• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)pero wh + ddos serveru
pero
https://ctrlv.cz/IQcI
STEAM_0:0:616727810
18. 09. 19:17 de_dust2 20226-2309181917-de_dust2.dem.zip
popis:
hrac hraje s wh na vasich serverch a shodil vam server
kdyz neumis hrat s whckem tak s tim ani nehraj a nezapinej hru delas ostudu cheaterum nula
17:26 wh
19:16 wh
20:00
20:22 tam padaj divne killy strasne si predmiruje a vi kde jsou hraci
21:26 / 27 prefire driv nez hrac dosel na ten short
21:34 / 35 prefire opet na hrace kterej sel z leva od pera k ct spawnu
27:03 vi o hracovi v dolnich tak necha jit jineho kterej umre
27:05 az 27:26 opet vi o hracovi goldrush s awp samozrejme mu da opet hs prefire a vi presne jeho pozici + nechal projit hrace o kterem opet vedel
28:49 / 50 tu da nahodnou hlavu samozrejme zas vi ze tam je a onetap
30:00 / 01 divny kill
30:23 opet vi ze je hrac ve smoku typek se jeste kouka do smoku a nezabije ho *legit gaming*
30:52 / 54 opet vidi hrace za stenou tak si zacne begripovat (klasika u nej jak u pernika) a uz si prefiruje jeho pozici a nekontroluje zadny jiny mista
36:40 / 36:45 nejake opet divne killy treba u typka kterej byl u beden tezko vedel + mel jednoho za krabicou
37:42 vidi hrace za dvermi na mide dostane flash tak se otoči jakoze ma velkej flash a typickej peak na hrace
43:20 / 23 vystrel driv
jen bych poprosil at na to kukne cheathunter ktery je overeny ze neni kamos pera, takze DENIS a nebo primo hlavni admin extremer
https://ctrlv.cz/IQcI
STEAM_0:0:616727810
18. 09. 19:17 de_dust2 20226-2309181917-de_dust2.dem.zip
popis:
hrac hraje s wh na vasich serverch a shodil vam server
kdyz neumis hrat s whckem tak s tim ani nehraj a nezapinej hru delas ostudu cheaterum nula
17:26 wh
19:16 wh
20:00
20:22 tam padaj divne killy strasne si predmiruje a vi kde jsou hraci
21:26 / 27 prefire driv nez hrac dosel na ten short
21:34 / 35 prefire opet na hrace kterej sel z leva od pera k ct spawnu
27:03 vi o hracovi v dolnich tak necha jit jineho kterej umre
27:05 az 27:26 opet vi o hracovi goldrush s awp samozrejme mu da opet hs prefire a vi presne jeho pozici + nechal projit hrace o kterem opet vedel
28:49 / 50 tu da nahodnou hlavu samozrejme zas vi ze tam je a onetap
30:00 / 01 divny kill
30:23 opet vi ze je hrac ve smoku typek se jeste kouka do smoku a nezabije ho *legit gaming*
30:52 / 54 opet vidi hrace za stenou tak si zacne begripovat (klasika u nej jak u pernika) a uz si prefiruje jeho pozici a nekontroluje zadny jiny mista
36:40 / 36:45 nejake opet divne killy treba u typka kterej byl u beden tezko vedel + mel jednoho za krabicou
37:42 vidi hrace za dvermi na mide dostane flash tak se otoči jakoze ma velkej flash a typickej peak na hrace
43:20 / 23 vystrel driv
jen bych poprosil at na to kukne cheathunter ktery je overeny ze neni kamos pera, takze DENIS a nebo primo hlavni admin extremer
- authority
- Amatér
(Vyřešeno)pero wh + ddos serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pero wh + ddos serveru
Nevidím dôvod aby to nemohol kuknúť iný CHH ako ja a extremer. Každý CHH rieši demá objektívne a nemá za potrebu niekomu nadržiavať alebo ho nejak inak zvýhodňovať.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
D3nis píše:Nevidím dôvod aby to nemohol kuknúť iný CHH ako ja a extremer. Každý CHH rieši demá objektívne a nemá za potrebu niekomu nadržiavať alebo ho nejak inak zvýhodňovať.
Jo? Proto je na serveru hráčka tereza která má perma ban a admin ji nechava volne hrat s whckem na serveru kdežto já se snažím nahlašovat tyhle kreteny aby aspon ten server byl hratelnej. Já souhlasim s tim ze cheatuju ale aspon neshazuju umyslne servery a dalsi picoviny co by poskozovali primo portal. Treba bug mapy atp.
Proto pisu primo tobe nebo extremerovi i kdyz ten me taky nema zrovna rad.
Nereknu kdyby se aspon chovala v klidu ale v chatu hracka nadavala a cheatovala s wh.
Psal jsem extremerovi ze kdyz mi necha tento ucet tak budu nahlasovat cheatery a budu hrat v klidu takze cekam na odpoved. Pokud dostanu opet ban tak na vas seru protoze jde videt ze cely admin tym se vubec nesnazi ty cheatery banovat. A kdyz se snazim ja hrat normalne tak mate stejne problem. idc zejo je to vas portal a vy si ho kurvite uz tim ze se zahazujete s dip hracema a cheaterama.
- authority
- Amatér
Klidně to napiš, že sem to byl já. Psal sem ti na serveru, že nemám IPčka těch banů terezky a vzhledem k tomu, že těch blázínků tady běhá víc pod tím nickem tak já nemám jistotu toho, že to byla ona, tak to nebudu banovat a počkám až se to dořeší v tom pp. Já nevím jestli to ten tvůj malej mozeček nějak nedokáže pochopit nebo tak, ale jestli chceš opravdu pomáhat tomuto portalu a nahlašovat hráče, tak se nechovej jak 15 letej ublíženej chlapeček kterýmu mamka zabavila hračky a vyřvávat po každým, že ty seš dement ty seš taky dement, proč ji/ho nezabanuješ a tak dále ju? Nemám problem s tím tě tam nechat hrát, když budeš prospěšnej portalu, ale přestaň se konečně chovat jak dement, bo zatím všude kam dojdeš tam z tebe teče potok slz.
Sorry za spam borci.
Sorry za spam borci.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
ecnebi... od začátku co jsem se připojila, tak si mi psal nesmyslný pmky o nějakym maxikovi a úmyslně mě vytáčel. slovo hňup mi nepřijde tak moc urážlivé, aby si se z toho sesypal. celou dobu tam byl přítomný admin, který mě mohl zabanovat, tak se už přestaň ztrapňovat. dík, lásku <3 (vim, že se nemam vyjadřovat tam kam nemam, ale když už mě tu bobánek zmínil.. O:) )
- terezieee
- Amatér
Ahoj, díky za nahlášení. Na HLTV jsem neviděl nic, za co bych hráče mohl zabanovat. Věřím ale, že sis dal s časováním spoustu práce, proto může poprosit hlavní cheathuntery, ať se nato podívají. 

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
je pravda ze si mi brečel na jailu kdyz sis nezahral jediny kolo protoze jsem ti zabranil hrát, ale ze si stahnes hltv z dustu a napises hovadiny ke kazdymu killu co jsem dal, to si mi az dech vzal skoro ecnebi zachrance šmoulosvěta
21:26 / 27 umrel mi tam spoluhrac tak ocekavam ze nekdo peekne
21:34 / 35 slo videt i slyset ze to nekdo deruje tak jsem si predmiril do dveri a co jako
27:03 mel jsem full mliko
27:05 az 27:26 o goldrushovi vim vzdy kdyz je kazdy kolo na stejnym miste
28:49 nevim kam jinam bych miril kdyz tam mam smoke
30:00 na hltv to vypada hrozivě ale dostal tapek jak vinko
30:23 ?? nevim co tu pises blazne jdi se lecit magore
30:52 kdybych o nem vedel tak ho aspon zabiju
36:40 / 36:45 nejake opet divne killy, kdyz si zapnes zvuk tak hodne uslysis, a ty si divnej ecnebi
37:42 flashy jsem uspesne uhnul a videl jsem ze leti ze dveri tak co asi udelam
zbytek kraviny

21:26 / 27 umrel mi tam spoluhrac tak ocekavam ze nekdo peekne
21:34 / 35 slo videt i slyset ze to nekdo deruje tak jsem si predmiril do dveri a co jako
27:03 mel jsem full mliko
27:05 az 27:26 o goldrushovi vim vzdy kdyz je kazdy kolo na stejnym miste
28:49 nevim kam jinam bych miril kdyz tam mam smoke
30:00 na hltv to vypada hrozivě ale dostal tapek jak vinko
30:23 ?? nevim co tu pises blazne jdi se lecit magore
30:52 kdybych o nem vedel tak ho aspon zabiju
36:40 / 36:45 nejake opet divne killy, kdyz si zapnes zvuk tak hodne uslysis, a ty si divnej ecnebi
37:42 flashy jsem uspesne uhnul a videl jsem ze leti ze dveri tak co asi udelam
zbytek kraviny
- pero
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1