• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Vrácení peněz
Čus, rád bych chtěl vrátit prachy za evip na serveru dust2only. Nedá se tam hrát, nonstop tam je cheater a nikdo nic proti tomu nedělá. Dík.
- fetakdusan
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Vrácení peněz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vrácení peněz
Chcem len dodat ze konecne to tuna niekto napisal a som zvedavy na verdikt ...Vcera som tam hral, cely den tam behal cheater ano admin pride no zasa odide a cheater je tam naspat ... ako to chcete riesit ...
- GAMEHACK
- Amatér
pripajam sa, tiez chcem vratit peniaze. Ma gamesites pravneho zastupcu, kde poslat ziadost ?
- iii
- Amatér
Ahoj, zakúpením VIP automaticky súhlasíš s podmienkami.
V podmienkach je napísane:
Takže nečakaj že sa ti to vyrieši tu na fóre.
Každopádne pokiaľ je VIP už aktivované a máš ho dlhšie tak nečakaj s úspechom, stačí si prečítať podmienky, každopádne už vieš ako máš postupovať.
V podmienkach je napísane:
V případě, že chce kupující-spotřebitel zboží/službu z nějakého důvodu reklamovat, musí se obrátit na email provozovatele a to [email protected], kde proběhne odborné přezkoumání vzniklého problému. Provozovatel je povinen vyjádřit se k vzniklé situaci bez zbytečného odkladu.
Takže nečakaj že sa ti to vyrieši tu na fóre.
Každopádne pokiaľ je VIP už aktivované a máš ho dlhšie tak nečakaj s úspechom, stačí si prečítať podmienky, každopádne už vieš ako máš postupovať.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
ja se nepripojim, ja jsem spokojena. ALE MOHLI BYSTE MI POSLAT PENIZE ZA VSECHNY TY KOUPENE UNBANY ZA NEOPRAVNENE BANY DIKY. hezky den
- terezieee
- Amatér
terezieee píše:ja se nepripojim, ja jsem spokojena. ALE MOHLI BYSTE MI POSLAT PENIZE ZA VSECHNY TY KOUPENE UNBANY ZA NEOPRAVNENE BANY DIKY. hezky den
Za použité unban kódy sa peniaze určite nevracajú a som si istý že veľa z nich si si sama nekupovala

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1