• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] GunGame/Ford F-150 Raptor R/DedaVeSlipech
[=] Dostal jsi trest od admina: Ford F-150 Raptor R
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: DedaVeSlipech
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:352474831
[=] Skrytá IP adresa
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
VIP na DUST2 Only
Zdravím Všechny,
včera jsem byl zabanován na vašem serveru GunGame pod uživatelským jménem DedaVeSlipech s obviněním z používání aimbotu. S hlubokým respektem k pravidlům serveru a herní komunitě bych rád požádal o přezkoumání mého případu, protože jsem přesvědčen, že tento ban byl udělen neprávem.
Věřím, že hlavním důvodem pro tento zákaz byl neobvykle vysoký počet headshotů, které jsem dosáhl v poslední hře (kde byl přítomen i admin Ford F-150 Raptor R . Chtěl bych zdůraznit, že toto bylo výsledkem mého dlouholetého tréninku a atypického herního stylu, nikoliv použití zakázaného softwaru. Jsem vášnivý hráč a starý veterán(na základní škole pamatuji ještě CS 1.1, 1.3 ano tak jsem starý
), který tráví hodiny hraním a tréninkem a zdokonalováním svých dovedností, a tento konkrétní den byl pro mě zvlášť lucky
Jsem si vědom, že chápání takového výkonu jako důkazu cheatování může být snadné, ale také bych rád požádal o poskytnutí demo záznamu z mé hry, abyste mohli znovu zvážit situaci. Také chápu, že vaše role jako administrátorů je zajistit férovou a zábavnou hru pro všechny a oceňuji vaši práci v udržování tohoto standardu. Věřím, že po přezkoumání mého případu uznáte, že můj ban byl výsledkem nedorozumění.
Děkuji za váš čas a zvážení mé žádosti. Těším se na možnost opět se připojit ke komunitě a hrát hru, kterou jsem si za poslední dobu oblíbil, bez jakýchkoli nedorozumění.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: DedaVeSlipech
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:352474831
[=] Skrytá IP adresa
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
VIP na DUST2 Only
Zdravím Všechny,
včera jsem byl zabanován na vašem serveru GunGame pod uživatelským jménem DedaVeSlipech s obviněním z používání aimbotu. S hlubokým respektem k pravidlům serveru a herní komunitě bych rád požádal o přezkoumání mého případu, protože jsem přesvědčen, že tento ban byl udělen neprávem.
Věřím, že hlavním důvodem pro tento zákaz byl neobvykle vysoký počet headshotů, které jsem dosáhl v poslední hře (kde byl přítomen i admin Ford F-150 Raptor R . Chtěl bych zdůraznit, že toto bylo výsledkem mého dlouholetého tréninku a atypického herního stylu, nikoliv použití zakázaného softwaru. Jsem vášnivý hráč a starý veterán(na základní škole pamatuji ještě CS 1.1, 1.3 ano tak jsem starý

Jsem si vědom, že chápání takového výkonu jako důkazu cheatování může být snadné, ale také bych rád požádal o poskytnutí demo záznamu z mé hry, abyste mohli znovu zvážit situaci. Také chápu, že vaše role jako administrátorů je zajistit férovou a zábavnou hru pro všechny a oceňuji vaši práci v udržování tohoto standardu. Věřím, že po přezkoumání mého případu uznáte, že můj ban byl výsledkem nedorozumění.
Děkuji za váš čas a zvážení mé žádosti. Těším se na možnost opět se připojit ke komunitě a hrát hru, kterou jsem si za poslední dobu oblíbil, bez jakýchkoli nedorozumění.
- dedavesIipechcz
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] GunGame/Ford F-150 Raptor R/DedaVeSlipech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
Ctibik - Sponzor
Re: GunGame/Ford F-150 Raptor R/DedaVeSlipech
Demo preveríme v CheatHunter sekcii.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
Zdrž sa spamu a vyčkaj na verdikt.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [CHH]GunGame/Ford F-150 Raptor R/DedaVeSlipech
Tvůj trénink se nejspíš podobá hráči forsaken z csgo. Po přezkoumání dema jsme se shodli, že na demu cheaty opravdu jsou. Tudíž je ban oprávněný.
Tvé možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Tvé možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [Vyřešeno] GunGame/Ford F-150 Raptor R/DedaVeSlipech
Ok. Prosím zdržte se podobných přirovnání a vět. Taky Vám, neřikám, že jste banda kokotů či jiné hezké příhodné přirovnání
Vaše rozhodnutí, tedy akceptuji. V budoucnu pokud bude udělen ban vašemi profi adminy a cheathuntery budu nucen Vaše rozhodnutí řešit jinak. Děkuji
Hezký den
See u soon

Hezký den

See u soon

- dedavesIipechcz
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1