I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]NEOPRÁVNĚNÝ BAN NA CHAT/STRAFERKO/10LET

Příspěvekod ADMINISOUDETI » 07 lis 2023, 17:29

NICK: STRAFERKO
STEAM: ADMIN
DATUM ČAS: DNES 7.11.2023 A DEMO ZDE: https://posilej.cz/zasilka/2v8FTEFk#link
POPIS SITUACE: "Admin" s nickem STRAFERKO mi dal ban na chat na 48hodin bezdůvodně. Do popisu banu napsal NEVHODNÉ VYJADŘOVÁNÍ.. nevím popravdě kde začít, ale, člověk kterej má aspon ASPON vyšší vzdělání než je ZÁKLADNÍ škola ví, a předpokládám i umí německy (německý jazyk pro nevzdělenější osoby), jednalo se o tuhle větu kterou cituji níže..

„CITUJI“ Brano behinderter Mensch im Rollstuhl (což v překladu neznamená „Brano invalida na invalidním vozíku“ /MYSLÍM SI ŽE SVOJÍ NEVZDĚLANOSTÍ POUŽIL GOOGLE PŘEKLADAČ VĚT/, ikdyž to pravda je.. :lol: :lol: ale to je jiná záležitost :arrow: . ALE ZNAMENÁ TO „Zakázáno osobě v pojizdném vozíku“) Což v téhle větě nevídím žádnou narážku nebo něco nevhodného ani v PRAVIDLECH co se psát smí nebo nesmí.. :oops: Je pravda že na základní škole jsem si zjednodušoval taky němčinu GOOGLE PŘEKLADAČEM ale stejně z 99% to nebylo dobře a na 100% vím, že to nemohlo ani být správně a už vůbec myšleno tak jak by to mělo doopravdy být a přeloženo správně!!!!
ještě se vyhrážel adminem BRANO, kterej mi včera taky za to dal ban na 10minut ikdyž vubec nevěděl co jsem to psal.. on byl vždycky jinej,ale žeprej jsem už za to jednou ban dostal ŘÍKAL STRAFERKO,A ANO DOSTAL ALE NERESIL, 10minut je 10minut a za deset minut bych stihnul tak napsat PP což by nemělo nějaký význam.. a ani jsem nemel chut to nejak resit, ALE TOTO ANO!
Tudiž žádám NĚKOHO VZDĚLANĚJŠÍHO NEŽ JE STRAFERKO ANI ŽÁDNEJ KAMO BRANO ABY VĚC ŘEŠIL A VYJÁDŘIL SE K TOMU.

DÍKY S POZDRAVEM
NEJSLUŠNĚJŠÍ ČLOVĚK V ZÁTIŠÍ BYKYN :D :D :D
KOKONUT TVUJ VUDCE
ADMINISOUDETI
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]NEOPRÁVNĚNÝ BAN NA CHAT/STRAFERKO/10LET

od Rumcajz » 07 lis 2023, 17:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NEOPRÁVNĚNÝ BAN NA CHAT/STRAFERKO/10LET

Příspěvekod AJayy » 07 lis 2023, 18:39 VIP

Téma přesunuto do správné sekce.

Hádám, že na druhém stupni základní školy ses konečně propracoval do třídy, kde se začala vyučovat němčina a asi se ti nedaří moc dobře, když musíš psát ostatním lidem jak neumí německy, ale neboj časem se to naučíš ;) . Každopádně za tvé chování vůči adminům jsi dostal prodloužení daného banu, protože neustále máš potřebu říkat své dementní názory, které nikoho nezajímají. Takto bude od tebe aspoň větší klid po nějakou dobu.

Zamítnuto.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy