• Stránka 1 z 1
[V]unban zadost jb sekcie
Čauko,
Dostal jsem ban na základě toho ze jsem hráčům nadrzoval.
hyp3r
VALVE_0:0:847047790
- Ban - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1330
Podrobný popis:
1. Situace
Poslal jsem hráče na stoly do boxu a bohuzel jsem si nevsiml ze hrac prcko preskocil z druheho stolu na jiny.
1) Preskocil to leseni coz se nezabiji takze se dle meho nic nestalo.
2) Kdyz jsem nevidel ze skocil na druhy stul tak s tim nic nemuzu udelat. Doslova jsem si vsimal CTcka ktery mi to mohl taky nahlasit a vsimat si hry.
V obou pripadech jsem nemohl nic udelat abych hraci dal nevyhodu/kill.
2. Situace
- 25:55 zde hrac skocil/bugl se na hrace a ja to nemohl videt. doslova jsem se otocil primo na moment kdy byl na hlave hracu.
- 26:10 opet jsem nemoh vedet ze ten hrac tam zase nejak debilne skocil protoze jsem se otocil primo v moment kdyz byl uz na hlave hracu.
V obou pripadech byl dal max. free nevyhodu hracovi protoze z meho pohledu slo a jde videt ze jsem nemohl konat jinak nez to neresit.
28:04 hrac byl dole na lavickach a skocil na stul to by jsem ani tak nebral jako poruseni prikazu.
Zaver:
Uznavam ze ano nedaval jsem pozor, ale to neznamena ze bych za to mel dostat 24 hodinovej ban.
Z vetsiny casu jsem ani nevidel zda hrac porusil prikaz. Maximalne u hrace ktery skocil driv toho jsem si bohuzel vsiml a pak se to resilo v grabu ale furt si nemyslim ze 24 hodin je adekvatni reseni.
hltv:
16. 11. 13:02 jail_andaman 20312-2311161302-jail_andaman.dem.zip
Dostal jsem ban na základě toho ze jsem hráčům nadrzoval.
hyp3r
VALVE_0:0:847047790
- Ban - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1330
Podrobný popis:
1. Situace
Poslal jsem hráče na stoly do boxu a bohuzel jsem si nevsiml ze hrac prcko preskocil z druheho stolu na jiny.
1) Preskocil to leseni coz se nezabiji takze se dle meho nic nestalo.
2) Kdyz jsem nevidel ze skocil na druhy stul tak s tim nic nemuzu udelat. Doslova jsem si vsimal CTcka ktery mi to mohl taky nahlasit a vsimat si hry.
V obou pripadech jsem nemohl nic udelat abych hraci dal nevyhodu/kill.
2. Situace
- 25:55 zde hrac skocil/bugl se na hrace a ja to nemohl videt. doslova jsem se otocil primo na moment kdy byl na hlave hracu.
- 26:10 opet jsem nemoh vedet ze ten hrac tam zase nejak debilne skocil protoze jsem se otocil primo v moment kdyz byl uz na hlave hracu.
V obou pripadech byl dal max. free nevyhodu hracovi protoze z meho pohledu slo a jde videt ze jsem nemohl konat jinak nez to neresit.
28:04 hrac byl dole na lavickach a skocil na stul to by jsem ani tak nebral jako poruseni prikazu.
Zaver:
Uznavam ze ano nedaval jsem pozor, ale to neznamena ze bych za to mel dostat 24 hodinovej ban.
Z vetsiny casu jsem ani nevidel zda hrac porusil prikaz. Maximalne u hrace ktery skocil driv toho jsem si bohuzel vsiml a pak se to resilo v grabu ale furt si nemyslim ze 24 hodin je adekvatni reseni.
hltv:
16. 11. 13:02 jail_andaman 20312-2311161302-jail_andaman.dem.zip
- lactoza
- Amatér
[V]unban zadost jb sekcie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban zadost jb sekcie
Tak tudíž pokračujme i tu.
1. Hráč prcqoo přeskočil ct zonu, kill dostat měl, následně přeskočil 2 stoly
2. Nebugli se ani jednou, vždy si skákali po hlavách
3. Dal si poslední reakci na skok, hráč ti skočil ještě vůbec než si začal říkat ten příkaz, a následně si chtěl nahlásit nevýhodu jiným 2ma hráčům.
Kdyby tě nezabilo t když jsem tě měl v grabu, dořeším to s tebou ještě na té stejné mapě, tak se bohužel nestalo, na další mapě si zřejmě stále nepochopil co jsem s tebou řešil, tak jsi dostal ban za neschopnost, aby sis dal pauzu na den.
3. Dal si poslední reakci na skok, hráč ti skočil ještě vůbec než si začal říkat ten příkaz, a následně si chtěl nahlásit nevýhodu jiným 2ma hráčům.
Kdyby tě nezabilo t když jsem tě měl v grabu, dořeším to s tebou ještě na té stejné mapě, tak se bohužel nestalo, na další mapě si zřejmě stále nepochopil co jsem s tebou řešil, tak jsi dostal ban za neschopnost, aby sis dal pauzu na den.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Tak tudíž pokračujme i tu.
Vsak ano, s tim souhlasim na hltv demu to jde videt.
Ale koukni se z meho pohledu. To jako dostanu ban za neco co jsem ani nevidel?
1. ?? Jak jako CT zonu? Ani ne 2 mesice do zadu to nebyla ct zona tak what.. ct zona to je kdyz se toho hrac jedine dotkne nebo?
2. bohuzel tohle jsem ti vycasoval ze z meho pohledu to neslo videt.
3. s timhle souhlasim asi jedine tem dvema hracum jsem chtel dat rozstrel protoze skocili zaraz jako posledni tak by si dali posledni reakci na skok oni dva.
Muzu aspon pozadat o zkraceni banu?
- lactoza
- Amatér
1. -přelítávání/přeskakování ct zony = kill
Dále bych pochopil, kdybys neviděl jednu věc, ale během těch cca 2 minut tys neviděl ani jednu situaci co se stala. To je taky důvod proč si ten ban dostal.
Dále bych pochopil, kdybys neviděl jednu věc, ale během těch cca 2 minut tys neviděl ani jednu situaci co se stala. To je taky důvod proč si ten ban dostal.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:1. -přelítávání/přeskakování ct zony = kill
hele chapu, pohoda.
soráč, jsem myslel ze mi ct neco nahlasi ale ten byl mimo zemekouli

- lactoza
- Amatér
S adminem jste to zde vyřešili rozumně a víš co příště dělat. Ban jsem ti zkrátil na žádost admina když jste si to tu tak hezky vyříkali.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1