• Stránka 1 z 1
[V] Gamesites player/JB
Názov témy - ADMIN / SERVER
baxtrix/ STEAM_0:1:105770097
Admin: Gamesites player/ STEAM_0:0:34782705
hltv: 15. 12. 21:00 jb_oasis_prefinal2 20312-2312152100-jb_oasis_prefinal2.dem.zip
Čas: 21:00
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat admina Gamesites player, jestli mu přijde normální jeho chování, kterým se prezentoval na mapě jb_oasis_prefinal2. Jeho bezdůvodné přehazování, k tomu nevím jestli se vyjádřit. Přehodit CT, které si jde pro gravity, aniž by ho upozornil a mě za to, že nehlídám VD, které zmáčklo tlačítko, kde nebyla šance abych tomu zabránil, doslova nulová šance na úspěch. Podlaha byla změněná od začátku kola, přehodil jsem jí zpátky na normální, ale pak zase zpět, aby nebyl simon naštvaný, v tom T zmáčklo tlačítko a mělo instantní kill, jako já PŘEHOZ. To, jestli rozhodnutí učinil na základě EGA a zneužití MOCI, soudit nebudu. Důvod, kvůli kterému vlastně píšu tento topic je ten, že celou mapu NĚKOLIK hráčů psalo rasistické zprávy, nadávky, atd. Gamesites player se celou dobu hýbal a nic neudělal. Bohužel mi nejde uploadnout demo, jelikož admin kvůli protekci potrestán stejně nebude, chtěl bych aspoň jeho vyjádření, díky.
baxtrix/ STEAM_0:1:105770097
Admin: Gamesites player/ STEAM_0:0:34782705
hltv: 15. 12. 21:00 jb_oasis_prefinal2 20312-2312152100-jb_oasis_prefinal2.dem.zip
Čas: 21:00
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat admina Gamesites player, jestli mu přijde normální jeho chování, kterým se prezentoval na mapě jb_oasis_prefinal2. Jeho bezdůvodné přehazování, k tomu nevím jestli se vyjádřit. Přehodit CT, které si jde pro gravity, aniž by ho upozornil a mě za to, že nehlídám VD, které zmáčklo tlačítko, kde nebyla šance abych tomu zabránil, doslova nulová šance na úspěch. Podlaha byla změněná od začátku kola, přehodil jsem jí zpátky na normální, ale pak zase zpět, aby nebyl simon naštvaný, v tom T zmáčklo tlačítko a mělo instantní kill, jako já PŘEHOZ. To, jestli rozhodnutí učinil na základě EGA a zneužití MOCI, soudit nebudu. Důvod, kvůli kterému vlastně píšu tento topic je ten, že celou mapu NĚKOLIK hráčů psalo rasistické zprávy, nadávky, atd. Gamesites player se celou dobu hýbal a nic neudělal. Bohužel mi nejde uploadnout demo, jelikož admin kvůli protekci potrestán stejně nebude, chtěl bych aspoň jeho vyjádření, díky.
- kokotex
- Amatér
[V] Gamesites player/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites player/JB
prosim ta hod sem vycasovane demo aby som sa ti mohol vyjadrit
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Psal jsem, že mi to nejde uploadnout. Chtěl jsem po tobě spíš vyjádření na ty rasistické poznámky a nadávky celou mapu. Stačí se podívat na chat v tu danou hodinu na serveru kdy si byl ty připojený. Na serveru mas povinnosti jako ostatní admini a tyhle situace nesmí vznikat. Kdyby si se chtěl vyjádřit k té mojí situaci s prehozem, sám si říkal, je to otázka 5ti minut a stačí přejet tam, kde si mi dal prehoz. Není to ale nutné, každý si myslím ví, ze tyhle situace absolutně nezvladas, reagujes nepřiměřeně a kazis hru většině normálním hráčům. Samozřejmě, mas neprustrelne argumenty s tím ze typek dělal hluk, já mu nemířil kurzorem přesně na hlavu, tamten místo běhání skákal atd… Pokud má podle tebe takhle probíhat hraní jailbreaku, prosím.
- kokotex
- Amatér
http://hltv.fakaheda.eu/20312-231215210 ... l2.dem.zip
35:56
celou dobu se spamuje n word a gamesites player bohuzel nijak nezakroci
- gvakamoli
- Kolemjdoucí
Dobrý večer, stížnost byla založena 46h zpátky, dostanou hráči Gamesites nějaké vyjádření k tvému počinu pEto? O stížnosti už dávno víš. Začíná to na mě působit tak, že se snažíš šlápnout na zmizík a necháváš to vyšumět. PŘESVĚDČ nás, hráče GAMESITES o opaku. V případě, že si nezareagoval kvůli tomu, že jsem demo nedodal já: http://hltv.fakaheda.eu/20312-231215210 ... l2.dem.zip
- kokotex
- Amatér
Gamesites Player si je vědom svých nedostatků v popsaných okamžicích, byl poučen a stížnost je samozřejmě oprávněná.
Do svých dalších herních chvil se pokusí polepšit.
Zamykám.
Do svých dalších herních chvil se pokusí polepšit.
Zamykám.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1