• Stránka 1 z 1
[V]gotwen/cheating na jinem portalu
gotwen ma permu na konkurenci dukaz
- pernik21
- Amatér
[V]gotwen/cheating na jinem portalu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: gotwen/cheating na jinem portalu
nevím proč se mi neodeslal ten první příspěvek..
Napíšu to asi jinak než tamto co se neposlalo ale co už.. nějak ve zkratce.
Myslíš, že si potřebuji zavirovat počítač nějakýma hloupýma cheatama? Ne díky nechci přijít o hesla a dokumenty co mam v pc atd..
Další věc, hraji na serverech, který mají vac secure, kde mam vac ban na profilu? Hraju servery typu "cs:go mod" atd a býval jsem od adminů podezřívám, že něco mám.. chtěli po mě WarGods, tak jsem se otestoval přes to + ještě server dával random screeny z mapy z mého pohledu do složky a co bylo vidět? Nic, tak jsem mohl hrát dál.
Další věc, na kotlu jsou i hráči co hrají tu a mají tam permu a myslíš, že dostanou automaticky i tu? Ne, bo asi na ně nikdo nemá důkaz, že cheatují tu. Když tam admin uznal za vhodné, že cheatuju, tak mam prostě ban no co mam dělat? Hádat se s nima nebo jim poslat domů kurýrem svůj počítač?
Asi jsem nenapsal úplně to co jsem chtěl ale co.
Tobě bych přál permu za to, že chodíš za non steam účty cheatovat ale nemám na to potvrzení, že si to ty ale myslím si to. Aj další zajímavá věc, že vždy když se připojíš na server, tak všem stoupne ping. Poznám to hlavně u sebe.. mám dost dobré připojení a mám ping pod 10 ale s tebou na serveru mam kolem 30 divny no ale jen taková vsuvka.
Napíšu to asi jinak než tamto co se neposlalo ale co už.. nějak ve zkratce.
Myslíš, že si potřebuji zavirovat počítač nějakýma hloupýma cheatama? Ne díky nechci přijít o hesla a dokumenty co mam v pc atd..
Další věc, hraji na serverech, který mají vac secure, kde mam vac ban na profilu? Hraju servery typu "cs:go mod" atd a býval jsem od adminů podezřívám, že něco mám.. chtěli po mě WarGods, tak jsem se otestoval přes to + ještě server dával random screeny z mapy z mého pohledu do složky a co bylo vidět? Nic, tak jsem mohl hrát dál.
Další věc, na kotlu jsou i hráči co hrají tu a mají tam permu a myslíš, že dostanou automaticky i tu? Ne, bo asi na ně nikdo nemá důkaz, že cheatují tu. Když tam admin uznal za vhodné, že cheatuju, tak mam prostě ban no co mam dělat? Hádat se s nima nebo jim poslat domů kurýrem svůj počítač?
Asi jsem nenapsal úplně to co jsem chtěl ale co.
Tobě bych přál permu za to, že chodíš za non steam účty cheatovat ale nemám na to potvrzení, že si to ty ale myslím si to. Aj další zajímavá věc, že vždy když se připojíš na server, tak všem stoupne ping. Poznám to hlavně u sebe.. mám dost dobré připojení a mám ping pod 10 ale s tebou na serveru mam kolem 30 divny no ale jen taková vsuvka.
AIM GOD MRDKY, ŽÁDNÝ CHEATY
-
FROZENNko - Zkušený
Jo promiň, že jsem dostal ban za Config, který jsem si nějaký random stáhl z internetu. Sám to nechápu ale tak co mam dělat..
Je mi to jedno jak se uzná za vhodné.. historii v pc atd nemažu, tak se nebráním když by se chtělo na to mrknout. Je mi jedno jak to dopadne

AIM GOD MRDKY, ŽÁDNÝ CHEATY
-
FROZENNko - Zkušený
A co nám po konkurenčních portálech? Se prvně zamysli, než založíš takovou zbytečnou stížnost.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:A co nám po konkurenčních portálech? Se prvně zamysli, než založíš takovou zbytečnou stížnost.
takze podle tebe je teda v pohode ze admin cheatuje na konkurencnich portalech?
- pernik21
- Amatér
Re: [V]gotwen/cheating na jinem portalu
Se asi hodně nudíš, že vyhledáváš kraviny...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1