• Stránka 1 z 1
[V]staznost na admin team
Dobrý večer, chcem podať stažnosť na admina menom Hauston čo hraje na JBL1 a hráča MarcusJB ktorý má voči Slovakom nejaké pripomienky. A ešte na admina menom Life ktorý mi dal ban na chat vraj nadavky male a vobec som nenadaval len som pisal staznosti na admina Hauston na JBL1.
Takže od vćera hravam JBL 1 po dlhom case bol som vkuse simon a hrác menom MarcusJB chytil nejaky vztek voci mne dnes sa pripojil tiez na server a zasa mal pripomienky ze slovak vychodnar atd. Dnes bol na servere Patrikus velmi dobry admin velka pochvala pre neho.
Dalej prejdem k veci povedal chodte do boxu traja hraci isli ostatok stalo na mieste potom som povedal este raz chodte vsetci do boxu nikto nic stali na mieste a povedali ze som dal MFK ten patrikus musel nahravat demo v ktorom nieje hlas hej.. a este 1 hrac tam bol co vam to potvrdi ze ja som mfk a dnes pridem na server a boom ban aj patrikus tam bol on mi nedal a nejaky hauston co ani nehral so mnou na tom serveri pride a da mi ban pre nic za nic a admin Life tak isto.. prosim si unban .
Takže od vćera hravam JBL 1 po dlhom case bol som vkuse simon a hrác menom MarcusJB chytil nejaky vztek voci mne dnes sa pripojil tiez na server a zasa mal pripomienky ze slovak vychodnar atd. Dnes bol na servere Patrikus velmi dobry admin velka pochvala pre neho.
Dalej prejdem k veci povedal chodte do boxu traja hraci isli ostatok stalo na mieste potom som povedal este raz chodte vsetci do boxu nikto nic stali na mieste a povedali ze som dal MFK ten patrikus musel nahravat demo v ktorom nieje hlas hej.. a este 1 hrac tam bol co vam to potvrdi ze ja som mfk a dnes pridem na server a boom ban aj patrikus tam bol on mi nedal a nejaky hauston co ani nehral so mnou na tom serveri pride a da mi ban pre nic za nic a admin Life tak isto.. prosim si unban .
- huyuny
- Pokročilý
[V]staznost na admin team
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: staznost na admin team
to je odpoved alebo co to je prosim vas?
- huyuny
- Pokročilý
Nadávky malé (10min) se dávají jako upozornění celkově.
Nevím co se mezi vámi ostatními stalo, ale neustále si spamoval a snažil se něco vymluvit adminům.
Napsal jsem, ať to už přestaneš řešit a jdeš na fórum, že zbytečně spamuješ, pokračoval si..
Dostal si kick, pokračoval si..
Dostal si tedy ban na 10 minut, chat se používá jako součást hry, nepotřebujeme všichni na serveru koukat na váš problém, od toho máš fórum pokud admin pochybil, ale řešit to tam 20 minut nebudete..
btw. to co vidíš není odpověď, to je jen bot na fóru, který zde dává reklamy
Nevím co se mezi vámi ostatními stalo, ale neustále si spamoval a snažil se něco vymluvit adminům.
Napsal jsem, ať to už přestaneš řešit a jdeš na fórum, že zbytečně spamuješ, pokračoval si..
Dostal si kick, pokračoval si..
Dostal si tedy ban na 10 minut, chat se používá jako součást hry, nepotřebujeme všichni na serveru koukat na váš problém, od toho máš fórum pokud admin pochybil, ale řešit to tam 20 minut nebudete..
btw. to co vidíš není odpověď, to je jen bot na fóru, který zde dává reklamy
-
byLife - CS:GO Admin
Dobre dakujem za info ze ste to tak vyriesili tym banom na 10 minut ale ban na 48 hodin za mfk ma byt co? prosim vas
- huyuny
- Pokročilý
nick drloper123 prosim vas pozrite si to neni tam hlas hej ze by ma bolo pocut na deme ale chat dufam ze vidno a este 1 hrac tam pisal ze som dobre urobil taky rozumnejsi no. Dufam ze aj vy budete taky rozumny a date mi ten unban
- huyuny
- Pokročilý
dej si to do správné sekce, kde se píšou stížnosti, pak se ti tam vyjádřím. stiznosti-na-adminy-f865.html tady to máš.
Ignorantia iuris non excusat.
Quae lex non prohibet debent permisa videri.
Alea iacta est.
Clausula rebus sic stantibus.
Fortis cadere, cedere non potest!
Alea iacta est.
-
Hauston - Pokročilý
zde demo - https://www.sendspace.com/file/kj1f1l
Čas - 38:20
SID - STEAM_0:1:197075410
BAN - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1754
Admin Marcus mi poslal toto demo s tímto časem a SID hráče, kde jde slyšet i vidět, že si zabil 3 hráče. Z mého uvážení po shlédnutí dema jsem usoudil, že šlo o mfk. Tím pádem si dostal ban. Dále mi to řekli i ostatní admini co byly přítomni na serveru, jestli bych se mohl kouknout na demo, že si myslí, že tam padl mfk. Poté, jsem přišel na server, kde si byl ty. Vyzkoušel jsem tvůj mik, jestli mi hlas sedí a seděl, poté jsem si zkontroloval danou SID co mi poslal Marcus, která odpovídala té tvé. Dále asi víš jak jsem postupoval.
Čas - 38:20
SID - STEAM_0:1:197075410
BAN - https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1754
Admin Marcus mi poslal toto demo s tímto časem a SID hráče, kde jde slyšet i vidět, že si zabil 3 hráče. Z mého uvážení po shlédnutí dema jsem usoudil, že šlo o mfk. Tím pádem si dostal ban. Dále mi to řekli i ostatní admini co byly přítomni na serveru, jestli bych se mohl kouknout na demo, že si myslí, že tam padl mfk. Poté, jsem přišel na server, kde si byl ty. Vyzkoušel jsem tvůj mik, jestli mi hlas sedí a seděl, poté jsem si zkontroloval danou SID co mi poslal Marcus, která odpovídala té tvé. Dále asi víš jak jsem postupoval.
Ignorantia iuris non excusat.
Alea iacta est.
Alea iacta est.
-
Hauston - Pokročilý
Čus, jestli si začal včera nebo dnes nevím, nesledoval jsem to. Nějaké obvinění, že tě urážím ohledně toho, že si slovák a ještě ktomu opakovaně, tak bych rád, abys mi ukázal muj chatlog, screen nebo něco, které to potvrdí. Jedina věc, co jsme napsal dneska je tohle "sslovaci maji slovesa stejne jako cesi".
Co se týče situace za kterou si dostal ban, byl tam zmatek, já řešil chat spam, poté padl MFK, já to nezaregistroval. A musel jsem to řešit posleze. Takže souhlasím s Haustonem.
Co se týče situace za kterou si dostal ban, byl tam zmatek, já řešil chat spam, poté padl MFK, já to nezaregistroval. A musel jsem to řešit posleze. Takže souhlasím s Haustonem.
-
Marcus - CS 1.6 Admin
Takže ste sa rozhodli že ten ban nechate hej?
- huyuny
- Pokročilý
Ahoj, MFK jsi dal. Nepoužil jsi správný příkaz aby měli vězni jít do boxu, tudíž ti ban zůstane.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1