I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stiznost na Admina nickem Keks

Příspěvekod Kocour » 01 led 2024, 19:08

Chtel bych vedet, za jakych dannych okolnosti muze tento admin merit dvojim metrem. Neustale jsem z jeho strany sikanovan.
Dam priklad....
Mapa s vicero cestami..kazdy jde jinou stranou....
Ja jsem na druhe strane cestou k vlajce, ale druha skupina uz vlajku vzala a ja nestiham opravdu dojit na tu stranu kde je.
Nehlede ze behem cesty bojuji a nemohu se otocit zady k nepriteloi. Uz z strategickeho hlediska.
Svoji roli, mod plnim, ale pokazde kdyz zrovna nejsem tam kde by me chtel mit jsem sepsut , kicknut a zabanovan az kdyz jej chci konfontovat.
Opravdu tenhle dvoji metr a pristup nedela dobrou reklamu jak servru, tak ani jako adminum. Kazdy je clovek, ale tohle se stava dost casto. Ani empatie, porozumeni,ci diskuze. Jen klapky na ocich tot vse.
Kocour
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Stiznost na Admina nickem Keks

od Rumcajz » 01 led 2024, 19:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stiznost na Admina nickem Keks

Příspěvekod eXtr3mer » 07 led 2024, 17:34

Ahoj, ospravedlňujem sa za neskorú reakciu...

Určite môžeme tvoju sťažnosť rozobrať do detailov a posúdiť či admin pochybil alebo nie. Avšak od teba potrebujeme, aby si svoje vyjadrenia o kicku, bane a dvojitom metri podložil nejakým dôkazom, napr. vyčasovaným demom z HLTV, ktoré sa na serveri nachádza :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod LuksKeks » 07 led 2024, 22:28 VIP

Ahoj,

pardon za pozdější reakci, nebyl sem sem teď nějakou chvíli z důvodu pracovních povinností online. Bohužel mi z nějakého důvodu nejdou přehávat dema jak z HLTV, tak ani nahraná dema - vždy mi to shodí celou hru jak na non steamu tak steamu, budu se na to muset podívat víc do hloubky, ale nepomohl ani reinstal.

Co se týče tvé stížnosti, tak pokud to vnímáš jako šikanu tak mě to velice mrzí, na druhou stranu, jsem tě několikrát upozornoval na to, aby si doprovázel vlajkonoše. V prvním případě co si dobře pamatuju, tvůj tým ukradl flag - šel midem - a ty si stál na D2 na B- a odstřeloval Spawn - zde sem tě upozornil na to, zda nemáš být někde jinde. Vzhledem k tomu, že tvůj spoluhráč, který nesl flg, byl u Vašeho spawnu - bych maximálně pochopil, že budeš v katech u své FLG a healovat se nebo bránit její ukradení v její blízkosti, a ne na druhé straně mapy.

Následně po tomto upozornění - ani ne minutu na to, tvůj hráč opět krade flg. Tentokrát šli longem - já šel na mid - protože chvíli před tím sem zemřel a viděl sem, že jsou s flg prochází vratama u T spawnu - ty abys místo toho šel s nimi - sis to krásně štrádoval po midu z katakomb - a ne, že by ses vracel ke svému spawnu, ale vesele si bežel k našim schodům, kde sem tě zabil a následně ti dal ban. Pochopil bych, když si šel midem, že se budeš vracet zpět ke spoluhráči, který nesl flg. Ale tys šel na úplně jinou stranu. Tvá reakce přišla následovná
2024-01-01 18:41:08 mam pocit ze zasednuti si na me. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2024-01-01 18:40:38 U vlajky se lecil a zabil 3 pak jsem sel tam kde jsem byl aby nesli po vljce.
- nicméně vlajka byla úplně někde jinde - o půl mapy ;).

K bodu ohledně dvojího metru - admini nevidí vše a veř, že se snažím být objektivní, ale po několika upozorněních a kicku - bych pochopil, že si na to dáš pozor. Když ti to následně vysvětluju, tak reaguješ následovně -

tak že na vše je dvojí metr, s tím že nejsi tak rychlý abys toho kdo nese flag dohnal, a že je víc stran jak flg doprovázet apod. A rozhodně nemám potřebu tebe nebo někoho dalšího šikanovat. Ale když na tebe narazím tam, kde přinejmenším nemáš co dělat, tak sorry, ale ban prostě dám.

Zajisté, pokud sem pochybil, tak se nemám problém omluvit, ale zde nebyla jiná možnost.
"Pokoj bez knih je jako tělo bez duše."

Obrázek
LuksKeks
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 11 led 2024, 23:42

Bez dôkazov o opaku budeme veriť vyjadreniu admina

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] Stiznost na Admina nickem Keks

Příspěvekod Kocour » 15 led 2024, 18:36

Nic jineho jsem neckal.... Klasicky alibismus. Zadna opokora ci omluva. I za to ze nekolikrat to dela bez toho, aby mel duvod....
Nemam absolutne duvod, bezduvodne, nařknout z šikany, či pochybeni.
Od yte doby se nic absolutne nezměnilo. Proste neni v nekterych situacich mozne byt u vlajky, kdyz umres a narodis se po 8 sekundach. Pak chce clovek chranit vlajku, nasi, a je stejne vyhozen a zabanovan...proste me tyhle pravidla nebere mozek. NIKDY to takhle nebylo...kazdy moc dobre by mel vedet co ma ci ne....ale ted uz je to jedno.
Rikas ze si nemel cas, ze si mel praci....ale hrat CTF 1 si mohl.....vis co.....ale kazdy at si udela obrazek sam.....
Kocour
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy