I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Rookie/JailBreak

Příspěvekod Dunisek » 07 led 2024, 14:34

1. Slivka. / STEAM_0:1:754481308
2. Admin nedělal hariky na serveru a najednou napsal "aspoň by byla zábava." já mu na to odepsal že sranda to nebude a v čase 38:35 jsem dostal kick nebyla to žadna uražka ani provokovani pote jsem se připojil a nasral jsem se nebo tohle není normalni davat kick za tohle ? přiste až napíšu jablko dostanu take? kick
nasledně jsem napsal že ho doma musí žena sikanovat že se takhle chova a je negativni na serveru nic se mu nelibí pote mi dal ban v čase 38:52
Chci jen dodat že ještě před touhle udalostí se hadal se simonem že simon neřel něco jíne a všichni na serveru mu řekli že simon to řekl ale on stejnak se hadal jeho chyba že neslyši. ale když je tenhle člověk u ct a sekne se mu mikrofon a vezen mu nerozumi tak nestači mu ani napsat do chatu a hned mu da kill tenhle člověk by si měl sahnout na svědomí. Žádna provokace na serveru k jeho osobě nebyla. jen jsem mu napsal to co jsem citil ze srdce jaky to je člověk a proč se tak chová.

3. https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... _gamesites
07. 01. 12:54 jail_humor_2k20

Prosím aby admin byl potrestan tenhle člověk není vubec normalní. děkuji.
Dunisek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Rookie/JailBreak

od Rumcajz » 07 led 2024, 14:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rookie/JailBreak

Příspěvekod Dunisek » 07 led 2024, 14:42

Chápu, že administrátoři mají odpovědnost udržovat pořádek na serveru, ale to by nemělo znamenat neustálé a nekritické trestání hráčů. Mělo by být v zájmu celé komunity, aby administrátoři jednali s respektem a snažili se vytvořit příjemné prostředí pro všechny hráče.
Dunisek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Rookie/JailBreak

Příspěvekod byLife » 07 led 2024, 16:14 VIP

byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy