• Stránka 1 z 1
[Z]jailbreak1/henk
1. skejtak
2. DEMO: https://easyupload.io/wl7hdy 14:55
3. Hrála se mapa jb_snow, klasické kola, nic speciálního. Jedno kolo jsem si vzal míč, nedělal jsem žádný hluk, žádné problémy. Z ničeho nic jsem dostal grab, na to hned přehoz. Na otázku proč jsem dostal přehoz mi bylo řečeno, že terorista za odnášení atrakce má kill, ať si to teda sám vysvětlím. Ano, nemusel jsem mít míč, ale nějaké upozornění? Zas a znova se pEto blejsknul svým přístupem k portálu. Čím více přehozů/banů, tím méně online hráčů. Možná zkus hráče informovat, místo hraní si na hrozně tajného a vážného. Nebudeš muset tolik banovat, ikdyž asi ti to dělá dobře, jinak by si to neměl zapotřebí. Mimochodem, na té stejné mapě jsem dostal FK, psal jsem 100x do chatu o mikrofon, dostal jsem ho po cca 10 kolech. Po mém vyjádření CT ani nepromluví, nijak nezareaguješ, situaci nevyřešíš. Řešíš banality a neřešíš věci, které opravdu řešit máš. Díky.
PS: druhá stížnost za 11 let na portálu, znova na pEta
2. DEMO: https://easyupload.io/wl7hdy 14:55
3. Hrála se mapa jb_snow, klasické kola, nic speciálního. Jedno kolo jsem si vzal míč, nedělal jsem žádný hluk, žádné problémy. Z ničeho nic jsem dostal grab, na to hned přehoz. Na otázku proč jsem dostal přehoz mi bylo řečeno, že terorista za odnášení atrakce má kill, ať si to teda sám vysvětlím. Ano, nemusel jsem mít míč, ale nějaké upozornění? Zas a znova se pEto blejsknul svým přístupem k portálu. Čím více přehozů/banů, tím méně online hráčů. Možná zkus hráče informovat, místo hraní si na hrozně tajného a vážného. Nebudeš muset tolik banovat, ikdyž asi ti to dělá dobře, jinak by si to neměl zapotřebí. Mimochodem, na té stejné mapě jsem dostal FK, psal jsem 100x do chatu o mikrofon, dostal jsem ho po cca 10 kolech. Po mém vyjádření CT ani nepromluví, nijak nezareaguješ, situaci nevyřešíš. Řešíš banality a neřešíš věci, které opravdu řešit máš. Díky.
PS: druhá stížnost za 11 let na portálu, znova na pEta

- kokotex
- Amatér
[Z]jailbreak1/henk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak1/henk
To sa mas. Hral si za CT na danej mape, mal si loptu co fakt ako CT nepotrebujes k hre. Kebyze ju potreboval simon tak ti nic nepoviem. Kebyze ti ju niekto hodil, tak ti nic nepoviem, ale behal si s nou po granatoch akoby nic. Lopta patri na ihrisko, jediny pripad, kedy ma ist odtial prec, je ked s nou chce nieco simon robit, napr golf.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto tvoje odpovědi jsou opravdu na úrovni, to se ti musí nechat
. Napíšu tady tvůj problém, který se neustále opakuje, snažím se ti poradit a ty mi napíšeš že loptičku niemožeš zobrať z ihriska inač bananik, kazí to HRU!!!! Vyspi se a ráno zkus zareagovat znovu a lépe. Tímto topicem bych chtěl apelovat a požádat majitele/vedeni Gamesites, začněte už tohohle člověka konečně řešit, valná většina lidí se shodne na tom, ze jeho arogantní chování a nepřiměřené jednání opravdu není na místě. Místo řešení problémů, se ty problémy snažíš akorát tak vytvářet. DĚKUJI!

- kokotex
- Amatér
Takze jednoducho, lopta ma byt na ihrisku a ty ju nemas odtial co nosit prec. Ban si ziadny nedostal, tak tu nevypisuj o bananiku. Nemyslim si, ze som ja ten clen vedenia co je fakt arogantny, ale ked sa mylim, tak to niekto z mojich kolegol odomkne a vyjadri sa. Staznost ti rovno zamietam a ked budes hrat ako sa ma, tak nebudes mat ziadny problem.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1