• Stránka 1 z 1
[V] Patrikus/JailBreak
Slivka / STEAM_0:1:754481308
Admin: Patrikus / STEAM_0:1:97515705
Demo: https://www.sendspace.com/file/oe2353
Čas: 10:20 / 10:40
Byl jsem u CT, v čase 10:20 jsem stal na miste nebo jsem něco dělal doma.., Patrikus měl VD a za mnou jsem slyšel jak si koupil předmět "Zvon", a byl skoro u mě takže jsem posoudil že mě chtěl zabit a je nebezpeční vezen, tak jsem si dával pozor na něj, pak šel do arealu kde byli ostani hrači (Simon/CT/Vezni)
Stále jsem ho sledoval nebo se pochyboval pomalu a vypadal nebezpečně a pote se přiblížil k CTčkam
tak jsem usoudil že můžou byt nebezpečí moje kolegove "CT" tak jsem Patrikuse zabil. Viz demo.
Admin mě grabl a vysvetloval jsem mu to ale nedal si řict a hodil mě do "Tmy" kde jsem zemřel, pote mi dal ban.
Neřešil bych to Patrikuse mám rád, ale dnes se asi nevyspal, a nechtěl to jinak řešit.
Nechci aby admin byl nějak závažně potrestán jen upozorněn. Děkuji za pochopení.
Admin: Patrikus / STEAM_0:1:97515705
Demo: https://www.sendspace.com/file/oe2353
Čas: 10:20 / 10:40
Byl jsem u CT, v čase 10:20 jsem stal na miste nebo jsem něco dělal doma.., Patrikus měl VD a za mnou jsem slyšel jak si koupil předmět "Zvon", a byl skoro u mě takže jsem posoudil že mě chtěl zabit a je nebezpeční vezen, tak jsem si dával pozor na něj, pak šel do arealu kde byli ostani hrači (Simon/CT/Vezni)
Stále jsem ho sledoval nebo se pochyboval pomalu a vypadal nebezpečně a pote se přiblížil k CTčkam
tak jsem usoudil že můžou byt nebezpečí moje kolegove "CT" tak jsem Patrikuse zabil. Viz demo.
Admin mě grabl a vysvetloval jsem mu to ale nedal si řict a hodil mě do "Tmy" kde jsem zemřel, pote mi dal ban.
Neřešil bych to Patrikuse mám rád, ale dnes se asi nevyspal, a nechtěl to jinak řešit.
Nechci aby admin byl nějak závažně potrestán jen upozorněn. Děkuji za pochopení.
- Dunisek
- Kolemjdoucí
[V] Patrikus/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Patrikus/JailBreak
Slivka vôbec som nikoho nechcel zabiť a ani som sa ja k nikomu tak blízko nepriblížil, slušne som sa ťa opýtal prečo si ma zabil a vysvetlil kde som stál.. z tvojho pohľadu to tak možno vyzeralo ale fakt som nič zlé na kill neurobil
-
3PaTiK5 - Pokročilý
3PaTiK5 píše:Slivka vôbec som nikoho nechcel zabiť a ani som sa ja k nikomu tak blízko nepriblížil, slušne som sa ťa opýtal prečo si ma zabil a vysvetlil kde som stál.. z tvojho pohľadu to tak možno vyzeralo ale fakt som nič zlé na kill neurobil
Paťo to já nevěděl jestli je chceš zabit nebo ne, já proste posoudil že CTčka můžou byt v nebezpečí a viděl jsem z mého pohledu jak se přibližuješ k CTčkam.
- Dunisek
- Kolemjdoucí
Slivkaa oni sa približovali ku mne, síce som ťa nemusel až tak potrestať banom za takúto situáciu ale nedal si si povedať, prepáč
-
3PaTiK5 - Pokročilý
3PaTiK5 píše:Slivkaa oni sa približovali ku mne, síce som ťa nemusel až tak potrestať banom za takúto situáciu ale nedal si si povedať, prepáč
Na demu je vidět jak se přibližuješ ty

- Dunisek
- Kolemjdoucí
Ahoj,
na demu je vidět, že se Patrikus a jedno CT k sobě navzájem přiblížili. Je ale i vidět, že Patrikus a dané CT vůbec nekoukali na sebe, tudíž vůbec nevěděli, že se k někomu přibližují. Za mě je tohle velmi zapeklitá situace, jelikož pro správné posouzení by to chtělo vidět oba pohledy a i přesto by bylo obtížné rozhodnout co s tím.
Patrikus se ti zde za ban omluvil, kde myslím, že ban zde byl nežádoucí. Pro příště věřím, že se podaří podobné situace vykomunikovat bez nadměrných trestů a Patrikus se pokusí nahlédnout na situace i z jiných úhlů, než je ten jeho.
Vyřešeno.
na demu je vidět, že se Patrikus a jedno CT k sobě navzájem přiblížili. Je ale i vidět, že Patrikus a dané CT vůbec nekoukali na sebe, tudíž vůbec nevěděli, že se k někomu přibližují. Za mě je tohle velmi zapeklitá situace, jelikož pro správné posouzení by to chtělo vidět oba pohledy a i přesto by bylo obtížné rozhodnout co s tím.
Patrikus se ti zde za ban omluvil, kde myslím, že ban zde byl nežádoucí. Pro příště věřím, že se podaří podobné situace vykomunikovat bez nadměrných trestů a Patrikus se pokusí nahlédnout na situace i z jiných úhlů, než je ten jeho.
Vyřešeno.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1