• Stránka 1 z 1
[V] noname Dexter
Zdravím, dnes bol na mirage only serveri týpek, ktorý nemal rank, sukromný profil a kd mal v tom momente asi 4 (nie 4 killy a 1 smrt, skor 40 killov), každopádne skočil som do spectate a po pár kolách bolo jasné že má wh a možno aj niečo iné, bolo to jasné už aj iným hráčom. Keď som prišiel na sever volal sa neviem jak a potom sa premenoval na noname Dexter s profilovkou Thomas Shelbyho
. Chcem len oznámiť že som natočil demo jeho gameplayu ak byste to chceli riešiť. PS: musíte mi povedať jak ho mám submitnúť lebo to neviem 

- 420alpaca1337
- Kolemjdoucí
[V] noname Dexter
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: noname Dexter
čau,
hráč ma už aktívny ban, ale pre budúcnosť
1.treba nahlásenie napísať podľa vzoru
2.demo môžeš nahrať napr na stránku easyupload
každopádne díky za snahu.
hráč ma už aktívny ban, ale pre budúcnosť
1.treba nahlásenie napísať podľa vzoru
2.demo môžeš nahrať napr na stránku easyupload
každopádne díky za snahu.

-
chall1nger - CS:GO Admin
Re: [V] noname Dexter
Neviem jak sa to robí tak som to spravil aspoň takto, keďže vidím ako sa niektorí admini stavajú k cheaterom "/
- 420alpaca1337
- Kolemjdoucí
Re: [V] noname Dexter
čau,
nehovorím že si to urobil zle a ani ti nezazlievam to že si to nikdy nerobil.
Chcel som ti len pomôcť ako nahlásiť hráča.
dal som ti tam 2 odkazy, jeden bol na easyupload kde vieš nahrať svoje natočené demo a následne odkaz priložiť do porušení pravidiel.
Druhý odkaz bol na vzor nahlásenia pohrešku ktorý ti mal pomôcť vyplniť nahlásenie tak, aby obsahovalo všetky pre mňa potrebné informácie na zabanovanie hráča.
Ak by si potreboval ešte s niečím pomôcť alebo by niečo nebolo jasné kľudne mi napíš súkromnú správu tu na webe.
nehovorím že si to urobil zle a ani ti nezazlievam to že si to nikdy nerobil.
Chcel som ti len pomôcť ako nahlásiť hráča.
dal som ti tam 2 odkazy, jeden bol na easyupload kde vieš nahrať svoje natočené demo a následne odkaz priložiť do porušení pravidiel.
Druhý odkaz bol na vzor nahlásenia pohrešku ktorý ti mal pomôcť vyplniť nahlásenie tak, aby obsahovalo všetky pre mňa potrebné informácie na zabanovanie hráča.
Ak by si potreboval ešte s niečím pomôcť alebo by niečo nebolo jasné kľudne mi napíš súkromnú správu tu na webe.

-
chall1nger - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1