I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Admini + akademici

Příspěvekod mtwdew » 26 lis 2023, 18:25

Byl jsem dnes na serveru. Klasika si jdu obcházet admini o mně ví, ze jsem ecnebi co obchazi 40 milionu banu na jb. Nikdo me nezabanoval.

Tim padem by meli byt snad zruseny, ne? Tim ze nechavate hrat cheatera na serveru napomahate tomu clovekovi nadavat ostatnim/kazit hru cokoliv ma spolecne s tou hrou samozrejme.

Hauston - vedel o me katijka se o me zminovala v chatu i hrac pero a ostatni. doslova jsem se priznal na serveru ze to jsem ja a zadny ban.
PuNko - cs2 admin takze toho asi nemusime tolik resit nevi ze kdo jsem
Smouky - idk jestli ma vubec jeste prava
Patrikus - jj ten o mne vi skoro furt
a ostatni

+ akademici kulatej a extremex kteri vubec neupozornili adminy na to ze obchazim a radsi sli na forku me nahlasit aby meli opet bodičky.

demo dukaz:

https://www.mediafire.com/file/4gr80a06 ... i.dem/file

dekuju za vyreseni :oops: :oops:
mtwdew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Admini + akademici

od Rumcajz » 26 lis 2023, 18:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admini + akademici

Příspěvekod Hauston » 26 lis 2023, 19:04

má cenu se k tobě vyjadřovat, řekl bych že asi ne. jelikož nemám tvou ip a na sid nebyla žádná shoda v bl tak bohužel nemůžu jen tak zabanovat někoho kdo tvrdí, že je někdo.
Ignorantia iuris non excusat.
Quae lex non prohibet debent permisa videri.
Alea iacta est.
Clausula rebus sic stantibus.
Fortis cadere, cedere non potest!
Hauston
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod mtwdew » 26 lis 2023, 19:06

mate to v pravidleceh ne exoti? hrac nema cheatovat pokud tak tomu je dostane perma ban na serveru tak proc si me nebanoval se svejma kamosaama adminama co o mne vedeli taktez patrikus?
ja se neprosil o to aby jste me nechavali doslova si udelam statickou id a muzu obchazet do aleluja.
mtwdew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kajcica » 26 lis 2023, 19:07

Najprv nadávaš na adminov, že ta nenechajú hrať teraz po nich nadávaš, že ta nebanujú tak si kokot či jak ?
Kajcica
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hauston » 26 lis 2023, 19:08

tak udělej kdo ti brání, patrikus tam nebyl, když jsem tam byl já a na základě hráču a akademiku určitě banovat nebudu
Alea iacta est.
Hauston
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod mtwdew » 26 lis 2023, 19:22

Najprv nadávaš na adminov, že ta nenechajú hrať teraz po nich nadávaš, že ta nebanujú tak si kokot či jak ?

katijka nikdo se neprosil o to aby me nebanovali. doslova jsem jen rikal at se chovaj jak smysluplny lidi a ne jak retardi co tu budou opakovat furt ty same sracky dokola.

pro tebe hauston vedel si ze to jsem ja. tyhle vase kecy o tom jak nic nevite jak nemaate v admin menu amx_ip a nedokazete si overit ip adresy hracu jsou uplny zmolnice kamo.

u patrikusa jsem to myslel jinou mapu :oops: :oops:

neplnite svou povinnost a serete na to pak se divme ze tu je takovej jako insecure co tu lita jak pomleta kunda na drate :geek:
mtwdew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PuNko » 26 lis 2023, 19:22 VIP

cau, ked ti vadi ze obchadzas ban a nikto ta nebanuje tak ho neobchadzaj, dovidenia

ps: ja nemam tusenia kto si a ze mas mat ban, keby mas speedhack na serveri alebo davas mfk tak sa to riesi ale bol si len u T a nikto podla mna nevedel kto si :?
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Příspěvekod Smouky » 26 lis 2023, 19:37 VIP

Nejsem admin, jsem drbna.

PS: Nemám tušení, kdo je ecnebi. Nechápu, proč si vy dementi myslíte, že vás každý zná kvůli tomu, že kazíte hru ostatním ? :D Pro mě jsi nějaký noname, ani jsem tě na serveru nezaregistroval ...
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod mtwdew » 26 lis 2023, 20:05

smouky ja ze mas prava to same punko bo tu banoval a psal o mne v minichatu, cize vy dva jste zcestny uplne..
hauston divne ze brano k tomu ma pristup ze? Brano si to jako jak zjistuje? Nebo miselinos?
Ted jsem dostal ban podle hlasu nebo jako co od Meli? Ja ze se podle hlasu nebanuje?
mtwdew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hauston » 26 lis 2023, 20:18

mtwdew píše:smouky ja ze mas prava to same punko bo tu banoval a psal o mne v minichatu, cize vy dva jste zcestny uplne..
hauston divne ze brano k tomu ma pristup ze? Brano si to jako jak zjistuje? Nebo miselinos?
Ted jsem dostal ban podle hlasu nebo jako co od Meli? Ja ze se podle hlasu nebanuje?

jelikož tito dva jsou pp admini a mají přístup do bl a já, jelikož nejsem pp admin nemám co je těžké na tom pochopit. Ban od meli ,asi ano když tě potkává na serveru často a dokáže si zapamatovat tvůj hlas, navíc nebyl tam ještě další admin, který má zase přístup do bl? jak divné. Jinak neni tu jedna stížnost ( nejkulikatounejsi-akademik-hunting-neplneni-povinnosti-t263062.html ) kde brečíš, že tě lidi huntí a najednou máš problém s tim, že tě nikdo nezabanuje toto je úlet docela. Z jakou z tvých osobností vůbec mluvím teď, protože má asi alzheimer, když už neví co píše ráno a potom se obrátí o 180 stupňů večer. Jinak si najdi někoho jiného do koho chceš rýpat, protože mě absolutně nezajímáš.
Alea iacta est.
Hauston
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Whh » 26 lis 2023, 20:42 VIP

Zamítnuto...
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin