• Stránka 1 z 1
[V]miselin chovani na serveru k mladším
cauko, zadam o zruseni admina miselin.
to jak se prednašuje na serveru predevsema tim ze rika do voice nadavky "vole, tak drz hubu a poslouchej me" a prochazi mu to.
hrac co rekne adminovi tyvole rovna se ban 10 minutek, kdyz to rekne admin ma na to pravomoc.
admin miselin dosel na jb udelat poradek coz je uzasny bo navrc tam bugoval zbrojku se zbranemi a kazil hru, kdyz jsem mu ja zacal kazit hru tim ze jsem zabijel hrace kterym hazel guny ci co to tam vubec delal s tema dementama tak zacal plakat ze at toho necham, proste si ochutnal vlastni sodu "pry se nudil".
takze si dojde miselin vidi jak na sebe kricime ve voice-chatu a vsechny prehodi. prehodi nas i kdyz plnime mod coz jako proc to udelal? doslova mikrofon muzeme pouzivat v modu a mluvit taky muzeme.
pred par dny mel za ct simona nejaky mlady klouček doslova prisel sotva na svet a dosel na jb si zahrat tuhle uzasnou hru a choval se k nemu jak k totalnimu hovnu rikat mu aby drzel hubu a radsi nechodil k ct vubec? tohle ma byt tvoje uvitani pro mlady a novy hrace na gs miselin? se seber do prdele sice ses dobrej admin ze dojdes a udelas poradek ale tvoje chovani vuci hracum je totalne v piči
to jak se prednašuje na serveru predevsema tim ze rika do voice nadavky "vole, tak drz hubu a poslouchej me" a prochazi mu to.
hrac co rekne adminovi tyvole rovna se ban 10 minutek, kdyz to rekne admin ma na to pravomoc.
admin miselin dosel na jb udelat poradek coz je uzasny bo navrc tam bugoval zbrojku se zbranemi a kazil hru, kdyz jsem mu ja zacal kazit hru tim ze jsem zabijel hrace kterym hazel guny ci co to tam vubec delal s tema dementama tak zacal plakat ze at toho necham, proste si ochutnal vlastni sodu "pry se nudil".
takze si dojde miselin vidi jak na sebe kricime ve voice-chatu a vsechny prehodi. prehodi nas i kdyz plnime mod coz jako proc to udelal? doslova mikrofon muzeme pouzivat v modu a mluvit taky muzeme.
pred par dny mel za ct simona nejaky mlady klouček doslova prisel sotva na svet a dosel na jb si zahrat tuhle uzasnou hru a choval se k nemu jak k totalnimu hovnu rikat mu aby drzel hubu a radsi nechodil k ct vubec? tohle ma byt tvoje uvitani pro mlady a novy hrace na gs miselin? se seber do prdele sice ses dobrej admin ze dojdes a udelas poradek ale tvoje chovani vuci hracum je totalne v piči
- diabolka1731
- Kolemjdoucí
[V]miselin chovani na serveru k mladším
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: miselin chovani na serveru k mladším
Jelikož byl chicken, neměl jsem vás jak upozornit, z důvodu bugu, tak jste dostali slay, přehoz za nadávky, tvůj kolega ještě rychleji než ty, rovnou ban abych to měl vyřešené, a ty následně permu za obcházení ecnebi, co přesně tu řešíš? K navrcovi nevidím žádné demo, a k tomu že by někdo banoval za "tyvole" nevidim důkazy.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Jelikož byl chicken, neměl jsem vás jak upozornit, z důvodu bugu, tak jste dostali slay, přehoz za nadávky, tvůj kolega ještě rychleji než ty, rovnou ban abych to měl vyřešené, a ty následně permu za obcházení ecnebi, co přesně tu řešíš? K navrcovi nevidím žádné demo, a k tomu že by někdo banoval za "tyvole" nevidim důkazy.
demo chci dodat, mam primo hltv kde vytahoval guny nebo neco tam s nema delal.
a ano na serveru si tohle primo rikal asi 2-3 hracum.
dukazy tech je dost postaci stiznosti na adminy a banlist.
Pokud mi to Ajay nebo extremer zamitnou tak aspon hraci budou vedet jaky ses ze se k hracum chovas jak ke kusu hovna.

Klidne dodam i dema kde se banovalo za takove pitome "ty vole, nebo to je blbec" a potom nasledny ban
- diabolka1731
- Kolemjdoucí
Takže teď řešíš co se dělo na serveru nebo se akorát chceš vybrečet, že jsem neřešil co jsem neviděl, ale zabanoval jsem 2 hráče kteří dělali problémy, a vyhrabat nějaké starší demo na mně, jen proto že jsem přišel a střelil ti permu?
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Takže teď řešíš co se dělo na serveru nebo se akorát chceš vybrečet, že jsem neřešil co jsem neviděl, ale zabanoval jsem 2 hráče kteří dělali problémy, a vyhrabat nějaké starší demo na mně, jen proto že jsem přišel a střelil ti permu?
resim co se delo na serveru skrz navrca a zaroven i tebe.
ne? takhle to urcite neni. vis moc dobre ze uz ted mam novej ucet a muzu si k veceru zase v klidecku hrat se stejnou ip, nelibi se mi tvoje chovani na serveru.
je na tebe dost stiznosti a ty dema jsou skryte v hltv a nikdo je nevidel, ač to nejsou nějak moc porušujici veci i tak je to podobne tak jako u Loveyou tak si hral v klidečku v nocni hodinu a extremex ho nahlasil. zacnu nahlasovat teda ja adminy za to ze vecer dojdou a nehrajou dle pravidel a uvidime jaky to bude.
takze rikam pokud budu moct podat dukazy rad je dodam a treba stiznost bude opravnena
- diabolka1731
- Kolemjdoucí
K čemu ti je novej účet když máš permu...
Nespamuj jinak topic, a vyčkej na vyjádření vyšších.
Za mne vše, další zprávu odemne tedy čekej večer až si přijdeš zas pro permu
Nespamuj jinak topic, a vyčkej na vyjádření vyšších.
Za mne vše, další zprávu odemne tedy čekej večer až si přijdeš zas pro permu

-
Miselin308 - Mistr
Takže jsi založil stížnost bez důkazů a čekáš konkrétně co, nebo vůbec co je potom smysl této stížnosti? A když už tady chceš praktikovat názory typu: "Je na tebe hodně stížností = budeš zrušený", tak já teda začnu praktikovat to stejné. Meleš neustále blbosti = tvůj názor má stejnou váhu v jakékoliv situaci, a to sice nulovou. Pokud máš dema, pošli mi je do PM.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V]miselin chovani na serveru k mladším
AJay proc mi nereagujes na moje nahlaseni admina kde jsem ti poskytl demo a primy dukaz ze admin se chova k hracum spatne? Proc se to neresi a vidim tvou aktivitu na foru ze si aktivni a neresis to?
- mtwdew
- Kolemjdoucí
Re: [V]miselin chovani na serveru k mladším
Po dlouhém uvažování jsem dospěl k názoru, že člověk jako ty nemá právo si vůbec stěžovat. Takže cokoliv od tvojí osoby bude nahlášeno, bude instantně zamítnuto a pokud admini někde pochybili bude to řešeno s nimi interně.
Toto si čti tak dlouho, dokud to nepochopíš ve své praštěné palici.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1