vyřešit lépe. A ten MrkV3 nedostal ani kill ani nevýhodu. 

- PanKush
- Kolemjdoucí
Braňo si nebyl jistý, zda nějaké CT to opravdu vidělo, dle dema všichni sledovali dvojici a hnali se za killem. Takže nikdo nikomu nenadržoval, akorát CT nedávali pozor, což další kolo i říkal. V další situaci, měl hráč dostat nevýhodu za to, že odešel z místa určené Simonem. No nakonec ji nedostal a dle slov admina řešil na TSku otázky od dalšího hráče, takže si to nepohlídal. Příště tedy nejmenované osobě řekne, ať si otázky nechá k pivu do hospody, aby mohl dávat pozor na hru.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1