• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor]Diego znovuobnoveni
Ahoj,
rád by jsem tu znovuobnovil nahlášení na hráče Diega.
diego-nadavky-freevote-a-ostatni-t262684.html
Když se kouknete na jeho hlstats tak se pouští do adminky Meli, která sama tím byla svědkem a akorát pořád provokuje.
Já jsem se zastal ženy a on jí urážel tím že napsal "ženy jsou k ničemu" což bylo myšleno přímo na Meli.
Rád bych kdyby jste tohoto hráče přísněji potrestali jelikož jeho labilní chování se čím dál více stupnuje. Opakovaně mi píše do pošty at si o něm zjistím věci a že jsem dítě.
Opakovaně uráží perníka že má wh a že to je koko* ale z druhé osobnosti -> Diego mexicky kamos tak ho uctiva.
Chatlog:
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... 546&page=2
Samozřejmě když se na serveru objeví admin tak ztichne a celý čas je v klidu a nenadává. Strašný ubožák..
Děkuju že vyřešíte tohoto recidivistu!
rád by jsem tu znovuobnovil nahlášení na hráče Diega.
diego-nadavky-freevote-a-ostatni-t262684.html
Když se kouknete na jeho hlstats tak se pouští do adminky Meli, která sama tím byla svědkem a akorát pořád provokuje.
Já jsem se zastal ženy a on jí urážel tím že napsal "ženy jsou k ničemu" což bylo myšleno přímo na Meli.
Rád bych kdyby jste tohoto hráče přísněji potrestali jelikož jeho labilní chování se čím dál více stupnuje. Opakovaně mi píše do pošty at si o něm zjistím věci a že jsem dítě.
Opakovaně uráží perníka že má wh a že to je koko* ale z druhé osobnosti -> Diego mexicky kamos tak ho uctiva.
Chatlog:
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... 546&page=2
Samozřejmě když se na serveru objeví admin tak ztichne a celý čas je v klidu a nenadává. Strašný ubožák..
Děkuju že vyřešíte tohoto recidivistu!
- voljin
- Amatér
[Mimo vzor]Diego znovuobnoveni
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Diego znovuobnoveni
Pokiaľ sa Diegove správanie bude opakovať tak dostane ban na 6 hodín za nevhodné správanie.
Ak ti hráči píšu nadávky do pošty tak si ju vypni pretože pošta sa netrestá.
Ohľadom nahlásenia predtým to vyriešil Noswear a ja sa mu miešať do toho nebudem.
Ohľadom nahlásenia predtým to vyriešil Noswear a ja sa mu miešať do toho nebudem.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: Diego znovuobnoveni
Brano21 píše:Pokiaľ sa Diegove správanie bude opakovať tak dostane ban na 6 hodín za nevhodné správanie.
Děkuji Brano za ochotu.

- voljin
- Amatér
Re: [Mimo vzor]Diego znovuobnoveni
Chalan tu bude plakať, a pak mi zrazu bude písať do PMKY vo hre že som uplakanok. Boha aby ťa nešlo drbnuť chalan že som ju nazval tak ako som ju nazval. Meli mám rád a Meli to pochopila. Pusinku a ukludni sa už 

- DiegoCastillo
- Pokročilý
Re: [Mimo vzor]Diego znovuobnoveni
Nie je správne hádzať ženy do jedného vreca. Kde tie narážky, ktoré si mal na serveri mohla každá žena si vziať osobne.
Keď si mal v minulosti zlú skúsenosť tak je mi to ľúto ale nezmeniš to. Musíš to prijať tak ako to je a len mavni nad tým rukou. Popraj jej GL HF nech sa jej darí tak ako to bolo doteraz a nech sa ti nepletie do cesty, a neprosí ťa o pomoc so slzami v očiach.
Lock
Keď si mal v minulosti zlú skúsenosť tak je mi to ľúto ale nezmeniš to. Musíš to prijať tak ako to je a len mavni nad tým rukou. Popraj jej GL HF nech sa jej darí tak ako to bolo doteraz a nech sa ti nepletie do cesty, a neprosí ťa o pomoc so slzami v očiach.
Lock
-
Brano21 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1