I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Ahoj

Příspěvekod SVKneviem » 16 zář 2023, 17:52

Viem že som problémový hráč a že mate názor aký mate.
Ale mám tu jednu vec. Dnes cca 18:00 som sa nachvílu prihlásil na CF1 a hodilo ma za Ctčka u nich sme boli 2 vip+ 1 hráč vs 2 hráči. To jedno vip bol admin EXTREMERUV OTROK po mojej smrti som sa hned hodil k T a napísal som že nebudem hrat s dalším vip ked druhy tym žiadne nemá + sa vyhrávalo o 3 flg. Dostal som kick za prehoz ok. Tento admin hned kempil u CT spawnu za bednami na čo som aj poukazal+ hazdal vežu na spawn na ktporu poukazali aj iny hráči. Veža sice vybuchla ale pokial viem je to zakázané. Dostal som zase kick že som sa hodil k 2 tymu a bol som upozornený že nemam robit over pritom to bolo 2 vs 2.. 1 vip proti 1 vip. Ihned napomínal banom za čo ano použil som slovo šašek. A za tým si stojím. Následne admin išiel do spectu po chvíle sa opět hodil k týmu ktorí vyhraval napriek tomu že to bolo ja a trip vs 3 hráči hodil sa k nim. Sice jeden hned odišiel ale hodil sa.Na to som poukazal že kto tu robí over a prečo sa haže k týmu čo vyhrava na čo mi bolo napísane naj sa venujem hre a neuražam admina. Na to som reagoval smajlíkami a hned mi pristal další kick. Včera týpek vypisoval jak ho extremer kryje apod. Asi viem ako to dopadne ale i tak to tu napíšem.Som momentalne na telefone ale hlst. sa da doložit poprípade si to viete vyhladat. Typek i tak pisal a bude to tam aj napísane že sa teší až vytiahne chat tak prosím možeš. + poprosím tie videa kde si mi písal že cheatujem díky.

SVK
SVKneviem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Ahoj

od Rumcajz » 16 zář 2023, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ahoj

Příspěvekod eXtr3mer » 17 zář 2023, 09:59

Ahoj, budem rád, keď svoju sťažnosť podložíš nejakými dôkazmi, pretože niektoré veci, ktoré tu uvádzaš nie sú pravdivé, resp. som o nich nenašiel zmienku v hlstats... Čo sa týka overu, tak k tomu je potrebné dodať demo, čo by nemal byť problém, keďže na serveri bolo HLTV :)

Zároveň uvediem na pravú mieru to, že Love je momentálne niečo ako admin-akademik. Jeho jediná povinnosť je trestanie DIP hráčov, ktorí v poslednej dobe behajú aj po CTF :) Je to vec, ktorú ako bývalý admin a cheathunter bez problémov zvládne, zatiaľ čo sa oboznamuje s pravidlami CTF.

Tiež doplním, že turreta sa môže pokladať všade - server nepovolí jej položenie na enemy spawn a v prípade, že turreta strieľa na enemy spawn (a zasiahne hráča so spawn ochranou) tak vybuchne.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: Ahoj

Příspěvekod eXtr3mer » 20 zář 2023, 20:26

Bez reakcie a dôkazov...

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy