Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] tokop vs rc

Příspěvekod rcrc » 09 zář 2023, 21:17

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: propanbutan
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: rc
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1728661
[=] Zabanovana IP: erceho ajpi edres
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

tokop si myslel ze ho provokujem lebo mi dal ban k ct, ale ani som nevedel najprv ze to je on.. a chcel som mu len podakovat ze ma zmienil v privatnej sprave :?: :arrow: :|

rc píše:2023-09-09 21:35:12 dik za kredit. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2023-09-09 21:35:06 ze viem lepsie fejkovat spravy. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2023-09-09 21:34:59 co pise do sprav. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2023-09-09 21:34:48 proste tokop. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2023-09-09 21:34:32 uz se to nestane. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2023-09-09 21:34:26 promin. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

a z nejakeho dovodu mi dal ban na 12h za nic, len som napisal to co sa stalo :lol: povedal by som ze toto neni na ban / maximalne na 10 minut ked je taky citlivy

tokop píše:priste napis rcckovi, at ti ty screeny udela kvalitneji nebo jestli sis je delal sam, tak napis jemu, ja myslim, ze on je docela umi.

CO MA PROVOKUJES ? :o
zivot je ako jb_rush, vzdy mam pri sebe ak47
rcrc
Amatér
Amatér

[V] tokop vs rc

od Rumcajz » 09 zář 2023, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tokop vs rc

Příspěvekod Tokop » 09 zář 2023, 21:34 VIP

Konkrétně k tomu banu se vyjádřím až bude dostupné hltv. To co si tady vypsal nemělo prakticky nic společného s tím banem. Co se týče té "provokace", tak to není provokace, jen jsem odpovídal pernikovi na SZ tady na webu, ani ta zpráva nebyla určena tobě. To, že upravuješ screeny, aby jsi mohl někoho falešně obvinit za nadávky není u tebe žádné tajemství, když si tak chytrej a chlubíš se s tím admínům. Já se divím, že si za to ještě nedostal permu, případně nějaký delší ban.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod rcrc » 09 zář 2023, 21:57

Tokop píše:Konkrétně k tomu banu se vyjádřím až bude dostupné hltv. To co si tady vypsal nemělo prakticky nic společného s tím banem.

tak naco potrebujes hltv ??? je to ban na chat
rcrc
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tokop » 09 zář 2023, 22:08 VIP

Škoda, že sis nestěžoval na ten ban k CT, to by bylo zajímavější, ten bordel, co jsi tam dělal, nebral Simona, ježdění autíčkem společně s Tčkama a povedlo se ti dostat skůtr až na střechu na snow, to chce vážně talent, ale co se týče těch nadávek, tak na začátku kola jsem tě grabl a zkonfrontoval jsem tě s tím, co si dělal u CT, protože jsem viděl kousek HLTV přímo na serveru, začal si mi strašně vtipně odpovídat "jestli máš nějakej problém, tak to pojď vyřešit takhle sem." Pak si tam zabrbral něco jako ty demente jeden", pak jsi dostal ban, protože takto adminovi určitě odpovídat nesmíš, když tě drží v grabu, pak jsi odešel na dusty si zanadávat na mě jako admina a řešení té situace, protože na JB jsi už měl ban.
2023-09-09 21:42:18 tokop sku rveany pičus. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Já osobně nadávky tolik neřeším a patřím mezi ty tolerantnější adminy na JB a většinou i vícekrát upozorňuji než přijde nějaký trest, ovšem záleží na kontextu. Pokud je to hráč jako jsi ty, a když s tebou něco řeším jako admin mi začneš nadávat, tak nevím, co čekáš. Nevidím, kde jsem pochybil.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod rcrc » 09 zář 2023, 23:08

Tokop píše:začal si mi strašně vtipně odpovídat "jestli máš nějakej problém, tak to pojď vyřešit takhle sem." Pak si tam zabrbral něco jako ty demente jeden", pak jsi dostal ban

to "ty demente jeden" nebolo pocut (bol som dead), je to pocut na hltv lebo tam pocut kazdeho ci dead ci nazive ci T ci CT ale v hre to nebolo pocut, mam svedkov... vedsa priznaj ze si mal nervy, to by si mi dal hned ban :mrgreen:
rcrc
Amatér
Amatér

Příspěvekod Kozlak » 09 zář 2023, 23:15 VIP

Sice Rcho rád nemám, ale zde se ho musím zastat. Jestli máš nějakej problém, tak si to pojď vyřešit takhle sem, já tady na tebe čekám ty demente jeden, jsem řekl já, nikoliv on.

Jestli ti to přišlo vtipný, tak dík.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Příspěvekod pero » 10 zář 2023, 00:54

ja tam byl, rc nic takoveho nerekl lidi do prdele, ban nepravem !!!
pero
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tokop » 10 zář 2023, 09:46 VIP

Já to slyšel i na serveru.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tokop » 10 zář 2023, 10:38 VIP

Ještě dodám, že by nedávalo smysl, abych to neslyšel na serveru, když jsem zde psal, že za nic z toho, co jsi napsal si ten ban nedostal ještě, když hltv nebylo k dostání. Bohužel, ono je častokrát chvíli i slyšet poté, co je hráč mrtev. Tak příště již víš. Jsem toho názoru, že vzhledem k tomu, jak se chováš na JB a hledáš neustále nějaké mezery, tak ten ban byl vzhledem k situaci optimální, aby si tu situaci nevyužíval a neopakovala se.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Whh » 12 zář 2023, 13:34 VIP

Admin se tě slušně zeptal na tvé jednání a ty jsi mu odpověděl tak jak jsi odpověděl. Příště zvol slušnější jednání a mute nedostaneš. Mute ti už skončil, takže můžeš jít v klidu hrát.

Vyřešeno.
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost