• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] eXtr3mer + byLife
eXtr3mer ignoruje fakta aby nemusel čelit zaslouženému trestu za zneužívání pravomocí
byLife uzamyká nedořešené stížnosti jen proto že si nějaký admin myslí že je to vyřešeno i přesto že důkazy mluví vše o opaku takže další co jen zneužívá svou pravomoc
Co pak tady nejsou žádní schopní admini se smyslem pro spravedlnost ??
byLife uzamyká nedořešené stížnosti jen proto že si nějaký admin myslí že je to vyřešeno i přesto že důkazy mluví vše o opaku takže další co jen zneužívá svou pravomoc
Co pak tady nejsou žádní schopní admini se smyslem pro spravedlnost ??
NEJSEM TVŮJ NEPŘÍTEL ! JSEM NEPŘÍTEL VŠECH !
-
FRENZYFAZE - Pokročilý
[Zamitnuto] eXtr3mer + byLife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eXtr3mer + byLife
Ahoj,
eX s tebou měl dost trpělivosti a dal ti víc než jednu šanci, stačilo se omluvit..
Ten nějaký admin je Hlavní Admin, který tuto pravomoc má.. Já ti stížnost zamkl z důvodu, že si i nadále zbytečně spamoval a nyní zakládáš zas a znovu topic za topicem..
Vše ti bylo jasně a řádně vysvětleno..
eXtr3mer ignoruje fakta aby nemusel čelit zaslouženému trestu za zneužívání pravomocí
eX s tebou měl dost trpělivosti a dal ti víc než jednu šanci, stačilo se omluvit..
Ten nějaký admin je Hlavní Admin, který tuto pravomoc má.. Já ti stížnost zamkl z důvodu, že si i nadále zbytečně spamoval a nyní zakládáš zas a znovu topic za topicem..
Vše ti bylo jasně a řádně vysvětleno..
-
byLife - CS:GO Admin
"eX s tebou měl dost trpělivosti a dal ti víc než jednu šanci, stačilo se omluvit.."
Je mi jedno jeho trpělivost a šance on udělal něco špatně tak bude potrestán a já budu mít zrušený zákaz co mi nespravedlivě udělil
Ty si jako myslíš že budu škemrat a líbat vám zadky když se mnou vyjebáváte ?
"Ten nějaký admin je Hlavní Admin, který tuto pravomoc má.. "
Takže může uzamknout stížnost sám tak se do toho nepleť když se o tebe nejedná
"že si i nadále zbytečně spamoval"
Pokračoval jsem protože to není vyřešeno a to že jsem napsal 2 zprávy tak nejsou spam
"nyní zakládáš zas a znovu topic za topicem"
Protože to není vyřešeno !
"Vše ti bylo jasně a řádně vysvětleno.."
Já jsem vám jasně vysvětlil že nemáte pravdu a že máte dělat svou práci správně aby se ten problém vyřešil
Je mi jedno jeho trpělivost a šance on udělal něco špatně tak bude potrestán a já budu mít zrušený zákaz co mi nespravedlivě udělil
Ty si jako myslíš že budu škemrat a líbat vám zadky když se mnou vyjebáváte ?
"Ten nějaký admin je Hlavní Admin, který tuto pravomoc má.. "
Takže může uzamknout stížnost sám tak se do toho nepleť když se o tebe nejedná
"že si i nadále zbytečně spamoval"
Pokračoval jsem protože to není vyřešeno a to že jsem napsal 2 zprávy tak nejsou spam
"nyní zakládáš zas a znovu topic za topicem"
Protože to není vyřešeno !
"Vše ti bylo jasně a řádně vysvětleno.."
Já jsem vám jasně vysvětlil že nemáte pravdu a že máte dělat svou práci správně aby se ten problém vyřešil
-
FRENZYFAZE - Pokročilý
Z prvotní stížnosti to vypadá, že sis hrál na hrdinu a zabil admina, protože dal někomu perma ban, za což sis vysloužil taktéž banána (do hry). Ten už ti byl nicméně upraven na CT/Mute ban a můžeš tak hrát na serverech.
Očividně to není první taková událost a namísto toho, aby ses omluvil, si "stěžuješ" na ban jako by se nechumelilo.
Předpokládám že tvá jediná stížnost je na to, že si dostal perma ban namísto týdenního/měsíčního? Protože jinak to stejně nedopadne...
Očividně to není první taková událost a namísto toho, aby ses omluvil, si "stěžuješ" na ban jako by se nechumelilo.
Předpokládám že tvá jediná stížnost je na to, že si dostal perma ban namísto týdenního/měsíčního? Protože jinak to stejně nedopadne...
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik nepiš nesmyslné a bezvýznamné příspěvky
Zjevně jsi vůbec nepochopil o co mi jde i když to jasně píšu
Zjevně jsi vůbec nepochopil o co mi jde i když to jasně píšu
-
FRENZYFAZE - Pokročilý
Ok, zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1