• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Nahlášení o přezkoumání tohoto dema (WH)
Nick: Zhuleneej
Steam ID: VALVE_0:0:2049023693
čas: 20:00 +-
Popis situace: Na serveru jsem si všiml něčeho velmi divného, většinou mám takové chvění, když se mi něco nezdá a na tomto hráči se mi opravdu nezdálo to, jak mě zabil skrz zeď a na demu se mi akorát potvrdilo to, že o mě neměl vůbec jak vědět, kdy jsem přeskočil za zeď či jsem někde neutekl, nebo ho nepeekuju.
Udělejte si názor sami. Na demu jde vidět, jak je scoupnutý za zdí a nejspíš vidí přes prográmek jak skáču za zeď tudíž si už necheckuje krabici za kterou jsem skočil, když po mě poprvé vystřelil. Za druhé první shot přes zeď hned do mě, následující shot do mě, když skočím na krabici za stěnou, ten hráč o mě absolutně neměl odkud vědět. Děkuju za Přečtení zprávičky jsem si z 90% jistý, že je zaplý.
Ještě doplním... Kdyby hráč měl VIP, které ti umožní vidět, jestli jsi dal nějaký DMG a nebo ne, tak bych to ještě i bral, ale tady se není o čem bavit.. + k tomu co napsal do chatu, jsem přesvědčen o tom, že hráč Legit Cheatuje na serveru a do teď mu to procházelo, dokud nenatrefil na mě.
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/NUFSE7IX495WT5HB-PUF/
Vyčasování: 4:00+ zde vše začalo, 10:25+
"změním IP a ID a mám" něco o tom ten hráč bude vědět nemyslíte? Hmm?
Screen z Chatu: https://imgur.com/IOGDkc6
Moje doplněni: Podle toho, že hráč hraje na NonSteam Csku, kde se ID mění kdy chce a jak chce, tak nemá žádný aktivní ban a ani neměl ban, je to možná jen tím, že má jiné ID, než měl tehdy.
Jedná se jen a pouze o můj názor
Steam ID: VALVE_0:0:2049023693
čas: 20:00 +-
Popis situace: Na serveru jsem si všiml něčeho velmi divného, většinou mám takové chvění, když se mi něco nezdá a na tomto hráči se mi opravdu nezdálo to, jak mě zabil skrz zeď a na demu se mi akorát potvrdilo to, že o mě neměl vůbec jak vědět, kdy jsem přeskočil za zeď či jsem někde neutekl, nebo ho nepeekuju.
Udělejte si názor sami. Na demu jde vidět, jak je scoupnutý za zdí a nejspíš vidí přes prográmek jak skáču za zeď tudíž si už necheckuje krabici za kterou jsem skočil, když po mě poprvé vystřelil. Za druhé první shot přes zeď hned do mě, následující shot do mě, když skočím na krabici za stěnou, ten hráč o mě absolutně neměl odkud vědět. Děkuju za Přečtení zprávičky jsem si z 90% jistý, že je zaplý.
Ještě doplním... Kdyby hráč měl VIP, které ti umožní vidět, jestli jsi dal nějaký DMG a nebo ne, tak bych to ještě i bral, ale tady se není o čem bavit.. + k tomu co napsal do chatu, jsem přesvědčen o tom, že hráč Legit Cheatuje na serveru a do teď mu to procházelo, dokud nenatrefil na mě.
Demo: https://www.uschovna.cz/zasilka/NUFSE7IX495WT5HB-PUF/
Vyčasování: 4:00+ zde vše začalo, 10:25+
"změním IP a ID a mám" něco o tom ten hráč bude vědět nemyslíte? Hmm?
Screen z Chatu: https://imgur.com/IOGDkc6
Moje doplněni: Podle toho, že hráč hraje na NonSteam Csku, kde se ID mění kdy chce a jak chce, tak nemá žádný aktivní ban a ani neměl ban, je to možná jen tím, že má jiné ID, než měl tehdy.
Jedná se jen a pouze o můj názor
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
[Vyřešeno] Nahlášení o přezkoumání tohoto dema (WH)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení o přezkoumání tohoto dema (WH)
Ahoj,
Demo je docela krátké a proto si myslím že to bude nedostatečné.
Ovšem divný to bylo a proto to hodím do CH ať na to někdo koukne.
Zatím v řešení....
Demo je docela krátké a proto si myslím že to bude nedostatečné.
Ovšem divný to bylo a proto to hodím do CH ať na to někdo koukne.
Zatím v řešení....
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Nahlášení o přezkoumání tohoto dema (WH)
Ahoj, demo nedostatečné. Díky za snahu. 

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1