Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]JeffTheKiller/fk

Příspěvekod PetrPavelos » 07 lis 2023, 19:23 VIP

JeffTheKiller - STEAM_0:0:180764484

ssid: Zapomněl jsem uložit screen ze skica programu, ale mnoho adminů dosvědčí kteří byli přítomni na serveru, že se jednalo o Jeffa.

- Meli nás poslala ať jdeme k zadní stěně do boxu, jelikož nás bylo víc než se na zadní stěnu vejde hráčů, tak jsem zůstal postraní v boxu.
- Následně Meli dala příkaz těm co byli na ZADNÍ STĚNĚ ať doplňují blíže ke středu, abych se tam mohl dostat nějakým způsobem.
- Šel jsem tedy na zadní stěnu konečně, a jelikož příkaz pro mě abych DOPLNIL neplatí, jelikož jsem nebyl hráč, který byl na zadní stěně, tak mě Jeff zabil za to, že jsem nedoplňoval.
- Snažil jsem se to s ním řešit normálně jako člověk, slušně atd, místo toho byl proti mně arogantní, nazval mě nulou, no holt mi nezbývá nic jiného než to řešit zde.
- 2 kola poté, jsem se dostal k mikrofonu, abych to nějak ještě pořešil, Jeff mě odkázal na forum a určitě se zde naskytlo pár urážlivých slovíček vůči mé osobě.
- Braňa jsem se ptal na situaci, ten mi potvrdil, že se jednalo o FK (ingame), pokud Brano pochopil situaci, kterou jsem myslel.

Pokud situace nakonec byla jinak, tak se Jeffovi omlouvám, tož ale nemění na tom nic, že jsi pro mě dost zklesl svým chováním. Mám pouze HLTV bez zvuků a jen tu píšu to co si skutečně pamatuji.

demo: https://easyupload.io/tvnsny

16:05 - začátek kola (nic jsem neporušil)
16:35 - 17:45 - Meli nás poslala k té zádní stěně v boxu (+ zazněly ty příkazy co jsem vypsal výše).
17:45 - fk
Další kolo žádné VD.

S pozdravem Kulatej. :)
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[Vyriešené]JeffTheKiller/fk

od Rumcajz » 07 lis 2023, 19:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JeffTheKiller/fk

Příspěvekod YeaZ » 07 lis 2023, 19:28 VIP

rešil sem to s branom ked som ti šiel dat vdčko po par kolach tak si to odpojil ,nestihl sem nahlasit vd se omlouvam
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Re: JeffTheKiller/fk

Příspěvekod PetrPavelos » 07 lis 2023, 19:37 VIP

Kdyby ses ve hře nechoval ke všem tak arogantně (+ otravně), tak klidně bych to nahlášení stáhl, ale jelikož jsi mě celkem dost ponižoval (a né málokrát, že?) + odkázal na PP zde, tak bude lepší když si trest odpykáš.

Omluvu nakonec přijímám. :)

Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Re: [V riešení]JeffTheKiller/fk

Příspěvekod kybik » 07 lis 2023, 22:02 VIP

Prvá vec je, že si mal dostať už kill medzi palmami keď simon dal príkaz "choďte do boxu na zadnú stenu". Ty si ostal po tomto príkaze medzi palmami ešte tak 2-3 sekundy a až potom si sa rozhodol ísť do boxu.

Ďalšia vec je, že simon síce najprv povedal, že iba hráči na zadnej stene majú doplňovať, no potom príkaz zopakoval.

FK si nedostal.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Vyriešené]JeffTheKiller/fk

Příspěvekod PetrPavelos » 07 lis 2023, 22:43 VIP

Ahoj, díky za vyřešení.
Příště si HLTV hodím do Non-steamu, s mapou též, ať vím situaci úplně přesně pro další takové situace.
Očividně jsem nějak přeslechl její příkaz po 2. Natož ani nevím, že jsem došel do toho boxu později než jsem měl. :)

Omlouvám se za maření tvého času kybere.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery