• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Ryžovar
Zdravim mam sťažnosť na admina lobotoma pod nickom : Rejzak
Blokol mi report po tom co som napisal do reportu hráča : stále kemp v palaci
.
Poprosím odblokovať report . ďakujem
Blokol mi report po tom co som napisal do reportu hráča : stále kemp v palaci
.
Poprosím odblokovať report . ďakujem
Ked piješ ako frajer , grcaj ako pan !!
-
GRCO - Zkušený
[Vyřešené] Ryžovar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ryžovar
Zdravicko,
Přečti si rozdíl mezi stížností a unbanem, pak to sepiš znova a lépe podle vzoru a s patřičnými důkazy.
Čeká se.
Přečti si rozdíl mezi stížností a unbanem, pak to sepiš znova a lépe podle vzoru a s patřičnými důkazy.
Čeká se.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Nick admina : Rejzak
Popis situacie : Reportol som hráča ktory stale kempil v palaci ( Mirage mapa ) napisal som do reportu : Stale kemp v palaci . Nič sa nedialo , ked som druhy krát chcel dať report uz mi pisalo ze mam zablokovane reportovanie ze mam požiadať o UB . Ked som sa pýtal kto a preco mi to blokol rejzak povedal ze on a ze pisem blbosti neviem ci je blbost ked dam report ked Tcko kempy v palaci celu hru dobre ze nie . Asi sa mu to nechcelo riesit lebo je lenivy alebo ma aj dake komplexy ked sa vyhrazal mi aj banom na chat ked som chcel vysvetlenie .
Dôkaz : nwm aky by som mal dat Hl.admini vidia kto mi blokol reporty a vedia to odblokovat .
Dakujem
Popis situacie : Reportol som hráča ktory stale kempil v palaci ( Mirage mapa ) napisal som do reportu : Stale kemp v palaci . Nič sa nedialo , ked som druhy krát chcel dať report uz mi pisalo ze mam zablokovane reportovanie ze mam požiadať o UB . Ked som sa pýtal kto a preco mi to blokol rejzak povedal ze on a ze pisem blbosti neviem ci je blbost ked dam report ked Tcko kempy v palaci celu hru dobre ze nie . Asi sa mu to nechcelo riesit lebo je lenivy alebo ma aj dake komplexy ked sa vyhrazal mi aj banom na chat ked som chcel vysvetlenie .
Dôkaz : nwm aky by som mal dat Hl.admini vidia kto mi blokol reporty a vedia to odblokovat .
Dakujem
-
GRCO - Zkušený
tibcrois píše:Admin se ti sem dneska vyjádří a poté dodám verdikt.
Dobre ďakujem ti . Lebo raz mi takto blokol report tiez jeden admin ale to skrz moju blbost ze som napisal len skratku a nie cely dôvod reportu ale sme si to vysvetlili ospravedlnil sa mi ja jemu a normalne napisal HL.adminovy nech mi to odblokuje a vsetko pohode . ( viac takych adminov )
-
GRCO - Zkušený
Re: [Čeká se] Ryžovar
Seva ( Bol som v práci, prepáč za neskoršiu odpoveď
)
Hráč normálne hral, jak sis všimol ja stále "slayujem,slapujem" hráčov čo kempia. Hráča som si pozeral a vôbec nekempil, mal dostatok času na položenie bomby. To že pushuješ ( podľa tvojho chatu https://ctrlv.sk/Np8i ) ten palác stále to už je tvoj problém. Hráč logický počkal aj dalšie kolo tam na teba.
Viac krát som videl, že si dal report hráčovi čo ťa zabil ( tak som si to pre istotu ja osobne pozrel ) hráč nemal pri tom nič. Keď to bolo časte tak som už tento report zobral uplne "za hlúposť" tak som ti pri tejto situacii rovno zablokoval /report.
// Rad by som ti dodal aj demo, ale bohužiaľ pri polovici času mi gotv crashne.

Hráč normálne hral, jak sis všimol ja stále "slayujem,slapujem" hráčov čo kempia. Hráča som si pozeral a vôbec nekempil, mal dostatok času na položenie bomby. To že pushuješ ( podľa tvojho chatu https://ctrlv.sk/Np8i ) ten palác stále to už je tvoj problém. Hráč logický počkal aj dalšie kolo tam na teba.
Viac krát som videl, že si dal report hráčovi čo ťa zabil ( tak som si to pre istotu ja osobne pozrel ) hráč nemal pri tom nič. Keď to bolo časte tak som už tento report zobral uplne "za hlúposť" tak som ti pri tejto situacii rovno zablokoval /report.
// Rad by som ti dodal aj demo, ale bohužiaľ pri polovici času mi gotv crashne.
-
rejza - Sponzor
Re: [Čeká se] Ryžovar
Vyjádření tu máme.
Každopádně mi do pm psal další admin, že rejza má pravdu, že častokrát rushuješ hned po začátku kola a jakmile tě někdo zabije, tak hned, že kempí (nekempí), má cheaty (nemá) a nevím co ještě..
Jsem schopen ti dát poslední šanci a odbanovat ti nahlášení, ale předtím než někoho budeš chtít reportnout se zamysli a zvaž jestli si report opravdu zaslouží. Budu ti věřit, že se zamyslíš a budeš sekat dobrotu.
Jestliže se znovu stane tato situace, že dostaneš zabanované nahlášení může ti být možnost odbanování zamítnuta.
Beru to za vyřešené, v průběhu několika dnů dostaneš ub.
Každopádně mi do pm psal další admin, že rejza má pravdu, že častokrát rushuješ hned po začátku kola a jakmile tě někdo zabije, tak hned, že kempí (nekempí), má cheaty (nemá) a nevím co ještě..
Jsem schopen ti dát poslední šanci a odbanovat ti nahlášení, ale předtím než někoho budeš chtít reportnout se zamysli a zvaž jestli si report opravdu zaslouží. Budu ti věřit, že se zamyslíš a budeš sekat dobrotu.

Jestliže se znovu stane tato situace, že dostaneš zabanované nahlášení může ti být možnost odbanování zamítnuta.
Beru to za vyřešené, v průběhu několika dnů dostaneš ub.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
Re: [Vyřešené] Ryžovar
Ahoj , dobre ďakujem ti veľmi pekne . Budem uz nad tym viac uvažovať ked budem davat niaky report , len aj dufam ze nebude niaky admin moc prchky a neda mi block report aj ked sa budem mýliť napr. cheat niaky . Vieš aby to niaky admin nevyužil ze dam report niaky a hned mi to blokne . Dobre diky počkám kym bude UB na report . Hezky den 

-
GRCO - Zkušený
• Stránka 1 z 1