• Stránka 1 z 1
Podpis obrázek
Dobrý večer,
Nedávno jsem se pokusil potůnit si svůj podpis přidáním parádního obrázku ze stránky Hlstats který shrnuje vše co jsem v životě vězně dokázal. A jelikož už tam jeden obrázek/GIF mám tak jsem doufal že už nějaké zkušenosti mám a bude to fachat jedna dva. Mýlil jsem se. I poté co jsem to tak 1000krát překontroloval skrze všechny možné GS tutoriály, tak stále na svém profilu v podpisu vidím pouze toto.
Malou ikonku s textem ,,obrázek,,. Rozjem jsem si GS na mobilu abych to checknul a tam se obrázek v podpisu normálně zobrazuje. Zkoušel jsem se taky dívat do nastavení tady na Fóru jestli nemám vypnuté nějaké ukazování obrázku ale nic takového jsem nenašel. Dokázal by někdo helfnout? ❤️❤️ 
Nedávno jsem se pokusil potůnit si svůj podpis přidáním parádního obrázku ze stránky Hlstats který shrnuje vše co jsem v životě vězně dokázal. A jelikož už tam jeden obrázek/GIF mám tak jsem doufal že už nějaké zkušenosti mám a bude to fachat jedna dva. Mýlil jsem se. I poté co jsem to tak 1000krát překontroloval skrze všechny možné GS tutoriály, tak stále na svém profilu v podpisu vidím pouze toto.

Veni, vidi, vici

- Richkis
- CS:GO Admin-akademik
Podpis obrázek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Podpis obrázek
Ahoj, nevím jak tento problém vyřešit, nicméně ti mohu říct co ten problém vůbec je.
Jde o to, že fórum funguje na zabezpečeném protokolu HTTPS. Hlstats bohužel používá nezabezpečený protokol HTTP.
Fórum neumožní načíst jakékoli zdroje (včetně obrázků), které nejsou poskytovány v rámci protokolu HTTPS.
Jde o to, že fórum funguje na zabezpečeném protokolu HTTPS. Hlstats bohužel používá nezabezpečený protokol HTTP.
Fórum neumožní načíst jakékoli zdroje (včetně obrázků), které nejsou poskytovány v rámci protokolu HTTPS.

-
eNcoo - CS:GO Admin
Čau, díky za odpověď
Jestliže je to tak, jak říkáš s tím HTTPS a HTTP, tak tedy nechápu proč se mi to na mém mobilu zobrazuje normálně bez problémů i když se jedná o totožné Fórum.

Jestliže je to tak, jak říkáš s tím HTTPS a HTTP, tak tedy nechápu proč se mi to na mém mobilu zobrazuje normálně bez problémů i když se jedná o totožné Fórum.

Veni, vidi, vici

- Richkis
Protože toto omezení nezpůsobuje fórum jako takové, ale je to omezení internetových prohlížečů. Tvůj mobilní prohlížeč toto omezení asi nemá. Nicméně kluci z Fakahedy byli tak hodní, že na HLStats HTTPS nahodili.
Takže si užij obrázek který už v tuto chvíli funguje
Takže si užij obrázek který už v tuto chvíli funguje

-
eNcoo - CS:GO Admin
Paráda, chápu to tak, že jsi je kontaktoval nebo to byla náhoda a zrovna je to napadlo? 

Veni, vidi, vici

- Richkis
Naprostá legenda, díky šéfe ❤️
Přeji hezký zbytek dne, Richii
+REP eNcoo
Přeji hezký zbytek dne, Richii
+REP eNcoo
Veni, vidi, vici

- Richkis