Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[V]tak

Příspěvekod Rab1n » 04 lis 2023, 16:28

Akurát som sa najedol a mam brutálne plné sexy bruško tak využijem ten čas kým mi to prejde do hrubého čreva a potom von cez konečník a naposledy sa tu vyjadrím.
Nečakám že niekto s právami na serveri to pochopí, kedže očividne je tento portál plný obmedzencov tam hore. Za jediného schopného admina považujem Jadberga.
Kedže mám permu BAN na chat za "neslušné správanie" poprosím adminov:

1. aby mali rovnaký meter na každého a udelili BAN na chat každému kto sa pravidelne vyjadruje vulgárne. Viem, že vačšina má obmedzenú bukovú činnost v mozgu tak pridám aj pomôcku:
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... lter=cocot
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ilter=pica

2. stále sa na serveri tolerujú hráči s hackmi ako je Formic a Terezie... hrajú denne.
Vie mi niekto vysvetliť prečo admin dokaže dať BAN na chat mne, vo voľnom čase si čítat môj chat a potom udeliť permu a keď je na serveri hráč s WH 8 hodín denne, nič sa nedeje???
Očakávam odpovede ako: nevís se slusne chovat, kdyz se ti nelibi dame to bez moznosti unban atd...
No nech sa páči.
Hotovo, idem kadiť.
Rab1n
Amatér
Amatér

[V]tak

od Rumcajz » 04 lis 2023, 16:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tak

Příspěvekod Seweee » 04 lis 2023, 16:48

Mimo vzor. Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V]tak

Příspěvekod Rab1n » 04 lis 2023, 16:49

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIMO VZOR :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

e. Angel: No vidis to, co takhle zkusit nekoho nahlasit.. radi u tebe uvidime snahu ;)
Rab1n
Amatér
Amatér

Zpět na Public Servery