• Stránka 1 z 1
[Z]blazen / bb1
1. jsemnejlepsimarasedmnact STEAM_0:1:72621756
2. Normálně jsem hrál a blazen začal psát chytré připominky a začal mě kickovat z ničeho nic ani jednou jsem mu nenadaval tak bych chtěl znát důvod proč se nemohu napojit na server dodal bych screen,ale už nevím jak se to dělá píše mi to CITUJI: Kicked: Tvoj ucet bol permanentne zablokovany! tak bych chtěl znát důvod za co to bylo díky
3.Děkuji za odpověď váš kamarád MARA17

2. Normálně jsem hrál a blazen začal psát chytré připominky a začal mě kickovat z ničeho nic ani jednou jsem mu nenadaval tak bych chtěl znát důvod proč se nemohu napojit na server dodal bych screen,ale už nevím jak se to dělá píše mi to CITUJI: Kicked: Tvoj ucet bol permanentne zablokovany! tak bych chtěl znát důvod za co to bylo díky
3.Děkuji za odpověď váš kamarád MARA17

-
Mara17 - CS 1.6 Admin
[Z]blazen / bb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: blazen / bb1
bb-rozobratie-base-t263555.html
Si problémový hráč, už si bol raz zablokovaný, vyzerá že nepomohlo. Na zvyšných serveroch hrať môžeš, len nie na BB.
Zamietnuté.
Si problémový hráč, už si bol raz zablokovaný, vyzerá že nepomohlo. Na zvyšných serveroch hrať môžeš, len nie na BB.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]blazen / bb1
Dostal jsem 1 nebo 2 ban a hned nemůžu hrát cotoje za blbsot?
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
Ochrana pred tým čo ste tu s kamarátom vystrájali predošlé resety
nevidím dôvod ťa nechať hrať, keď po tom čo si už párkrát mal zablokovaný prístup na server (opravujem svoju predošlú správu, tuším si bol zablokovaný už 2x), prídeš a prvé čo urobíš je že začneš porušovať pravidlá.

-
Twixx - CS 1.6 HLSA
2x jsem měl permu? A kde si na to prosím přišel? Nikdy jsem nedostal ban až teďkon jinak předtim jsem dlouho nehrál tak proto to nechápu. Možná si mě s někam pleteš,ale ja porušil pravidlo to beru dostanu ban,ale permu za to hnedka to je moc za mě. Můj chat není zas tak hrozny oproti jiným hráčům co tam hrají tak bych poprosil Unban,protože tohle mi přijde moc. Děkuji
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
Poriešené v PM, prístup na server by ti mal byť umožnený.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1