• Stránka 1 z 1
[V]marcus(justin bieber)/jb1
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2312161945-jail_rats.dem.zip
24:40 Ct mu řekne vypni box, mám 16 hp kdybych šel k téčku tak mi dá jeden hit a umřu, tak jsem k němu nešel abych zamezil FK NEBO DEMENCI MARCUSE. Zkoušel jsem to vyřešit.
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2312161756-jail_jungle_lf.dem.zip
16:50 fk
28:50 fk
⬇
⬇
⬇
*DEAD* (Counter-Terrorist) (VIP) Marcus[JB] : moc fk davam, jdu k T
24:40 Ct mu řekne vypni box, mám 16 hp kdybych šel k téčku tak mi dá jeden hit a umřu, tak jsem k němu nešel abych zamezil FK NEBO DEMENCI MARCUSE. Zkoušel jsem to vyřešit.
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2312161756-jail_jungle_lf.dem.zip
16:50 fk
28:50 fk
⬇
⬇
⬇
*DEAD* (Counter-Terrorist) (VIP) Marcus[JB] : moc fk davam, jdu k T

- pero
- Kolemjdoucí
[V]marcus(justin bieber)/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: marcus(justin bieber)/jb1
CT řekne vypni box, vypl jsem ho co v nejkratším čase, vylezl jsem a stále si šel od hráče pak ses zastavil -> žádna snaha příjít hráči naproti. Simonuv příkaz: Běžte k sobě.
(Případnou chybu beru na sebe. Hráč mi řekl, že pero šel od VD, tak jsem řekl ať mu ho zabije jak ho viděl, kdyby nic neřekl, zabil bych tě sám jen zato, že si stal na místě.)
Co se týče 2 mých FK, prvni hráč udělal animaci čímž jsem se sám zmátl, že porušil zákaz animaci, jenže hráč ji dělal ještě v průběhu atrakce. Omluvil jsem se a dal VD. Další bylo PP, kde jsem absolutně nevěděl, že během toho, co se objeví věta: ten a ten má poslední přání, může udělat zpouru bez toho anižby dostal kill, dal jsem kill a od adminu jsme se dozvěděl, že už se to nebere takto. Omluvil jsem se a dal jsem VD. A zjišťoval jsem u HLSA přesně jak to funguje.
Ať už jsme ve druhem demu udělal cokoliv, vždy jsem se omluvil. (2 krát). Co se týče věty to beru jako, že si už vyloženě hledal každou blbost.
Za mě vše.
(Případnou chybu beru na sebe. Hráč mi řekl, že pero šel od VD, tak jsem řekl ať mu ho zabije jak ho viděl, kdyby nic neřekl, zabil bych tě sám jen zato, že si stal na místě.)
Co se týče 2 mých FK, prvni hráč udělal animaci čímž jsem se sám zmátl, že porušil zákaz animaci, jenže hráč ji dělal ještě v průběhu atrakce. Omluvil jsem se a dal VD. Další bylo PP, kde jsem absolutně nevěděl, že během toho, co se objeví věta: ten a ten má poslední přání, může udělat zpouru bez toho anižby dostal kill, dal jsem kill a od adminu jsme se dozvěděl, že už se to nebere takto. Omluvil jsem se a dal jsem VD. A zjišťoval jsem u HLSA přesně jak to funguje.
Ať už jsme ve druhem demu udělal cokoliv, vždy jsem se omluvil. (2 krát). Co se týče věty to beru jako, že si už vyloženě hledal každou blbost.
Za mě vše.
-
Marcus - CS 1.6 Admin
Re: marcus(justin bieber)/jb1
Na mapě rats se pero snažil zachránit, protože byl stále zapnutý box a mohl snadno umřít. Takže kill dostat neměl. Cením tvůj přístup, že sis vzal další kolo mikrofon a když s tebou admin nekompromisně nesouhlasil, šel jsi sem. Marcus v této situaci už bude vědět jak postupovat, aby se daný incident neopakoval.
Na mapě jungle dal 2 FK ale buď si ho uvědomil nebo mu ho druhý admin na serveru vysvětlil a už ví jak se věci mají.
Vyřešeno.
Na mapě jungle dal 2 FK ale buď si ho uvědomil nebo mu ho druhý admin na serveru vysvětlil a už ví jak se věci mají.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1