Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] fks

Příspěvekod PetrPavelos » 26 pro 2023, 01:16 VIP

Slaninovypuding - STEAM_0:1:783172385
ssid: status v demu
demo (k oboum případům): https://easyupload.io/ob1q9w

39:53 - doplnit blíže k sobě
39:59 - fk
-hráče jsem upozornil, že řekl pouze doplňte nikoliv doplňujte.
-snažil jsem se to s ním řešit přes VD, bohůžel nedal si říct.
47:55 - vzniká vzpoura (šílenej hluk)
48:04 - špatně mu bylo rozumět (píšu do chatu "co?")
48:12 - opět mu nebylo rozumět
48:14 - fk
-Popravdě měl by si zvýšit volume :D

kasprrrr - VALVE_0:0:504025665
ssid: po jeho napojení nemám status, naštěstí je jediný hráč s takovým nickem, a podle connection je jasné, že je to on.
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... q=kasprrrr

45:07 - fk
-několik kol žádaný mikrofon, bez odezvy.

Kulatej.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] fks

od Rumcajz » 26 pro 2023, 01:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: fks

Příspěvekod byLife » 26 pro 2023, 08:29 VIP

Ahoj,

toto je zajímavé nahlášení, každopádně..

Slanina ti v první situací fk nedal
Doplňte blíže k sobě > Doplnit k nejbližšímu hráči > Na pravé straně si hráče měl > Doplnil si dále od něj
Zde by se hodilo HLTV, abych viděl, zda-li si na tebe zasedl a zabil jen tebe, nebo si byl jediný, kterého takto zabil

Druhá situace FK padl a Slanina by měl dostat ban, avšak na serveru byli admini
Sice Mišelin napsal, že momentálně řeší jiného hráče, ale posléze prosil simona, aby ti dal mik, bohužel si zemřel.. Demo končí na konci kola, nevím zda-li to Mišelin nějak poté dořešil
Kontaktuji Mišelina jak to pokračovalo dál, pokud to on nijak nevyřešil, hráč dostane ban za FK

e.Life: dle Mišelina byla nová mapa, čili se to nijak nedořešilo, Slanina na tebe nijak nereagoval, čili banned za FK https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1944
Kdyby reagoval jinak a ne tak, že ti dal tolikátý a tolikátý FK, tak ho banovat nebudu, stane se, že někdy ten mik vypadne, nebo je špatně rozumět, ale bohužel

-------

Co se Kaspera týče, tak střílel po T, které udělalo vzpouru a hned potom co zabil tebe, tak zabil i hráče co udělal vzpouru, úmyslně si mu tam překážel, tady bych chtěl vidět i HLTV, abych viděl jeho úhel pohledu, zda-li tě zabil úmyslně, protože si mu vadil když tě blokoval a nebo tě zabil jen tak

Děkuju
byLife
CS:GO Admin

Re: [Čeká se] fks

Příspěvekod PetrPavelos » 26 pro 2023, 09:42 VIP

38:28 - doplňtě blíže k sobě
-Doplním k hráčovi, který mi přišel nejblíž (sorry, nemůžu vědět, takhle na milimetry, který byl fakt blíž)
- Mám tedy doplněno, najednou hráč zemře a doplňuji dál, protože jsem mohl ale i nemusel, příkaz zněl jen doplňte.

-Puding mě zabil na základě toho, že jsem opustil skupinku, což je za mě fk, já jsem splnil daný příkaz a poté jsem si prakticky mohl zůstat a nebo doplnit někam dál.
- Kdyby příkaz zněl budete doplňovat blíže k sobě, tak se tu bavíme o něčem jiném a skutečně by FK nepadl potom.

Ještě takovej poznatek, pan Puding zřejmě z dema NEVIDĚL moje doplnění nejdříve k hráčovi, ale viděl jen to, že jsem "opustil skupinku" a proto mě zabil. :D
Vlastně zabijí situaci, kterou nezachytil celou a padl FK.

----------------------------------------------------------------------------------

Ke Kasperovi bych řekl jediné, že skutečně jsem se mu tam motal naschvál, spíš mi vadilo jeho řešení, které bylo bez odezvy, žádný mik po vyžádání, žádné VD po 5 upozorněních.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod byLife » 26 pro 2023, 10:13 VIP

Milimetry přece nikdo neřeší, měl si již utvořenou skupinku po tvé pravici a proto FK nepadl ( tak to vypadá z tvého pohledu, proto jsem chtěl HLTV )

Ke Kasperovi bych řekl jediné, že skutečně jsem se mu tam motal naschvál

Přesně proto bych ti ani VD nedával a rád bych viděl HLTV z jeho pohledu, zda-li ti dal úmyslný FK a nebo to bylo omylem, protože pokud to bylo omylem, tak hráče banovat nebudu, pokud úmyslně, tak mu 4 hodiny za FK dám

díky
byLife

Příspěvekod PetrPavelos » 26 pro 2023, 13:15 VIP

Ahoj čas kaspra je 43:30
- jak jsem řekl, sám vím, že jsem se tam pohyboval úmyslně, i podle toho dema je to tak i vidět.
- akorát mi vadí, že hráč neměl žádnou snahu to řešit a podat nějakej argument.

S tím doplňováním jsem pochybil a za to se omlouvám, neuvědomil jsem si to.
Takže tohle dávám za pardón Pudingovy. ;)
Z mé strany považuji za vyr.

Kulatej.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod byLife » 26 pro 2023, 13:52 VIP

Ahoj,

jak sám píšeš a psal jsem i já, úmyslně si se mu tam motal a hned po tvé smrti zabil během chvilinky i hráče co dělal vzpouru, jelikož si mu skákal před míření, je dost možné, že v tu chvíli začal střílet na hráče co udělal vzpouru, díky čemuž jsi dostal kill i ty

Co se doplňování týče vše v pořádku, každý dělá chyby, důležité je si je uvědomit

Považuji tedy za vyřešené :-)
byLife

Zpět na JailBreak Servery