I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] wowtobetotakslusi/jb1

Příspěvekod flippers » 15 led 2024, 18:54

1. flip flop STEAM_0:0:818011851

a)
2. 67:27 - 68:14 zdrzuje pp
3. http://hltv.fakaheda.eu/20312-240115162 ... ka.dem.zip

b)
2.3:15 pojdete vo walku hned do toho mluvil marcus ale rozumet bylo a meli mi dala fk
9:58 derovacka kde hapiik na nas kouka XD jeste skrz esp (staci se podivat z jeho pohledu kam miri) meli nijak nereaguje jen na to prihlizi + minulou mapu i tuhle advelor poustel songy do mikrofonu za co je podle mych informaci insta ban na 6h a meli mu ho nedala
3. http://hltv.fakaheda.eu/20312-240115174 ... nX.dem.zip
flippers
Amatér
Amatér

[V] wowtobetotakslusi/jb1

od Rumcajz » 15 led 2024, 18:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: wowtobetotakslusi/jb1

Příspěvekod Meli » 15 led 2024, 19:38 VIP

flippers píše:
a)

b)
2.3:15 pojdete vo walku hned do toho mluvil marcus ale rozumet bylo a meli mi dala fk
9:58 derovacka kde hapiik na nas kouka XD jeste skrz esp (staci se podivat z jeho pohledu kam miri) meli nijak nereaguje jen na to prihlizi + minulou mapu i tuhle advelor poustel songy do mikrofonu za co je podle mych informaci insta ban na 6h a meli mu ho nedala

.a) Pokud jsi sám viděl, hráč naschvál chodil dál, když jsem se chtěla přiblížet, zase se posouval dál. :)

b) 3:15 - Nevím, kde jsi to přesně slyšel. Já to tam neslyšela, řekl mi to i sám Marcus, že do Simonovo příkazu skočil. Všichni šli "normálně", proč ty jediný jsi šel ve walku? :|
DEMO
Z mého pohledu - 3:20 - byla jsem ráda, že jsem vůbec slyšela, aby jste šli za ním
3:45 - v teamchatu jsem se ptala samotného Simona, který odpověděl MIKROFONEM

2024-01-15 17:41:44 (Team) měli jít ve walku?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2024-01-15 17:41:39 (Team) adve?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX

9:58 - Když jsem se koukala přes HLTV na Hapiika, bylo vidět, že kouká do té stěny, přes kterou děroval. Nemohl tušit, kde jste umístěni. Pro tebe bych doporučila pro příště "vyměnit" místo a nebýt tam, kde se očekává střelba.
Pokud máš domněnku, že Hapiik používá jakkékoliv cheaty - od toho máš tady PP.
+ Adve - Mně to nějak nevadilo, byl upozorněný.¨

"Gratulujem, práve si nabalil Pinokia."
*hádame malíček*
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Meli
Akademik+

Re: wowtobetotakslusi/jb1

Příspěvekod byLife » 15 led 2024, 20:59 VIP

Řeší se...
byLife
CS:GO Admin

Re: [Řeší se] wowtobetotakslusi/jb1

Příspěvekod byLife » 16 led 2024, 13:02 VIP

Ahoj,

Pokud hráč při PP utíká, tak je-li přítomný jiný admin, tak ho má grabnout a dát k druhému hráči s kterým má duel, avšak pokud má hráč PP přímo s adminem, tak je to horší.
Každopádně Adminka neměla utíkat a poté se ještě schovávat za boxem, měla jít za hráčem, upozornit ho a pokud by i dál hráč utíkal, tak mu mohla dát slay

Adminka se ptala do team-chatu co dal simon za příkaz, ten ji řekl, že příkaz ať jdete walkem nedával, dokonce ti to na serveru psala, to že druhý admin promluvil do voice zrovna když simon něco říkal je nemilá situace, avšak i to se bohužel stává, ať už hráčům nebo adminům

To jestli někdo pouště nějaké songy nebo nepouštěl řešit nebudu, jelikož zde nevidím žádný čas, každopádně za to dáváme přehoz
Co se děrovačky týče, tak zde bych neviděl problém v tom kolik lidí děrovalo, ale v tom, že Hapiik střílel zepředu, když předtím jasně viděl kdo se kde jak rozmístil a i kdyby se hráči v samotce přemístili, tak je stále viděl skrze mříže (vchod).
Zde Adminka měla upozornit simona/hráče, ať jde střílet z boku jako ten druhý hráč, aby nikdo nikoho neviděl.
Pokud je jakákoliv děrovačka, vždy hráči musí střílet z boku, prostě tak aby neviděli skrze vchod ostatní hráče tak jako byl postavený Hapiik
Pokud jsou při samotce okna, CT i tak mají jít děrovat z boku, jelikož T si mohou kdykoliv čupnout a díky tomu je nelze vidět
Zároveň když už takhle hráč zabil tebe, tak si Admince mohl napsat, jelikož byla stále přítomná, ne si to nechávat pro sebe a posléze jít na fórum, takže pro příště prosím situaci pokud možno vyřeš s adminkou/adminem na serveru

Admince bylo vysvětleno jak postupovat při PP, aby se podobná situace neopakovala a taktéž ji byla vysvětlena atrakce "děrovačka"
Věříme, že se to již opakovat nebude.

Stížnost z části oprávněná
byLife

Zpět na Stížnosti na Adminy