• Stránka 1 z 1
[V] Ban J3n1k
Trochu netradiční příspěvek.
Admin Rokkie mi dal bez varování ban na chat na 12h, což se mi zdá velice přehnané, když nadávka ani neměla působit jako nadávka, spíš jako odpověď na provokaci hráče wedix. Nemluvě o tom, že mi admin sám stopnul později stopky (což sám později přiznal) a pak dával příklad o pp. Čímž mně docela zkazil hru. A následně nevím proč mi dal ban do hry na 30 minut. Mohl by dolozit dema a nechat se na to podívat jiné? Jsem VIP hráč, tak bych se chtěl nějak bránit, protože tohle mě osobně přijde jako šikana.
Případně doložím vše co budu moct. nick: J3n1k
e. Amby: Přesunuto do správné sekce z CS2 JB PP.
Admin Rokkie mi dal bez varování ban na chat na 12h, což se mi zdá velice přehnané, když nadávka ani neměla působit jako nadávka, spíš jako odpověď na provokaci hráče wedix. Nemluvě o tom, že mi admin sám stopnul později stopky (což sám později přiznal) a pak dával příklad o pp. Čímž mně docela zkazil hru. A následně nevím proč mi dal ban do hry na 30 minut. Mohl by dolozit dema a nechat se na to podívat jiné? Jsem VIP hráč, tak bych se chtěl nějak bránit, protože tohle mě osobně přijde jako šikana.
Případně doložím vše co budu moct. nick: J3n1k
e. Amby: Přesunuto do správné sekce z CS2 JB PP.
- J3n1k
- Kolemjdoucí
[V] Ban J3n1k
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban J3n1k
Anyway, dema máš mít ty, ale začněme, možná něco vyčasuji potom. Já ti tam vysvětluji, proč to, že si šel poslední je výhoda, a ty tam napíšeš "tvoje mater se bojí" což jsem rovnou vzdal vysvětlování. Stopnul jsem to později, ano, měli přežít 2 hráči a všem jsem to nestopnul přesně, ještě jsem přidával nebo ubíral na základě toho. Ban do hry byl za to, že si během pp šel do spectu - vyresetoval si hráči hpčka, kazil si mu tím pp. Za mne vše
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Dívej zkusme se bavit jako normální lidé. Myslím si že jsi mohl dát warning nebo max ban na 10minut. Jako 12hodin mi přijde extrém. Nemám pocit že by se to někoho dotklo, s wedixem se znám ze serveru už dost dlouho a takřka řečeno bych našel 1000 různých způsobů jak to vyřešit. Už i ten příklad na konci kola mi přišel jednak jako pěknej podraz (který sice neporušuje pravidla, ale něco vypovídá o charakteru člověka co ho dal...) a druhak mi přišel jako dost vysoký trest za jednu větu.
Za to bugnutí pp to teď cháu a beru, upřímně jsem neměl nejmenší ponětí že to něco takovýho může udělat, jen jsem chtěl jenom zkusit jestli nepůjde psát ze spectu, ale co už.
Za to bugnutí pp to teď cháu a beru, upřímně jsem neměl nejmenší ponětí že to něco takovýho může udělat, jen jsem chtěl jenom zkusit jestli nepůjde psát ze spectu, ale co už.
- J3n1k
- Kolemjdoucí
Ahoj,
admin zde opravdu chyboval, 12 hodin dáváme za "závažnější" nadávky do rodiny.
Avšak ty určitě nemáš důvod psát nic ohledně něčí rodiny, ať už to je tvůj kamarád nebo ne, my jako admini nemůžeme vědět s kým po škole nebo po práci chodíte ven.
Jakékoliv narážky do rodiny se trestají z většiny i bez upozornění a na to si třeba dát pozor.
PP si opravdu bugl a nyní víš, že se to dělat nemá.
Bugování PP se normálně banuje na 2 hodiny, Mišelin však zvolil 30 minut které ti necháme jako "omluvu" za tento 12 hodinový ban.
Máš unban, můžeš jít hrát, omlouváme se za vzniknuté problémy.
Díky
Stížnost oprávněná
admin zde opravdu chyboval, 12 hodin dáváme za "závažnější" nadávky do rodiny.
Avšak ty určitě nemáš důvod psát nic ohledně něčí rodiny, ať už to je tvůj kamarád nebo ne, my jako admini nemůžeme vědět s kým po škole nebo po práci chodíte ven.
Jakékoliv narážky do rodiny se trestají z většiny i bez upozornění a na to si třeba dát pozor.
PP si opravdu bugl a nyní víš, že se to dělat nemá.
Bugování PP se normálně banuje na 2 hodiny, Mišelin však zvolil 30 minut které ti necháme jako "omluvu" za tento 12 hodinový ban.
Máš unban, můžeš jít hrát, omlouváme se za vzniknuté problémy.
Díky
Stížnost oprávněná
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1